Auksy

2015-09-23 20:09

gal padės www.topbeauty.lt/product_info.php/goldwell-inner-effect-sampunas-nuo-plauku-slinkimo-p-399

aistė

2015-09-23 17:09

Karolee, as jau virs 5 metu gyvenu su aa (dabar antras kritimas, tarp ju buvo 4 metu tarpas). Taciau del preparatu nieko patarti negaliu, cia labai individualu. As pati tokia rdquo;pries chemijardquo;, max kas susije su hormonais, esu trynusi kortikosteroidiniais tepalais (pvz. Alpicort), taciau man ypatingo efekto nebuvo. DPCP bandeme, bet isvis neveike. Hormonu gerti nesirysiu, nes pasekmes neprognozuojamos ir taip gi neaisku, kas tam organizme pasidare, kad blogiau po to nebutu. Kas man padeda - visokios kaukes su kiausiniu, medumi ir pan., aktyvinantys sampunai (neseniai nusipirkau Dermena, pasikaiciusi sitame forume-man patiko). Toki nebloga Dzintars losjona su cesnaku kartais panaudoju. Is vitaminu - cinkas, kalcis, silicis gan neblogai veikia (is asiuklio milteliu). Plius streso nebuvimas, ramybe, pakankams miegas, gera nuotaika :))

Taip linkiu vadovautis savo galva ir sirdimi, visi cia mes tokie ieskotojai, nes nera aiskaus kelio. Dideliausios tau sekmes!!!

savas

2015-09-23 06:09

sudas tas kamiwaza losijonas

r

2015-09-22 22:09

Gal plaukai slenka dėl streso? Kai man kažkada labai slinko plaukai, išbandžiau tokią "kaukę" plaukams: česnako sultys sumaišomos su aliejumi (1:1)ir ištrinama galvos oda (prieš tai plaukus reikia sudrėkinti).Laikyti 30min. Už teko vienos tokios procedūros ir plaukai baigė slinkti. Gal jie ir šiaip būtų baigę slinkti, nes kartą per metus plaukai visiems išslenka. Po to porą savaičių plaukai truputį dvelkia česnaku, bet tą kvapą junta daugiau pats plaukų šeimininkas, o ne aplinkiniai.Pabandykit, gal padės?

Martynas

2015-09-21 22:09

To vadybinikas, manau niekas inetu nesiris skirti gydyma ar vaistus, nebent vitaminus. Taigi ne kas tam uzsieni gausis be gydytojo.

Roberta

2015-09-18 04:09

Daug čia tų laiškelių, neskaitysiu, pati tos bėdos neturiu, bet kažkada buvo, kad labai slinko plaukai. Tai man padėjo Rene Furtener priemonės. Tai prancūzų gaminys. Yra kai kuriose vaistinėse ir kai kuriose kosmetikos parduotuvėse. gan brangu.reikia klausti, kaip naudoti , kai pirksit.Ten bus aliejus, šampūnas, ampulės.. Gal jau šiam forume ir buvo apie tai rašyta.

mila

2015-09-17 22:09

Alopecia nuo ko prasideda? kas ja sukelia ?

inga

2015-09-17 22:09

Labas visiems,ka man daryti plaukai isslenka su saknimis ir atauga silpni ir pakeite spalva,matosi isretejimai,ar cia jau as po truputi plinku?per kiek laiko yra nuplinkama?prasau atsakykite.

bronius

2015-09-15 22:09

Jei tie plaukai pradėjo slinkti iškart dviejose kaktos vietose ir tose vietose jau kalasi ragiukai, pagelbėt gali vyro grįžimas iš "kairės".

saulute

2015-09-15 15:09

mano vyras buvo pradejes plikti, tai patikekit kiek jis stresavo:D, o as nieko negalejau padeti, tik sakyti, kad nesinervintu:) laukiau progos kada galesiu ji pradziuginti ir kai buvo 10m kaip mes susituoke tai padovanojau velform geli. Tai dabar man nebereikia klausyti jo nusiskundimu, kad plinka:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių