doppelgänger

2015-01-06 22:01

viollai

Labas:) Čia taip tylu. Matyt, žiema tapo pagaliau tikra, kaip ir vaikystės prisiminimuose. Juk taip džiaugėmės sniegu. Šiandien ėjau pro savo mokyklą: čiuožinėjo vaikai, prisiminiau tuos laikus, kai ir man užtekdavo paprastų dalykų, vaikiško gebėjimo viskuo džiaugtis.

romute

2015-01-06 20:01

tuscia , tai ka gi...labanaktis:)

violla

2015-01-06 19:01

Nu, geras...aš lūžau- nenulūžau, o jūs visi,kur?
Nebus kam nei labanakt pasakyti...tai kur draugų terapija?...kur vakarinės „mišios“?...iš tiek nei vieno...nėra kam net nusišypsoti...

violla

2015-01-06 17:01

Tai ką pasakė robis - aš taip pat sakau, dar kartą.

rita

2015-01-06 16:01

Manau man irgi yra depresija. Jauciuosi labai sumautai esu nelaiminga ir neistengiu buti kitokia. Jauciuosi kazkokia nevykele turiu kruva kompleksu ir taip toliau...
Gal yra tokiu kaip as ir gal kas norit su manim susirasineti. Noreciau pabendrauti su panasiais i save. Mano el. pastas zvaigzdute7777@yahoo.com

Leta

2015-01-06 09:01

Mįslė: Jūs ateinat, manęs nėra, aš ateinu - jūsų nėra. Kas?
Ats.: vienišoji Leta:)))))

zunda

2015-01-05 21:01

violla ištraukė iš konteksto vieną žodį ir padarė toli siekiančias išvadas. Niekas niekam netrukdo rašyti tai, kas ką nori. Kiekvienas gydosi savais metodais. Man nepriimtinas nuolatinis aimanavimas, bet tai tik mano pozicija, kuri kitų neturėtų trikdyti.

doppelgänger

2015-01-05 19:01

Viollai

Pats karts nuo karto pagalvoju, kad mažai kalbam apie pačią depresiją. Tačiau šis forumas būtų miręs, jei vien apie tai būtų kalbama. Prisimenu savo būsenas, kai pakliūni į gilesnę depresiją, tikrai nesinori apie nieką rašyti.

Leta

2015-01-05 17:01

Slimai, viskas bus gerai. Pasitaupyk pradžiai, o paskui gausi pinigeliu ir bus tikrai ne blogiau kaip buvo. O su drauge gyvent yra smagiau negu vienam, visi pradedam nuo nulio. Gal dar susidursim kada, aš iš Kauno

Ramas

2015-01-05 17:01

slimai laikausi po biski kolkas nedirbu. kazka keisiu gyvenime. nzn kaip pavyks. kolkas nelabai su nervais savo susitvarkau ;/ sirdis kartais uzkala... brr nenoriu net pagalvoti :( siaip biski judet pradejau po biski... t.y. biski sportuot. lengvai kolkas... kad galetu galetu pagalvoti kad kazkada profesionalei zaidziau krepsini .. ech iki ko nusivariau ;/ nu dzin gal kaip nors... o tu slimai ziurek gal permainos i nauda iseis?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių