violla

2015-07-28 21:07

Oi, žinai, Roberta, gal dar prieš 3 metus aš taip irgi panašiai kalbėjau, buvau prisodrinta vis naujų ir naujų žinių, tikėjau vien tuo, kad išėjimas iš beviltiškos situacijos ten, kur ir pats įėjimas. Stropi mokinė buvau, bet gal negabi. Nesvarbu, vistiek, mokysiuos ir šiemet. Dėl sportinio intereso:) Žinau ir kur.
O šiandien(jau šią nakt) manau, kad kai būklės nelengvos, padeda dvigubas variantas: ir vaistai, ir mintys. Ar suvokimas. Ar-susivokimas. Nežinau, tegul mėnulis atsako-labnakt.:)

rita

nereiks jums jokiu vaistu,kuriuos tik be reikalo geriate ir alinat organizma.Pati issigydziau visas depresijas, o tiksliau savo siela,nes depresija-tai sielos liga,o ne kas kita. Patariu nuosirdziai-butinai paskaitykit.

rita

paskaitykit J.Markuno "Zmogaus gyvenimo nesekmiu ir susirgimu priezastys ir galimybes ju isvengti". Pamatysit kaip greitai paaiskes is kur depresijos ir kaip jos atsikratyti. Patikinu- tai isbandytas metodas!!!!!

zunda

2015-07-28 20:07

Žaviuosi žmonėmis, kurie moka gyventi pagal patarimus, perskaitytus knygose. Tiki jais.
Aš gi, kuo daugiau skaičiau, tuo daugiau klausimų iškilo.
Paskutiniu metu skaitau tik grožinę literatūrą. Ten niekas nemoko, kaip man gyvent, ką valgyt, su kokio ženklo žmonėmis geriausia bendraut, kur pastatyt lovą, kad miegas ramus būtų, kada gult, kada kelt................... :)

Roberta

2015-07-28 20:07

daugiausia žmogus grynas būna, kai atsipalaidavęs, na, toks medituojantis,nusimetęs išorinio pasaulio šiukšles, arba atsidavęs mylimam žmogui,mylintis, laisvas...tai lb retos minutės, o šiaip tai nori nenori kaupiasi dulkės, atliekos, na, kaip ir su kūnu-gali norėti būti švarus ir grynas, tačiau..į tualetą tai vaikštom, dantis tai valom:)) tiesiog taip jau yra..ir reikia tai priimti, nekeliant pernelyg minčių-gerai tai ar blogai, reikia taip ar anaip..reikia mokėti ir save , ir kitus, ir išorinį pasaulį priimti visokį, daugiasluoksnį, įvairiaspalvį, nežiūrėti tik kaip į ekraną plokščią ir dar nespalvotą ar tik šviesių spalvų.Labanai:))

guru

2015-07-28 18:07

Nieko jus cia neistrinsite.O sio puslapio seimininkai yra nurodyti puslapio pacioj apacioj.

guru

2015-07-28 18:07

O kokias ir kodel,zinutes jus norite istrinti?Man cia nepatinka tik tada kai kasnors pradeda keiktis,bjauriai.

vi

2015-07-28 16:07

Iš knygų siūlau beleką iš Kurt‘o Vonnegut‘o. Labai gerai skaitosi ir kaskart nustebina. Maniškis ligoninėje net mirtim vaduodamasis jį skaitė, ir net nepastebėjo, kada mirtis atstojo.

O ką jūs man pasiūlytumėte su širšėm/vapsvom daryti? Okupavo sodyboj šulinį, lauko tualetą, mylimoj lovelėj, kur verandoj čiut ne ant lauko stovi, irgi neužsigulėsi, nes esi vis patikrinama dėl tinkamumo maistui. Nežinau, ką ateinantį savaitgalį surasim, nes okupacija plinta toliau... Važiuoji sodybon ramybės, o gauni ekstrymą su podrūčia adrenalino doze. Shit...

doppelgänger

2015-07-28 16:07

Teigiu gyvenimA:)))
www.youtube.com/watch?v=xfVJ11GXzXQamp;feature=related

Roberta

2015-07-28 14:07

kai nežinai, ką skaityti, geriausia imti ir kažką skaityti, kai nežinai, ką dirbti, imti kažką ir dirbti, kai nežinai, kaip ilsėtis, užsiimti kažkokiu, nesvarbu kokiu, sau mėgiamu dalyku, tiesiog taip geriau nei nieko nedaryti:))yra nete knyguklubas.lt, ten yra ir aprašai knygų, atsiliepimai, maždaug visgi pagal tai galima sau pasirinkti.geriausia gal imti iš biblios, nes jei nepatiks, netiks, nebus gaila išmestų pinigėlių:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių