nele

2015-04-22 14:04

Parasyk savo e-maila, as tau atrasysiu, ir galesi surasyti visus savo klausimus :)

Klaipediete

2015-04-22 05:04

Sveika, Greta! As užvakar buvau pas ortodontę. Tai aš nuo pat pradžių neturiu vienoj pusėj 2 breketų (vieno viršuj, vieno apačioj) bet apačioj nemanau kad ir bereiks jo, nes dantukai jau kaip ir tiesūs tik dėl sukandimo gali reikėt, o viršuj bandė 2 kartus užklijuot, bet neprilipo...Pas mane irgi tarpas tarp priekinių buvo pasidaręs, bet jo jau užvakar nebeliko tik išėjus iš ortodontės (žodžiu taip skaudžiai suveržė kad iškart suspaudė, net nustebau:)apie gumytes dar nieko nežinau, man jų dar nereikia.Tik priekyje vielą įdėjo kitokią (storesnę ir kaip su sprinžinikėm, kaip supratau tam, kad stumtų dantukus į galą:)o dėl klibėjimo tai aš iškart pajaučiau, kad dantukai nebe taip tvirtai laikos kaip prieš breketus...

Greta

2015-04-21 19:04

Sveiki. Vakar buvau pas ortodonte, buvo nukrites vienas breketas, ir dar vienas buvo susilankstes (valgiau kokosa :)) tai ta susilanksciusi iseme, ir neidejo, tai dabar vietoj pusei nera 2breketu o kitoj puseje toje pacioje vietoje yra breketai, nesuprantu kodel man ju neidejo.. Dar man dave elastikus, reikia pasikeisti paciai, bet nepasake kada, tai gal jus zinote kada tas gumytes keisti? Ir dar. Ant virsutiniu dvieju pagrindiniu dantu ir soniniu (kur salia pagrindiniu) uzdejo tokia kaip gumyte beveik permatoma, sviesoje ji salotine :D Ja idejo kad greiciau nyktu tarpas, ir stai jau po 14valandu tarpas sumazejo 1milimetru, bet man pradejo klibeti priekiniai dantys, tai gal kas patartumete ka daryti ir kodel taip yra, gal jums taip buvo?

Andrius

2015-04-20 19:04

Labas Nele .Labai noreciau is taves informacijos istraukt daugiau tarkim kiek tau laiko uztruko visas gydymas , eiliskumas ,kainos ,kaip pasiruosimas paciai operacijai nes kiek suprantu nesigaili .Istikruju turiu daug klausimu tau i foruma net netilptu:))

asta

2015-04-17 07:04

P.S. Čia eilė Šaulių 52

asta

2015-04-17 07:04

Kiek žinau, eilė apie 2 mėnesius.

nele

2015-04-08 20:04

Sveikas Andriau. Man lauze zandikaulius, pas mane apatinis buvo didesnis uz virsutini.

Dovile

2015-04-08 15:04

Sveiki, aš greit dėsiuosi briketus tai labai bijau;(( Gal kas žino, ar klaipėdoj Lornoj deda keramikinius briketus?

gintaras

2015-04-08 10:04

Galiu duoti Jums kelis patarimus:).Nes as jau visa tai praejau.Pradejau gydytis pas viena sarlatana rdquo;papigiairdquo;, du metus mane kankino, kol paklausiau pazystamu patarimo ir nuperejau pas gydytoja Pamenkalnio gatvei, berods Urbonaviciene.Per pusmeti sutvarke:). Breketai is rdquo;liezuvines rdquo; puses vadinami rdquo;lingvaliniairdquo;,pati sistema nebloga, kaina skiriasi du kartus. Bet su ja galyma isgydyti tik nesudetingus atvejus.Del zaizdu burnoje, jos tikrai neatsiras jai patys sau suteiksite pagalba.Tam yra taip vadinamas rdquo;ortodontinis vaskasrdquo;, jei tik pradeda trinti uzsidedam ant tos vietos vaska ir skambinam gydytojui.Na visa sita informacija suteikia gydytojas. Kas liecia kainas, jei pigiau rasite tai nereiskia ,kad bus geriau.Kokybiskos medziagos kainuoja brangiai.

Luka

2015-03-31 07:03

o kokia, Gyte, tos geriausios Vilniuj ortodontes pavarde?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių