daiva

2015-04-30 07:04

Aciu visiems uz patarimus. O Jums nuo rispolepto jokio salutinio poveikio nera? As vartoju tik 1,5 mg vakare, bet man atsiranda nerimas, anksciau vartojau 2 mg, bet gydytoja sumazino, nes atsirado ziaurus isorinis nerimas. Dabar ziuriu vel atsiranda nerimas. Patarkit! Aciu!

Roberta

2015-04-30 06:04

puiku, kad šventės.reikia švęsti tad:)) kad būtų jaukiau švęsti, pirma reikia susitvarkyti namus, tad šnd bus tam labai tinkama diena-Darbo dienos šventė:)) o kitom dienom dar galima tiesiog miegoti, tiesiog skaityti, sportuoti, eiti į koncertus, aplankyti gimines, paplepėti su namiškiais,nuvažiuoti ten, kur gražu.orai gerai, dar gėlių pasodinsiu.labai puiku, kad tiek dienų laisvų...vieną dieną skirsiu darbui kompu.O ką Jūs veiksite? Kaip įsivaizduojate šventes...Aš tai gal kaip kokią laisvę, neskubėjimą, darymą to, ką nori, o ne tik ką reikia...

zunda

2015-04-29 21:04

ruta

Savaime suprantama, kad gali čia rašyti visi, kam tik norisi rašyti.

zunda

2015-04-29 21:04

mei

Mes nieko nepadoraus čia nerašome, taigi nėra ko baimintis, jei kas ir atpažįsta.

giedre

2015-04-29 19:04

O man tai no Asentos pastoviai pradėjo galvą skaudėt.Tikriau-abiejų smilkinių srityje.Anksciau niekad galvos beveik neskaudėdavo.Ir šiaip toks neaiškus vidinis noras judėt,spurdėt.Kaip vietos neradimas..Dar labai sumažėjo noras valgyt,net skanūs dalykai nelabai betraukia.Ir dar neaišku ar čia nuo tų antidepresantų ar tik sutapimas,bet skauda krūtinę,labiau į dešinę pusę.Nors jau kelintą pastarąją dieną daug mažiau.
Dar šiandien labai pykino,vėmiau,tai liko vaistai neišgerti:( Jau tik rytoj matyt teks.Ar jum būna,kad praleidžiat kokią dieną.Ar labai blogai?Ir šiaip ar geriat tiksliai tuą pačią valandą?Ir kada,įdomu?

daiva

2015-04-29 19:04

Labai aciu uz atsakyma! Busena panasi. Bent jau palengvejo, kadne man vienai taip yra ;-( O as DOXEPIN"a geriu tik vakare po 1 kapsulyte, kart ai diena. Jo, mieguistumas yra. Man nouo jo kiek pagerejo, bet dar isgeriau tik 8 kapsules. O Rispolepta geriu jau 4 menesius. Bijau, ka dnepades jau niekas. Kuo toliau, atrodo, tuo sunkiau... Kartais net sunku seiles nuryti :-(

violla

2015-04-29 18:04

Labas vakaras. Ir labanakt.

rasa

2015-04-29 14:04

Visi bukit, kuom daugiau tuo ratas vis didesnis. Ne visi sugalvojam ka parasyt kitam, bet palaiko tikrai daug, nes daug cia skaito tikrai ir kas dien

zunda

2015-04-28 21:04

Keliauju pailsėt, ir jums visiems linkiu labos nakties.

doppelgänger

2015-04-28 20:04

www.youtube.com/watch?v=MG6UNn7l-awfeature=related

Žinau, kad alternatyva daugumai nepatinka, bet gal kam nors patiks beveik lyriškas kūrinukas. Labos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių