daiva

2015-01-17 18:01

Gintai, tai parasyk bent vieno žmogaus,kuriam padėjo Kordyces, el. adresą.

Kristina

2015-01-17 17:01

Apie pasveikimą čia nė kalbos,nė iliuzijų būt negali,nors girdėjau,kad yra kuriami vaistai,kurie išgydis,bet jie dar tik kūrimo eigoje.
Jau anksčiau minėjau,kad jau 3 metai kaip naudoju interferoną.Jį man skyrė praėjus 5 metams po diagnozės patvirtinimo.Jaučiuosi taip pat kaip ir prieš vaistus t.y. gerai.Buvo atkritimų,bet tai mano pačios kaltė,nes žinau dėl ko jie buvo.Šiaip gulu ir keliuosi su viena mintim,turiu būt stipri,nes aš reikalinga sūnui,vyrui,tėvams.Ir tai labai padeda.

V

2015-01-17 16:01

Sveiki,mazai cia ka rasau bet noriu paklausti kas naudoja interferona ar jums pablogejo ar jauciates taip pat ar geriau ,ligai nustacius po kurio laiko gavote interferona,as sergu du metus ir zada man tuos vaistus.

Kristina

2015-01-17 12:01

Pritariu visieme,kurie stengiasi būti optimistais,bent jau taip gali save apgauti.Aš kaip buvau pesimistė,taip ir likau,žinoma,liga labai pakeitė požiūrį į visa,kas dedasi aplinkui,į gyvenimo džiaugsmus ir rūpesčius,į artimus žmones,į draugus,į priešus ir t.t.Netgi pati į save pradėjau visai kitaip žiūrėti,save labiau saugot pradėjau,ko anksčiau nebuvo.Buvau iš tų žmonių,kuriuos vadina"kempine",tai dėl to ir buvau pesimistė.Kai pradedi gyventi kitų žmonių problemom,nebelieka laiko pasirūpinti savosiomis,tai taip kartą organizmas to ir neatlaikė.
Dabar taip pat labiau rūpinuosi kitais nei savim,bet kaip nesirūpint,kai vaikas sunegaluoja,ar vyrui nesiseka,tėvai suserga ir pan.Deja,toks gyvenimas.Užbaigiau labai pesimistiškai.

Patricija

2015-01-17 12:01

Nagi tikrai baisu...O tai ka issetine skleroze net ka tik gimusiam vaikui gali buti? Nezinojau... O sizofrenike cia tamstos subjektyvia nuomone, ar diagnoze tokia.....

suduvis

2015-01-17 11:01

Patricija jei jum idomu tai as nuo gimimo ejau-vilkadmas viena koja.Tad tarybiniai medikai nutare-jam tuberkulioze.Pririse prie lovos islaike pusantru metu.Artai kad buvau dar jaunas(5m.),artai kad ligonine buvo pusyne,o gal Dievas pasigailejo bet emiau vaikscioti.Ir jokiu ligos pozymiu neliko.O 1991-tais artai kad terybiniai medikai man tris metus hormonus pumpavo,ar laukinis kapitalizmas o gal tai kad vedes sizofrenike buvau mane vel nuo koju numuse.Tai tokia trumpa ir graudi mano istorija.

suduvis

Edita II dar noriu patarti jum- naudokit Balvociutes zoliu arbatas nuo IS.Dar svarbu netureti stresu,nervavimosi priezasciu.Masti vyrus kurie jusu nemyli o tik naudojasi jumis.As is savo karcios patirties patariu:)))

suduvis

laima 35 knygos visos tai bibliotekoj galima rasti.Bet kai paskaitai ka vakaru europiciai raso apie musu ligos gydyma-apninka pavydas juodas.O jum ptariu nusipirkt Polio Brego knyga"tobulumo Formule" - tai klasika,dar rekomenduoju Genadijaus Malahovo "Badavimo Fenomenas" ir pabadaukit.Pradzioj imkit nevalgyti penktadieniais,veliau 10 dienu pabadaukit,kai organizmas apsivalys imkites vegetarines dietos.Bet zinokit kad sunkiausia bus pradeti o poto eis savaime.Pavasari imkites naudoti biciu ikandimus,biciu duonele,medu vietoj cukraus,juros zuvi vietoj druskos.Iki:)))

Vytas

Teisingai, sutinku, kad niekas zmogui nepades jei jis pats "pasyviai" apie gyvenima galvos...Na ir kas cia tokio ta liga.Gyvenimas yra tik vienas ir reikia is jo imti tik tai,kas yra geriausio...
O pats as iki tos ligos buvau naturalus MEGA pesimistas ir siek tiek snobas. Velei supranti, kad viskas kas yra laikina.Net gyvenimas...
Nera nieko pastovesnio,nei laikina ( kazkoks proto bokstas kazkada pasake )
Iki pavasario liko tik vienas mienuo.
:)
Visiems STIPRYBES

saulius

2015-01-17 09:01

Labas rytas,
Perskaičiau apie Česlovą Kulevič, Sudūvi- jis į Naująją Zelandiją emigravo - duok dieve jei jam geriau, bet kaip Lietuva - arti poliaus ir jūrinis klimatas, nors ir Afrikoje dirbančiai švedei diagnozavo IS, t.y. SM, bet ji gimė Švedijoje. TIEK VISO GERO

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių