violla

2015-09-11 10:09

Viską pasakė ir atsakė, vienas, - nėra ką pridurti-atimti. Ir, būtent, kad žmonės neskiria, visiškai neskiria, depresijos nuo nuotaikos pokyčių. Pasidaro liūdna.. aišku, tuoj krikštas depresijai.. Lygiai taip, kai žmonės eilinį, stipresnį galvos skausmą vadina migrena. O tai - visai kita opera. Dažniausio skausmo metu kraujagyslės susitraukia, jas reikia praplėsti. Migrenos metu, atvirkščiai, reikia sutraukti, nes būna labai išsiplėtę. Todėl ir vaistai, priešingo veikimo, sutraukiantys. Dar ir dabar daugybė medikų šito nežino.
rsquo;Gerasrsquo; patarimas, kai žmogus duobėj: keisk mintis ar šliaužk dirbti.. Aha......... :))

Leta

2015-09-11 09:09

Jei energetiniai dalykai priskiriami alternatyviai medicinai, tai tada ji gali padėti nuo depresijos, nes atkuria normalų energijos tekėjimą mūsų kūnų. Esu pati patyrus, kaip nežinau kaip pavadinti - Hilerio? rankos man sukėlė šviesų džiugesį ir tokį didelį gerumą manyje. Jei tokią būseną galima būtų išlaikyti ilgai ar išmokti ją susigrąžinti - depresijos neliktų

sveikas

2015-09-11 05:09

Ačiū. Kviečiu pasekti mano pėdom - tai SVEIKA.

sveikas

2015-09-11 05:09

rdquo;Manote, man mirtinai reikia risnoti tuos kilometrus, daryti mankštą ir lįsti po šaltu dušu? Bėgti, kai lyja arba šąlant ir pustant žiemą?
MANOME, kad tau mirtinai to reikia. Juk nemanai kad to, kad tu risnotum reikia man. Arba bet kam kitam pasaulyje. Tik tau. Į sveikatą.

doppelgänger

2015-09-10 22:09

Zundai

Draugo gimtadienį šventėm, gerai, namo parsiradau:) Vertėtų išsimiegoti. Įdomių sapnų, prisimintų iš ryto:)

vi

2015-09-10 20:09

1.5 mėn. atostogavau per 100 km nuo realybės. Buvo geriau. Deja, teko grįžti atgal...

zunda

2015-09-10 20:09

Atrodo nieko nera namuose, visi isejo i sapnu karalyste. Paseksiu jusu pavyzdziu.

studente

2015-09-10 16:09

Nors diena buvo puiki, bet vakaras atejo siaubingas... Siandien po religijotyros paskaitu apniko tokios durnos mintys, o vakare dar susipykau su mama, nes visiskai nesusivaldziau del didziausio menkniekio. O kalbant apie tas durnas mintis. Esu tikinti krikscione, tikinti ir i gyenima po mirties, i geri... O siandien isklausius pasamprtotavimus apie tai, kad zmogus religija tik sukure, o pasauly tera tik sventybe, kuri pasak lotynu yra zavinti bei zmogu siurpinanti paslaptis- apniko begalybe minciu. Buvau nusiraminus su tuo, kad artimuju nenuskriausiu, mastau racionaliai ir juos myliu, O siandien jau uzplauke filosofiniai nukrypimai- kas ta meile, ir kas tas geris- ar tik nebus taip, kad zmogus sita pats susigalvojo ir issiugde. Nejau nera nieko virs musu? Niekas neatsakys. Vel pradejo persekioti tie kvaili pamastymai, visu pirma- rdquo;as padarysiu kazka savo seimos nariamsrdquo;, po to rdquo;mane isgelbes meilerdquo;, sekanti rdquo; o gal meile tikz mogaus ismislas...rdquo;... Vel bijau, vej verkiu, vel svaigsta galva. Mama po barnio liko iskaudinta, sesuo isterikuoja, Zodziu visiskai sumaistis. Galvoti dar galvoju padoriai blaiviai. Apmaudu tik tiek, kad buvau zengusi tris zingsnelius i prieki, o dabar jau penkis atgal nuejau. Nesakau, kad noriu pasiguosti, as tiesiai sviesiai prasau issakyti savo nuomones apie tas kvailas egzistencines mintis. Jauciuosi visiskai be pagrindo po kojom...

violla

2015-09-10 15:09

Man tai labai skauda skrandį, uždegimas. Ir galvą skauda, nežinau ką neskauda. Tegul skauda..
Įprasta.

violla

2015-09-10 15:09

Geriau pasakykit, kaip jūs gyvenat?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių