Leta

2015-05-28 05:05

Labas rytas,
Pikta, kad žmogus po pirmo nepasisekusio bandymo bėga šalin. Parodė, kad turi tvirtą poziciją, galėjom pasiginčyti, gal ką atrastume naujo. Gaila. Nepatinkat ir atia
O manai tavo vištytė kam nors patiko?

Roberta

2015-05-28 03:05

o man tai greičiausiai padeda iš duobių išlipti 3 darbai:)) užsirašau ir pasakau sau- privalai atlikti, ypač gerai fizinis.Per jėgą, per negaliu. O paskui man smagu pasižiūrėti į tą pliusiuką prie darbo užduoties. Kai labai nėr jėgų, tai visai gerai užsirašyti ir tokius-palaistyti gėles, išsiplauti galvą, iškepti blynus.Ryte šnd neišsimiegojau, tai atsikėliau labai silpna, per nenoriu išėjau į parką, pavaikščiojau, štai grįžus palindau po dušu-šampuniukai, kremukai, ir jėgų daugiau.Na, ką norėjau pasakyti-kad skęstančių gelbėjimas yra pačių reikalas.Jau seniai atpratau nuo noro, kad kas suprastų, užjautų, pagelbėtų. Noriu nenoriu-einu va į darbą, žinau, kad dirbsiu apie 10 val.,kad teks bendrauti ir nelabai maloniai,galvoti, kad grįšiu pavargus, kad nebus jėgų, tačiau mane varo į priekį atsakomybė. Nenoriu niekam būt skolinga nei artimam, nei valstybei, būt išlaikytinė. Kol galiu-taip, negalėsiu, bus kitaip. O visi tie žaidimai -kaip kremukai, kvepaliukai, vonios, masažai, pasivaikščiojimas, kinas, romanas, tiesiog pagulėjimas, paplepėjimas, banalusis apsipirkinėjimas, o kartais ir nieko neveikimas, gėlės, poezija -mane atgaivina.Man atrodo, kad visko reikia pramaišiui, gal tada yra kažkokia pusiausvyra.Kai bus dėmesio gyvenime ir fizinei, ir dvasinei , protinei veiklai, ir darbui, ir poilsiui, ir kūnui, ir sielai, ir sau, ir kitam..ką aš žinau, per daug aš čia rašau, tai ir nusišneku gal, juk kai tyli žmogus , gerokai protingiau atrodo:))O mokytis eilėraščius tai pagalvojau, kad niekad nepagalvojau:))reiks pabandyti:)) Nors mano darbas protinis, tai aš tik ir stengiuos laisvu laiku geriau pajudėti. Šiaip tai dar labai gerai...dainuoti. Vydūnas daug apie tai rašė-kad kiekvienas garsas gydo tam tikrą organą. Dar kai man sunku, tai aš ..dūsauju:)) kvėpuoju, kvėpuoju giliai tada, atsidustu, vėl kvėpuoju giliai, taip visai nesąmoningai išeina:))

dalužė

2015-05-27 21:05

Paskutiniai zodziai buvo skirti Anonimui!

violla

vai vai vai vai vai vai vai

dalužė

As galiu isklausyti tave,matosi esi geras zmogus.Supratau pergyveni del artimo skausmo,uzstoji silpnesni...
Pasidalink savo patirtim, juk nuosirdziai papasakota istorija yra pati graziausia.

Anonimas

EINU AS NAMO. ISVEDZIOJAT ISVESTINES O NUSUPRANTAT BAIKU. NESMAGUS MAN VETOS PALYGINIMAS SU PAKASTU SUNIMI... NETYRINEKIT MANES NE TAM ATEJAU ATEJAU PASBENDRAUTI VYRU DAUGIAU CIA NERA O GURO PALAIKYTI NEGALIU TAI PASISVECIAVES TRAUKSIU LINKUI NAMU .NEVAZNAS DIEDAS SAKO VISO GERIAUSIO.
BENDRAVIMAS E MAILU IDOMUS O CIA MAN GAILA LAIKO AISKINTIS KAD NE TROLEIBUSAS. FORUMUOKITES.

doppelgänger

2015-05-27 20:05

Artėja tėvo diena. Labai abejoju, kad mane pasveikins. Toks ir skirtumas nuo motinos dienos. O šiuo metu panirau į literatūrą, kurioje realitivizuojamas ego, ypač ta jo forma, kai įsivaizduojama, kad esam atskirti viens nuo kito ir pridengti oda nuo išorės.

violla

Kad jau atrodo kartais - visko per daug. Ir negali. Nekalbant apie norus. Dažnai - tik norais
ir lieka. Va, perkūnai iš giedro dangaus, o jo, trenkia neklausę.. Gerai, jei lietūs atgirdo..

dalužė

Gifts from a course in miraclesrdquo;Frances Voughan,Roger Walsh
rdquo;Nothing real can be threatenedrdquo;Tara Singh

dalužė

Jei tu zinai kas esi,tai jau zinai koks tavo tikejimas.Viska ka darai,isplaukia is to kai zinai kas esi.Poziuris i pasauli,zmogu priklauso nuo tavo poziurio i save...Problema kyla tada,kai pradedama dvejoti.
As galiu pasiulyti daug knygu,jos visos parasytos anglu kalba,bet ar pati issiversi,jei taip,pasidalinsiu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių