2015-10-03 17:10
Sveiki seni ligos draugai! Sveikas Kvietkai! Smagu sveikintis tokiu zodziu, nors nezinau ar tai visiskai tiesa.
Nugara mano visai gera, labai retai perduria trumpas skausmas. Bet koja.... Vistik dalines parezes diagnoze. Siek tik nevalingai pykdavau ant gydytoju, kurie ispejo: mirusio nervo kaip ir mirusio zmogaus nepriklesi. O as galvojau, as labai stengiuosi, sportuosiu, koja pastoviai gereja, pasveiksiu. Simboliska pernai spalio 4 pradejau eiti be itvaro. Dziaugdavausi pirmais kilometrais. Dabar be klausimo vaikstau, lipu laiptais, vaziuoju po 10km kasdien dviraciu ir nieks is salies neitars mano problemos. Liko plotukas maziau jautrus, gana daznai patempia visa koja, bet jau apie 4 menesiai ramybes busenoj t.y. sedint, gulint nieko neskauda ir kojos netempia! palaima! Siek tiek einant tempia, begti visai negaliu, o sokiai tik labai leti:)))))
Bet kokiu atveju laiminga, yra pasauly daug baisesniu ligu ir nelaimiu.
Tiesa, sportuoju kasdien po 0,5 valandos ant virviu. Buvau pas Lina, pasunkino pratimus, tai praktiskai negaliu tu pasunkintu atlikti. Varau kasdien savo sena manksta. Nuobodu, bet prisigalvoju visokiu saves motyvavomo budu. Rytais beveik nesustingus jauciuosi, tai irgi dziugu. Padrikai prirasiau, bet visiems sekmes ir sveikatos!