eexpert1@mailru

2015-06-08 14:06

nicky161- na matai daug degini kaloriju ir nori priaugti svorio.

sima- labai velai bresti, matyt problema ir su hormonais. Brendimui svoris tinkamas, galima dar isspausti koki 1 kg, bet tikrai ir taip gerai.

ka daryt?- kazka dar blogai darai, jei svoris neauga, sportas, miego stoka ir t.t. Reiktu analizuoti, kad nustatyti klaidas.

Nicky161

2015-06-08 05:06

Na labai daug laiko praleidžiu kieme.. Sportuodama, žaisdama su draugais tinklinį, daug vaikščiodama.

eexpert1@mailru

2015-06-07 21:06

nicky161- reiktu analizuoti tavo asmenini gyvenima- kasdienybe, kad atsakyti i tavo klausima.

gabija- taip, gali.

emilija- tai gali pakenkti ne tik kunui, bet ir p
mastysenai, bet tik su salyga, jog nesergi epilpsija.

sofija- kitu budu neisrasta.

anadii- pas tave greiciausiai problemos su hormonais, reiketu pas gydytoja kol bresti, kad po to nebutu velu tvarkytis savo bedu.

e-expert

2015-06-07 16:06

Aistukas ;(- ar tinkamas svoris negaliu pasakyti, nes jis lyginamas su ugiu, o ugio sakei nezinanti. Menesines prasideda apytiksliai tarp 13-15 metu. Negausios isskyros normalus dalykas. Krutines apimtis gera.

e-expert

2015-06-07 14:06

n n n n- na ziurek kaip bus toliau, jei visgi gauses, tai reiktu pas ginekologa nueiti apziurai, juk cia nepasakysi visko, butina apziura pas ginekologa. O bijoti nereiketu, nes pradejusios bresti merginos pas ginekologa turetu apsilankyti bent 2-3 kartus per metus profilaktiskai.

Ieva- siaip tau jau senokai papilve skauda, jei tai butu menesiniu startas tai visgi paskaudeti max 5 dienas ir praeitu. Gal dar koks persalimas ar siaip kas yra. Galetum ir tu ryztis nueiti pas ginekologa, ka jau jis ten pamatys ko nemates? Nereikia bijoti.

eexpert1@mailru

2015-06-06 19:06

Sveiki- patarimai paprasti, kadangi dar tik formuojasi menesines, uztat ir nereguliarios. Tavo amziuje ju spartinti nereikia, viskas su laiku stos i savo vietas.

rugilytė- svoris siek tiek didokas, bet jis susitvarkys, kadangi ugis augs greiciau nei spes svoris, uztat krutine bus didesne, kai pradesi lytiskai bresti. O del mieliu tai tikra nesamone, jos kildina tik tesla ir pan., bet ne zmogaus audinius. O del maisto tai visoks maistas tinkamas valgyti, bet intensyvus sportas trukdo krutinei laisvai bresti.

gabriele123- nenurodei ugio, ir ar sergi menesinemis?

Simona- kadangi lytiskai nebresti tai nieks krutines ir neuzaugisn, joks maistas. Aiku valgyti reikia ivairu visoki maista. Svoris ir ugis labai geri, islaikyk toki santyki ir kai bresi lytiskai, tikrai bus ir didesne krutine.

Ursula- pas tave viskas labai gerai su svoriu, kadangi tokio amziau greit auga, tai svoris nespes su ugiu ir sulieknesi automatiskai truputi.

Nicky161

Bet kaip jo priaugti?? Aš valgau daug, net labai. Bet svoris neauga ;//

eexpert1@mailru

alice. marinova- jeigu esi labai kuda, tada blogai uzrasei svori arba savo ugi, nes is to ka nurodei, svorio brendimui pakanka visiskai, ir turetum jau moterisketi, jei menesines jau buna reguliarios. Siaip labai velokai pradejai sirgti menesinemis, matyt bus kalti hormonai arba velyvas brendimas. Jei velyvas brendimas, tai turetum veliau, bet bresti naturaliai.

iveta123- niekaip nepriaugsi svorio, kad nebutu apvalumu ant uzpakaliuko. Pirmiausia svoris auga:
-pilvas, uzpakaliukas, slaunys, veidas, tik pabaigoje krutine. Krentant svoriui viskas mazeja atvirksciai. Sportas konkreciai kuno daliai padetu, bet tai turi parinkti profesionalai.

Laura- profesionalai jei parenka pratimus, tai imanoma.

nicky161- tavo beda ta, kad truksta 5 kg kuno svorio.

e-expert

n n n n- jei jau reik ikloto, tai jau gausokos- nemanai?

Nicky161

2015-06-06 18:06

Labas vakaras :) man yra 16 metų ir aš beveik neturiu krūtinės. Pas mano klasiokes jos labai didelės ;// aš esu 1.70 , sveriu 53kg. Su mėnesinėm viskas tvarkoj. Ką man daryti?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių