GINTAS

2015-01-15 23:01

Sveiki, pesimistisku atsiliepimu perskaiciau apie kordicepsa...issigandote.Zinoma nezinojimas ir yra baime.Anksciau gydytojai iskart atkalbedavo, o dabar nutyli (tikriausiai del ziniu stokos)Susiraskt gera spesialista, kuris ismano apie kordicepsa, ir bus OK.Be to Kordicepsas nera joks "slaptas"Yra atstovybes, sertifikuotas Lietuvoje, turi auksciausius ivertinimus pasaulyje, Sertifikatai GMP, Amerikos FDA ir daug kitu.Oficialiai naudojamas Joponijoje onkologijai gydyti.Ka jau cia LIETUVA. Asmeniskai nezinau nei vieno, kuriam Kord. butu nepadejes.
Su Naujaisiais.

idomu

2015-01-15 17:01

O kiek maoka uz 40proc.neigalumo, tvarkausi grupe, sake bus kaip anksciau 2gr.Ar galima pragyventi?Busiu dekinga uz ats.

Laimutė

2015-01-15 17:01

o kai galima nesakyti taigi visi zmones protingi.jei sugebesi dirbti ir leis sveikata tai valio.man darbdavys pats pasiule.bet as pati nebedirbau nes man sveikata brangesne.osu musu liga svarbiausia nepervargti

vilma

2015-01-15 16:01

mielosios,nesakykit apie is darbdaviui. juk niekur neparasyta kuom sergat. as kitu atveju pati meluociau kad kokia struma,isvarza,ar kazkas pan. nes toks nusistatymas mazu maziausiai idiotiskas. kad ir su invalidumu,yra tikrai gerai dirbanciu zmoniu. isskyrus tuos kurie tik isidarbine ima biuleteni. nes tada ir invalidumas ir sodra apmoka,tai kam dirbt. pati ant tokiu zmoniu esu lb pikta

Lilė

2015-01-15 14:01

Man tai visai nieko paskaitineti, kai kiti draskosi. Paskaitai, pasijuoki ir gyvenimas ne toks liudnas buna. Vis pralinksmeja...

rima

Slykstu skaityti jusu pasidraskymus.Atrodo ,suauge zmones,bet...
Kazi ko pavydit viens kitam ?
Tikriausia ,kad ne ligos stiprumo?
Baikit vaikiskai uzgaudineti viens kita.Laikas subrest ir galvot konstruktyviai.
Juk vienoje valtyje visi sedim.

suduvis

Taip ponia Kristina Interferonas tai ne koks "Še..." Prednizolonas,bet ar žinot kad naudojant Interferona labai lengvai lūžta kaulai,kad vėliau bus sunku perlipt net per žirnio dydžio kliūtį.Bet mes patys esam dudžiausi savo kūno daktarai,jum tinka ir ptinka ir naudokit, ir pirmyn:))) O dietos ne kankynė jos kaiptik gerina netik savijauta bet ir kelia nuotaika.Paqmėginkit ponios Balvočiūtės arbata,tikrai nepakenks,o mano nuomone padės:)))

aistė

2015-01-15 12:01

nesakykit niekam,jeigu norit isidarbinti kad sergat is. Musu visuomene labiau toleruioja girtuoklius, narkomanus, negu sergansiuosius sia baisia organines kilmes nervu liga.

Kristina

Laba,visiems.O dabar aš pasakysiu,kaip aš gydausi.Jau 3 metai kaip naudoju interferoną ir nieko,žinoma buvo ir atkritimų,bet jie praėjo ir gyvenu toliau,prieš naudojant tuos vaistus,buvo 2-jų metų remisija ir man nekilo klausimas ar juos pradėt vartoti,ar ne.Paprasčiausiai buvau girdėjus,kad tokie vaistai yra ir,kad jie labai brangūs,taigi,sužinojus,kad man juos duos,labai apsidžiaugiau.Juk interferonas ne tik dėl IS jis padeda organizmui apsisaugoti nuo virusų,kurie mums yra nenaudingi,pvz:gripo ir t.t.Dietom savęs nekankinu,tik klausau savo organizmo,jis pats atmeta ko jam nereikia,mankštą taip pat organizmas pasirenka,kokia jam yra geriausia,viskas susiveda į tai,kad nereikia persistengti.Tai tiek :))

suduvis

Dar mum svarbu neturėt stresu ar nervinimosi priežasčiu.Aš kad įveikti nemiga,nervavimasi ėmiau naudoti aguonpienį,ypač prieš miega.Dar gera turėti savo pomėgį-kina,knyga,ar gražia moterį(man su draugės radimu nepavyko),trumpai tariant kuo mjažiau galvoti apie liga.IKI:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių