violla

2015-06-25 10:06

Nereikia kreipt dėmesio į skeptiškus ar piktokus komentarus. O gal jie visai ne tokie, gal žmogus, kad ir tokia išraiška, bet nori tik gero.
Kas kaip mokam - taip šokam..
Kalbėkim ir išsikalbėkim. Manau, jei visi susėstų prie stalo bendrai, ne virtualiai - būtų puikiausias susikalbėjimas. Mes dažnai įsivaizduojam vieni kitus visai ne tokius. Aišku, kad esam geri ir geranoriški. Ar ne?:)
O kiekviena mintis turi vertę.

zunda

2015-06-25 10:06

Mei

Kai nori rašyti, tai ir rašyk, nedvejok. :)
Tik tu nesupyk, bet(kaip visada) parašysiu savo kategorišką nuomonę apie lietuvišką pop muziką.
Jei turėčiau tokią teisę, tai uždrausčiau ją, kaip ypatingai žalingą. Gal ne visu 100%, bet dainuojančius falcetu, tai tikrai.

zunda

2015-06-25 09:06

viollai

Su blogiu reikia kovoti, bet jei tas blogis tūno tavo kūne, ilgai kovojęs vis tiek negali jo įveikti, belieka viena išeitis - pasirašyti paliaubas. Ir niekas kitas už tave to nepadarys, šiame kare tu ir eilinis karys, ir generolas.

violla

2015-06-25 09:06

Manau, kad sumustiniu kritima viena ar kita puse koordinuoja musu bioenergetine pusiausvyra, kuri daznai sutrikusi. Bet kam tuos sumustinius valgyt, juk toks nesveikas, nesuderintas maistas:)- tiek dabar ridiku, salotu, braskiu ir kt. gerybiu. Gal padetu?:)) Lauka sukalibruotu..
O ka mes cia sioj zemej veikiam daznokai ir as nepagaunu kampo. Bet, sako, JIS taip nusprende ir TASKAS.

Mei

2015-06-25 06:06

pamąstymas..
turėtų būti labai gera žinoti, kad pats brandiausias šiam pasaulyje žmogus tave dievina
o gal kiekvienas iš mūsų pats sau esame tas žmogus (?)

čia moteriškaitėms:(dovanok D.. tau turbūt netiks..mhm.. bet gal galima prisitaikyti(?))
www.youtube.com/watch?v=Y5xGzLifi-A

-.-.-.-.-.-.-

zunda, xi xi
gal jūs mano mintis gaudot?=)
ypač.. 24 dieną norėjau parašyti ta tema.. ta mintimi.... bet sudvejojau..
Ačiū zundai

Vienas

2015-06-25 06:06

www.pobedish.ru

doppelgänger

2015-06-24 21:06

Mane šiandien pakvietė į Angliją, rudeniop. Niekur nevažiuosiu, bet pagalvoti galima.

Sėslus esu, ar čia minusas, ar pliusas. Joninės keistos gavos, prisiminsiu:)

violla

2015-06-24 18:06

Sveiki. Nėra minčių..trūkinėja tiesioginė gyvenimo transliacija.. Šiandien.

violla

2015-06-24 18:06

Jūs laimingesni, kurie Joninių naktį buvot čia. Už mane. Nes: mane sulijo, apsinuodijau skrandį, gal šašlykais, sukando uodai, jokios žvaigždės nemačiau ir pamačiau, kad neturiu valios.. prisivalgiau nereikalingų dalykų.
Papartis irgi - nerastas.. :)

Vilte

2015-06-24 09:06

Laba visiems... kaip jauciates? mano savijauta buna nelabai gera rytais, bet nieko praeis.Vat dabar tik dziaugiuosi brolis Londone nupirko sedima vezimeli tevukui ,kuris gales pats valdyti nes yra su akumuliatoriais, nes jis jau 18 metu yra suparalyzuotas-t. y. desine puse, bet dar siek tiek gali paeiti...dabar gales dziaugtis gamta...ir tolimesniu gyvenimu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių