lina

2015-07-02 07:07

O tai kokiu? pasidalinkite patirtimi, nes repliku ir gyvenime gaunu pakankamai.Pagrindine: girtuokle, narkomane, neveksla.galeciau ir daugiau isvardinti,bet jus ir patys tai zinote. Taigi guliu ir pozityviai galvoju,kad bent apsaugociau savo psichika

Nina

2015-07-01 19:07

O vaistus leidziantis kelis kartus i savaite gal visas kunas tampa askyletas, slaunys turiu omeny, nes pas man labai sunkiai uzgyja injekciju padarytos zymes. O kaIP jums?

lina

2015-07-01 06:07

Aisku, kad neatsibundu sveika. Bet as kaska darau, kad bent akimirka sveika pasijusciau

Nina

2015-06-30 20:06

As visa laika ju norejau, bet neskyre.Motyvavo, kad gerybine eiga todel man netinka.Dabar man padare antra karta MR ir rado nauja aktyvu zidini kaupianti kontrasta.Tai rodo, kad man visai ne gerybine eiga todel pradejau reikalauti. Padare funkcija,pirma karta.Labai blogai po to buvo.Galva dar ir dabar skauda.Bet ka ji turi rodyti nezinau,sake po keliu savaiciu bus atsakymas.

lina

2015-06-30 10:06

Gaila, kad taisykliongai nemoku medituoti ir tuo labiau savitaiga naudotis. Nors ir begales knygu sia tema prirasyti, bet praktiskai sugebeti treikia talento. Galiu pasidalinti savo kuklia patirtim. Pries uzmigdama as nuolat sau kartoju, kad atsibusiu sveika, kad tai tik laikina. isivaizduoju grazius peizazus,pasileidziu tyliai klasikine muzika.

Mindaugas

2015-06-30 09:06

giliai esu isitikines, kad reikia savy surasti jegu, tuomet nebus svarbu ar tau padejo meditacija, ar sau iteigiai, kad sveiksti. As tai ir medituoju, ir iteigineju, kad viskas gerai. Is esmes tik saves apgaudinejimas tai.

Nina

2015-06-30 06:06

aciu uz nuomone. As siekiu tu vaistu, tik, kad gydytojai nelabai nori man juos duoti. dabar lygtai zada duoti, bet bijau, kad tai nebutu tas vadinamas placebas. Sako, kad daugelis vietoj interferonu gauna nieko nereiskianti vandeneli.( kol kas si zinia pletku lygio, isgirsta ligonines koridoriuje).Kaip jus leidziates refbifa kas antra diena ar kazkaip kitaip? Parasykite

aistė

2015-06-30 06:06

Nebent meditacija, sakoma, kad ji daro stebuklus

Nina

2015-06-29 15:06

aciu uz nuomone. kiek jau metu kaip jus segate?ir kaip jaucetes, dar nesuprantu ka reiskia gerybine eiga, nes tai ka as jauciu siaubinga nors eiga ir gerybine?

arunas

2015-06-29 09:06

Jus teisus.Pradejau dar tik sirgti ir stebukdariu paslaugomis nesinaudojau ir nesinaudosiu.Itikejau Dieva,o jis musu neapleis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių