Vytas

2015-02-02 15:02

Esu Viniaus draugelis ir guvenu su zmona, kuri serga ta pacia is kaip as ir puikiai viens kita suprasdami judam tolyn,

ji

2015-02-02 15:02

tada reik paskubet nes su meilem zinot kaip yra.

ji

2015-02-02 14:02

kaip susirasti ta puslapi Apie Imago ta tyrima.Nezinau kur ieskoti.

rasa

2015-02-02 14:02

o ko nebandyt nes neaisku kada kas gali pasirodyti.is daro stebuklus .o tie stebuklai baisus .

art

2015-02-02 13:02

Editai Man neskyre todel,kad be ramentu nebegaliu vaikscioti.o siule lasintis mitoksantrona

zilvinas

2015-02-02 12:02

sveiki.atsakau Vilmai.siandien man atveze kordicepso,adresa buvau rases.o del skysto tai as ju klausiau.,sako cia jau reik pasitart su daktaru,nes jis yra gerokai stipresnis.iki

Vita

2015-02-02 11:02

cia panasu turbut i rdquo;garsujirdquo; folio tyrima. istiria, vaistukus savo pritaiko, sumos nezmoniskos uz muilo burbula. mane istyre, nuejau paskiau pas medikus isitikint, ar tikrai teisingas diagnozes nustate, nieko net panasaus. ziauru, kai atsiranda zmoniu, besinaudojanciu vilti praradusiu ligoniu paskutiniais pinigais...

inetta

pagarbiai,
matot, tysabri man lasina dar tik puse metu, tiksliau 7 menesius, vasario gale bus 8-a doze. isvis nieko nejauciu,kai sulasina, bet turi irgi stabdyti progresavima, birzeli darys magnetini,ziures, kas galvoj vyksta. bet jokiu pablogejimu dabar nebuvo. tuo labai dziaugiuosi.
tiesa, turiu dar labiau save saugoti, nes Tysabri labai stiprus vaistai ir silpnina imuniteta. tad bet kokia bacila prilipt gali.
nezinau, ar bent kiek atsakiau i jusu klausima.
tiesa, kai ateinu tu vaistu, tai atiena ir kitu zmoniu, be to, ir daktaras sake, kad siuo metu labai daug yra pacientu,kuriems paskirtas Tysabri. kiti ji jau gauna kelis metus, visi jauciasi gerai. bent jau kol kas nei vienam neisivyste ta smegenu infekcija ar kaip ji cia lietuviskai vadinasi, tai pagrindinis salutinis tysabri poveikis.
tad as rizikuoju ir tikiu,kad viskas bus tik geriau. turi taip buti:)
kai prisimenu ta laikotarpi, kai leidausi avonex, tai net siurpuliukai nubega..tikrai bjauru tas silpnumas, temperatura..gerdavau akskart ibumetin ir paracetamoli..zodziu, dar plius kruva chemijos..:( ir netiko jis man, susiformavo nauji zidinia ir t.t.
Kiekvienam savas gydymas tinka.
Sekmes! Stiprybes

inetta

Estee, atsiprasau, jei izeidziau.. Taip, kiekvienas renkasi, kaip gyventi.

loreta

2015-02-02 10:02

labukas,wis skaitau,kad jus isbandot ywairius waistus,o as nesiryztu,gal ir gerai,kap patare man wiens rabilitacijoje gydytojas,kad nereik erzinti ligos,wisokiomis chemijomis,reik stengtis to iswengti,beto aisku gerai,kas isbando ir tam tinka,o kitam tas isbandymas tik pakenkia,as atsisakiau Malcienes siulomu vaistu ir tuo dziaugiuos,man pakanka tinkamai pasirinkt maista kas galima walgyt su mus liga,naudot witaminus kas3 men,judet ir taip toliau,aisku dar eik pasidaryt plazma...gydyma,taciua nelabai jy nori skirt,persa wietoj ju,brangius waistus,na pasidalinau sawo minimis ir niekas tai nepriimkit asmeniskai,neskiek zmogiuku tiek nuomoniu ir as kitu pasiskaitau su mielu noru ir suzinau kazka naujo ,ko dar neteke buwo girdeti,aciu jus uz jusu geruma

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 59 ir 0 svečių