Vilte

2015-09-26 20:09

Aš anksčiau taip pat leisdavaus vakare, bet iš ryto darbe dar būdavo blogai. Kažkas forume parašęs buvo, kad leidžiasi dieną, tai pabandžiau ir aš.Labai tas variantas patiko ir jau 2 metai, kai dėl leidimosi neturiu jokių bėdų

irena

2015-09-26 20:09

sunku pa sakyt,bet jau ciu kazka panasaus.Manau masazas,lengva mankstele kojai palengvins,o siaip mn po kzkiek laiko tai praeina, bet buna kazkas kitaip,o kartais blogiau ir nebezinau kreipit i gd. ar ne,nes visa laika vieni nealonumai praeina,buna kiti,nespeju net gyv pasiguost
taigi bandau pati isgyvent ir ziurek kuri laiko buna visai nieko.sekmes

rasa

2015-09-26 19:09

o as tai leidziuosi einadama miegoti, tada osgeriu ibuprofeno ir einu miegoti, atsibundu kyg niekur nieko ryte, o jei vaistu neisgeriu, tai atsibundu nuo salcio ir kaulu lauzymo

aistė

2015-09-26 08:09

Aciu tau Rasa uz gerus zodzius. Tu visiskai teisi.Sis forumas tai vienintelis mano bendrravimas su zmonemis. Tikiu, kad praeis si dipresyvi nuotaika ir bus tik geriau.Po vaistu suleidimo jauciuosi siaubingai. Vakar vakare leidausi tai dar dabar temperatura ir galvos skausmas.Bet po to viskas buna labai gerai.

rasa

2015-09-24 15:09

na man pablogejimu nebuvo kokius keturis metus, iki dabar, tai as manau, kad labai jau buvau pamirsusi kuo sergu ir liga man primine, kad tokia yra, nes gyvenau tikrai pilnaverti labai aktyvu gyvenima, ir tikrai nesukau savo galvos apie kazkokia liga, tik tiek kad vaistus leidziuosi karta per savaite :)o siaip i viska ziuriu labai pozityviai :)

rasa

2015-09-24 08:09

na man tai kai diagnozavo liga tai niekas nesake kokia ji, tai drauge netycia rado internete, kad si liga man galetu buti, tai kai mamai pasakiau ji patvirtino. bet kai atejo gydytoja ir pasake, kad rado mano liga, tai as jai uzdaviau du klausimus, ar liga pagydoma, ji atsake ne, tada paklausiau ar paveldima, irgi pasake kad ne, tada as jai pasakiau kad tuomet viskas yra gerai :D
esu didele optimiste situo atzvilgiu, ir tikrai neklausinejau save kodel man taip atsitiko. visi esam zmones, o zmones irgi serga, ir dar ne tokiom ligom... manau niekas nevyksta veltui, jei sergam, tai vadinasi toks musu likimas, bet tai nereiskia, kad mes pasmerkti ar dar kokie nors, esam tokie kokie visi ir gyvenam kaip visi, tik atejus tam tikram laikui, gyvenimas keiciasi, ir nuo musu priklauso i kuria puse.

na ir folosofija isvedziau :D

ONUTE

2015-09-24 07:09

greičiausia mėnulio fazė veikia,kad ten kiekvienas savo išmintį nori išsakyti:)Visi juk mes turim ir tos išminties ir to kvailumo užtenka kiekvienam tik geriau patylėt ir nesiryškint ,kad vot koks aš protingas,bet jei žmogui nuo to sveikiau o kodėl ne:))

aistė

2015-09-23 19:09

Atsiprasau Rasa, bet as nesu labai gera susirasinetoja. Viska, ka noriu pasakyti galiu parasyti viesai, kad tai matytu visi. Juk beda musu visu viena, o mano dar tik pradineje stadijoje, sia liga as net pati neigiu, bet priremta irodymu tiesiog nekenciu gydytoju ir to ju MR aparato. Man dar reikia su tuo susitaikyti, nes jauciu kaip man zeme is po koju slysta...

zen

2015-09-23 13:09

LABAS visiems .na jūs pasakykit kas nutinka žmonėms ,kad prasideda pikti barniai .jau kitame forume vėl nesutarimai dėl nieko...hm čia gal tokia terapija .bent man ,ji nepadeda

rasa

2015-09-18 09:09

o kur tu nusiuntei kontaktus? kazkaip niekur negavau :) jei ka, tai parasyk man tik.rasai@gmail.com, o del skype tai mikrofonas nebutinas, ten juk tiesiogiai kalbetis galima ir be mikrofono. tai lauksiu laiskelio;)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių