doppelgänger

2015-07-23 21:07

Zundai

Man buvo sudarytas asmeninis horoskopas, pasakė, kad aš jį turėčiau saugot, kaip svarbų daiktą, nusispjoviau, ir palikau jį kaip piešinį: jei sudarei, pasiimk sau (vienai astrologei). Taip ir palikau, sumokėjęs pinigus, prieš liolika metų. Nenoriu priklausyt likimui, noriu žaist pats.

zunda

2015-07-23 21:07

D

Žiūriu, gerai susipažinęs su astrologija. Kodėl netiki horoskopais tada ?

doppelgänger

2015-07-23 20:07

www.youtube.com/watch?v=QmJzy0WrSXY

Mano mėgstamiausias jaunystės filmas.

violla

2015-07-23 19:07

Ot, ačiū, ne man vienai blogai-ne aš viena persivalgiau..taip kolektyviška, taip draugiška. Bet svarbiausia, kad visiem blogai:)) Malonu girdėt:)))

zunda

O ar viskas priklauso nuo mūsų, tai nesenas, bet tikras pvz. : sutuoktinių pora pavėlavo į lėktuvą, kuris nukrito į Atlantą, jie parskrido į Europą kitu reisu ir žuvo automobilio avarijoje.
Ar tai jų pačių kaltė?

doppelgänger

Zundai

Vat toks š yra horoskopas, jeigu juo tiki. Matai, ko nereikia, nepastebi, kas šalia.

doppelgänger

2015-07-23 16:07

Zundai

Dėkui, kad pasidomėjai:) Juokiuos iš savo astrologinės priklausomybės. Prisimenu C. G. Jungą, jo bandymą domėtis astrologija. Taip, mėgstu užbaigtumą, oi, dar prisimenu gyvatnešio žvaigždyną:)

zunda

2015-07-23 12:07

Kas gi yra nevykėlis? Nejaugi už kiekvieną nesėkmę, nevykusį poelgį jau reikia save vadinti nevykėle? Tai jau perdėta savikritika, ar nepilnavertiškumo kompleksas. Tobulų žmonių nėra.
Yra dalykų, kurie nuo mūsų nepriklauso, o kaip tai vadinti - likimu, karma, dievų ar nelabųjų darbeliais, kiekvienas nusprendžia pagal savo tikėjimus.
O kad niekas manęs nenori išklausyti, tai, gerai pagalvojus, ir nereikia. Nežino mano problemų, galvoja, kad gyvenu gerai. Puiku. Tegul geriau pavydi, nei gailisi.

Beje, tikrieji nevykėliai, savęs tokiais nelaiko. Jie visada randa rdquo;atpirkimo ožįrdquo;.

violla

2015-07-23 12:07

Sekanti tema...uogiene jau gatava.
Esu pikta ant saves - uz persivalgyma. Tai visiskas valios neturejimas ir dar...kulturos, va. Taskas. Auklekit, prasau!

violla

2015-07-23 07:07

O saldiklis nuostabus kurinys, tik kad jis ne guminis, kokio dydzio bebutu. Veta, jei pas tave nieks nevalgo-nesk man:))Jeigu dar braskiu, melyniu, avieciu - visada priimsiu. Tik ne dabar, dar palaikyk, kol uz lango snaiges zydes..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių