a

2015-09-15 07:09

Alisa, liuks parasei :)) Labai teisingai ir su jumoru. Keliu nyksti labai smarkiai i virsu!!!!

a

rdquo;o jei praplikai jau istekejus ar seip ilgiau pagyvenusi su vaikinu,tai 99 %,kad jis tave paliksrdquo; Prajuokinot :))) Tada tokie ir santykiai ten buna, reikia tik padekoti, kad tas zmogus laiku dingo is gyvenimo, jei jam plaukai esme sudaro. Procentus tikrai reikia gerokai sumazinti - jei santykiai tikri, skaicius artimas nuliui.

a

Merginai, pasirasiusiai Anonimas (15m.). Jei turi noro, parasyk mums i alopecia_LT@yahoogroups.com . Jau gal penktus metus bendraujame alopecijos tema. Aisku, gydymo stebuklu tai jokiu nepasiulysim, visos gan ilgai gyvename ir taikomes su aa, tik jei turi noro bendrauti, informuoju :))

as

2015-09-13 08:09

Sveiki,man istisai slenka plaukai,isbandziau daug priemoniu,bet niekas nepadeda,plauku vis mazeja,nezinau nei kur kreiptis,nei ko imtis.Gyvenu su baime,kad tuoj liksiu plika,o priezasties niekaip nerandu.Gal kas bandet darytis tyrima is plauko?kur tiria mikro elementus?Gal verta pabandyti?

wika

2015-09-12 05:09

man slenka plaukai kuokstais!!!
ka daryti???

N

2015-09-09 16:09

sveiki, esu mergina. man 15 metų. pastebėjau gal prieš pora metų, kad galvoje yra 2mažos plikos vietelės, tačiau nekreipiau į tai dėmesio. o prieš pusmetį visiškai pablogėjo.. buvau iš pradžių pas privačia gydytoja, bet nepadėjo tie vaistai. dabar važinėju pas daktarus,o jie neranda nieko. nežinau ką daryt, o problema vis didėja.. plaukai neauga..

bronius

2015-09-08 16:09

man plaukai pradejo slinkt pries 1.5 metu. Tai pries pusmeti pradejau naudoti penester, regaine ir nizoral sampuna. Visi sie preaparatai ne tik sustabde plauku slinkima, bet po truputi ir pradejo atauginet isplikusiose vietose. Tai tiek

saulė

2015-09-08 15:09

del plauku slinkimo tikrai pades kiausinio trynio kaukes naudoti 2men 1karta i savaite padejo daugeliui merginu

saulė

2015-09-08 15:09

po kiekvieno plauku plovimo juos perskalauti dilgeliu nuoviru arba i virinta vandeni ilasinti citrinos.reguliariai naudojant plaukai atsigaus

moteris

2015-09-08 11:09

draugė kosmetologė. papasakojau kad labai slenka plaukai ir nulužinėja - sausi. Užsakė Lendan - Pilosome serijos ampules, sampuna, balzama, kaukę. Pirmą kartą kosmetologė: išplovė galva,uždėjo kaukę -palaikiau, padarė galvos masažą, įtrynė ampulę ir vedžiojo tokiais kaip elektrodais, kur kosmetologijoj naudojama, kad serumą ar kremą geriau pasisavintų oda. vėliau aš atsisakiau pas ją darytis, dėl didelės pinigų sumos, išsiplaut galvą galiu ir pati. viską nusipirkau ir pati dariausi namie ir dabar viskas tvarkoj. teko pabandyt ir Lakme produkciją, labai patiko kaukės, o labai geras produktas kaip kremas pilingas galvos odai pas juos yra. Super. Rekomenduoju visiems, labai atsigauna galvos oda. (Lendan lyg prekiauja Variteksas)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių