Vytautas

2015-01-07 12:01

na as buves pora metu sanatorijose. Vienais metais Druskininku rdquo;Eglejrdquo; kitais- Sventosios rdquo;Energetikerdquo;. Energetikas laaabai nuvyle nors ir gydytoja labai ji rekomendavo.Bet cia deja jau kita kalba.. O Egle tai labai faina, nors ir toliau nuo centro. Bet energetikas irgi tolokai nuo centro tai tik tiek kad jura salia bet jei blogas oras tai ir is jos mazai paguodos.. Eglej ir proceduros ir aptarnavimas ir patys kambariai, zodziu viskas aukstesniam lygyje nei Energetike. Idomu o kaip Versmej?

inga

2015-01-07 12:01

Sveiki,
Esu naujoke, man tik pries keleta savaiciu patvirtino sia liga. Gal kas zinote tiksliai del sanatorinio gydymo t.y. ar jis skiriamas visiems ligos tipams, nepriklausomai nuo funkciniu sutrikimu? Man diagnozuota recidyvuojanti remituojanti ligos eiga.

Vita

2015-01-07 11:01

man klinikose sake, kad priklauso kiekvienais metais.tik gydymas po triju kartu jau kitoks, as tu pavadinimu neatsimenu, zinau, tik kad trumpesniam laikotarpiui. ir mano seimos gydytojas sake, kad be problemu gausiu, nors jau 3 metus is eiles vaziavau, tik pernai patingejau.

egle

2015-01-07 11:01

taip stebuklu , bet imanoma

Vytas

2015-01-07 10:01

Kristina teisi - neverta pulti i panikia ir daryti viska, t.y. nevalgyti nieko, nes jei tam zmogui tas padejo - tai kitam tas "vaistas" gali galutinai sugadinti life"a...
Man pavyzdziui labai tinka valgyti mesa, gerti piena ir t.t. ir jauciuosi SUPER. :)

Kristina

Gerbiamas,sūduvi,beje,aš taip pat sūduvė.Jūs kalbat apie organizmo valymą badavimu,o paskui sakot,kad reikia vengti stresų ir pan.,bet badavimas tai juk irgi stresas jūsų organizmui,ir jeigu jum tai padėjo,tai nereiškia,kad padės ir mum.Kas liečia bites,tai taip pat nežaidimas,juk jų įkandimam yra daug žmonių alergiškų,kaip ir jų produktam.
Jeigu jūsų savijauta gerėja,tai nereiškia,kad sveikstat,tai tik ligos pristabdymas.Pasveikimą gali parodyti tik MR tyrimas,savijauta dar nerodiklis.
O jeigu jum taip patinka viską bandyti,tai išbandykit dieles,jos taip pat sako padeda,išvalo kraują.:)

Vita

norejau paklaust, gal kas galit patart, kurioj sanatorijoj su musu liga geriausia? as vis kazkaip i birstono rdquo;versmerdquo; vaziuoju. siemet galvoju, kad gal reiktu kur kitur pabandyt...

Vita

teisingai, Aukse! labai man jos patinka.

saulius

2015-01-07 09:01

AR REBIF VAISTAS ?

suduvis

2015-01-07 06:01

Mykolai anksčiau vienas sergatysis mūsų liga irgi turintis problemu su patensija,paklausė mano patarimo gydytis bičiu įkandimais.Leido sau į pimpaliuka įgelti-sakė efektas buvo super,visa naktį gigantas.:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių