as

2015-11-21 17:11

Numanau,kad persalti gali tik vaikas,kuriuo ne itin rupinamasi?

as

2015-11-21 13:11

Man tai budavo nuolatiniai stresai namuose(tevai labai pykdavosi),mokykloje:Del eisenos tapau nuolatiniu pajuoku objektu. Numanau, kad man liga vystesi jau nuo ankstyvos vaikystes. Gal vis del to didesne tikimybe ligai atsirasti yra ne virusai, o stresai?Beja as visai nenorejau gyventi,o svajodavau apie mirti. Esu vyresnis vaikas,o brolis jaunesnis. Tai tevai nuolat sakydavo,koks...ukas grazus,koks protingas. Tu privalai padeti broliukui,juk tu vyresn. ir t.t. Tuomet as jauciau didziule neteisybe,nekenciau brolio.As mokiausi labai gerai,o brolis vos pereidavo is vienos klases i kita.
Dabar musu seimos gyvenimas po 20 metu: As sergu IS, brolis alkoholikas.

Vytas

2015-11-21 13:11

Juratei. Jeigu kreiptis - tai pas Neurologa.Jeigu jau pas neurologa - tai geriau pas tikra ( didmiestyje ) ir gal but jis susipras kas kaip, nes tik ten ir galima kazka rimto nuveikti ( as kreipiausi pas gyditoja Natalija Zorjan.Klaipedos miesto ligonine)

diva

2015-11-21 11:11

Sveiki visi, kaip sendiena jauciames, daugiau nuotaikos , daugiau optimizmo, juk greitai Kaledos,nenusimenam juk dar tiek daug gyvenime reikia nuveikti.Noreciau jusu visu pasiteirauti, gal kas zinote kokia gera knyga apie zmones sergancius is, kaip palengvinti ju gyvenima, kaip ilsetis, mankstintis, kokia apskritai turi buti tokio zmogaus diena, kad jis pakankamai gerai jaustusi.Ismaisiau jau visus knygynus, bet nerndu.

Geras

2015-11-21 11:11

Labas. Kaip gyvenat ( ar dešrom kūrenat?). Labai rimtai kalbant ir taip jau liūdna...

saulius

2015-11-21 09:11

Su antra aš išdirbau 6 metus

saulius

Tai kam ta grupė??? Aš manau, kad gulėt tarp keturių K E T U R I Ų S I E N Ų.

zmogus

Jeigu gautumėt II grupę ( čia senoviškai, dabar nedarbingumo lygis procentais), tai negalėtumėte dirbti, nes būtų aukštas nedarbingumo procentas, o su III grupe esi darbingas ir gali dirbti ir grupelę dar gauti ( juk priklauso tai tikrai).

saulius

L A B A S MIELOS PONIOS ir PANELĖS bei
GERBIAMI PONAI.
Keičiu I grupę-visišką negalią su pensiją į 3 grupę.

edita

2015-11-21 06:11

Sveikuciai,
Malonu Jus vel visus cia pamatyti
Matau daug esat kalbeje apie IS diagnozavima ir MR.Galiu is savo patirties pasakyti, kad man diagnoze patvirtino praejus metams po ryskios atakos ir kai buvo padaryti pirmieji tyrimai(punkcija ir MR) visi kiti tyrimai ir nieko verti - akiu dugnas pasikeicia ir prie kitu ligu tai neparodo tikslios diagnozes.Zinoma esam visi skirtingi su sia diagnoze.Kiek as zinau ir pati susiduriau tiems kuriems yra patvirtinta IS ir yra paskirtas specifinis gydymas,kurie nors karta metuose gydosi stacionare,arba jiems stabilizavosi eiga jie yra stebimi(bent jau Vilniuje,Santariskese).Gydytoja pati paskambina ir pasako as noriu tave pamatyti ir t.t.reikia paziuret kaip jautiesi.Aisku tai labai reti atvejai.
MR - nebutina kartoti,pakartojima galima daryti po 2 metu, isimties tvarka po metu - todel kad MR metu gaunam pakankama spinduliavima,o radiacija tikrai mums ne i nauda.Tiems kurie naudoja specialius vaistus taip jiems daromas MR po metu,kad paziureti poveiki ir ar daugiau neatsirado zidiniu.Beje kiekviena karta darant MR rezultatai bus skirtingi,nes skirtingu kampu mus persviecia-skanuouja...Taip gali buti kad kai kurie seni zidiniai jau bus pradinge,patys savaime gryze i normos vietas.
Nepatariu daznai daryti MR,tuo labiau kad tai nebutina.Svarbu musu emocijos ir nuotaika
iki

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių