2015-08-17 19:08
na as jau kuris laikas vartoju Tianshi biopapildus, ne tik as, bet ir visa seima mano, tai sveikatos rezultatai super:) labai virskinimas susitvarke, nebepucia pilvo, nebereikia rdquo;issisiepus ant tualeto sedetrdquo;, o pries kelis metus man buvo rastas dalinis gastritas ( na tu medicininiu terminu nezinau, bet zodziu gastritas, tik dar nepilnas), tai jokio maisto negaledavau praryt, kad po to skrandzio nepradetu skaudet..:( kaip gali nebut tu ligu, jei mokyklos laikais is ligoniniu ir antibiotiku neislipdavau, tai kepenys, inkstai, nuo to ir skrandis kentejo, o kai nervuodavausi, kad tiek bedu turiu, tai dar labiau skaudedavo;( na bet dziaugiuosi, kad dabar siu bedu nebeturiu, valgau ka noriu ( kartais tas moteriai irgi nera gerai, bet cia jau kita tema:D), puiki medziagu apykaita ir tustinimasis, turiu ir kitu puikiu rezultatu, na bet jie jau ne is pilvuko reikalu:) esu be galo dekinga tai moteriai, kuri man parekomendavo vartoti Tianshi biopapildus, nes visa ka kita buvau isbandzius buvo gerai, bet norimo rezultato deja nedave..:(