raminta

2015-11-17 11:11

Aš taip pat girdėjau apie tuos papildus juos vartoja mano giminaitė , tai jų poveikis tikrai geras , ji neatpažystamai pasikeitus linksmesnė ,turi daugiau energijos , žvali tikrai labai , gerai jaučiasi.

Vytas

2015-11-17 09:11

Surinkimas vyks Klaipedoje beje...Ju kontaktinis telefas 867023002

Vytas

2015-11-17 09:11

Labas, jei del darbo, tai galiu patarti - rytoj 16 valanda vyks susirinkimas - pokalbis apie darba ...pobudis - kompjueterio zinios...nes darbas glaudziai susijes su kompu...rdquo;Eris studijardquo;...prie rdquo;Vakaru Ekspresordquo; bustines Mazvydo aliejoje...ryt 16 valanda susirenkame:)

Anonimas

2015-11-17 07:11

Kas del darbo su musu liga ir tais 20-40 %
Jug is principo tai jeigu per darbo birza,kaip jie sako tu pats atsinesi atlyginima minimuma ar metam?bet darbdavys sudaro sutarti 3metam kad islaikys darbo vieta,plius uz darbo vietos pritaikima ar 40000lt.Tik kur rasti toki.Gal kas
internete adresu susiduret?

jurate

2015-11-16 20:11

Sveikučiai,labai ačiū už pasisakymus apie soliariumą. O dabar noriu užduoti dar vieną klausymėlį: tai kiek iš Jūsų visų čia besilankančių yra diagnozuota SD???
Ar daug tokių kaip aš be diagnozės ,bet sergančių?????????????? man jau prieš 3 metus užrašė-SD? bet atsakymo nėra:nei MR nediagnozavo.. pavargau ir nebekvaršinu gydyt.galvos,nors vaikštau kaip girta..labai ačiū už atsakymus.

donata

2015-11-16 15:11

Dėl temperatūros, tai nereikia taip garsiai rėkti NE :) Nes 8% turinčių IS daug blogiau yra šaltis, o ne šiluma :) Pavyzdžiui, aš daug geriau jaučiuosi, kai yra šilta (kitiems jau tada būna karšta), o va kai tik orai atšalo, iš karto pablogėjo... Kalbėjau ir su gydytojais apie tai. Lietuvoj dauguma sako, kad negalima karščio (nors viena gydytoja sakė, kad kai kurie gali degintis kiek nori, o kitiems jau po 5 min. tenka į ligoninę važiuoti), o užsienio gydytojai pataria daryti tai, kas tau yra gerai. Visi mes unikalūs ir kiekvienas pats žinome, kas mums tinka, o kas netinka.

Taip, teoriškai karštis sumažina elektros impulsų pralaidumą, todėl atseit silpsta galūnės. Beje, kažkada Vokietijoje naudojo tokį IS diagnozavimo metodą: įkišą žmogų į karštą vonią ir jei po to prasideda ataka, vadinasi, serga IS :)

daiva

Lina, as jauciu, kad mano liga ypac itakojo mononokleroze(gerybine kraujo liga), dazna angina, kuri sukelia iv. komplikacijas, o ypac ne iki galo isgydyta gelta.Jautrumas - visu ligu"pagalbininkas".Pasikeisti? Man tai labai sudetinga. Esu kokia esu. Bet linkiu tau buti "lankstesniai" ir igyvendinti savo teiginius. Sekmes!

daiva

Airema, tikrai sunku, kai ligoniai taip atmetinejami. Man komisijoje anksciau taipogi skirdavo inv. gr. metams laiko. Karta medikas pareiske, kad noretu mane "davesti iki trecios grupes"(iki tol turejau antra).Nesutrikau. Pasakiau, kad man invalidumas visiskai nereikalingas, tik butini vaistai, kad pasveikciau. Atsakymas buvo: "palauk uz duru".Isvada: antra grupe dvejiems metams. Daugiau tokiu nesusipratimu nebepasitaike. Kovokime uz savo teises.

Vytas

2015-11-16 14:11

Labai aciu uz INFO del grupiu.Jo, dabar grupes skisto pagal "balu" ( ju yra nemazai)...kiekviena liga kazkiek itakoja tu balu kieki ir nesuprasi kas ir kaip, bet sako,kad tai pasauliniai standartai ir pan, nesamones.
Kas liecia aukstos temperaturos - tai NE NE ir darsyk NE.
Visiem geros dienos.

edita

2015-11-16 12:11

Sveiki visi,
Deja kiek matau vyksta reklamos akcijos siame puslapyje...
Del soliariumo galeciau pasakyti, kad geriau nepiknaudziauti....ir aplamai siluma mums nera gerai.
O kalbant apie invalidumo grupes,nauja grupiu nustatymo tvarka kazkoks absurdas:)
Gero visiems savaitgalio:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių