aistė

2015-01-21 18:01

Man jusu visu labai gaila. nenoriu nuvilti tu kurie gaunate interferonus, bet zinokite jus esate tik bandomosios ziurkes.Kad ir ka begalvotumete, zinokite si liga ko gero genetines kilmes, todel ir neimanoma isgydyti.Mano mamyte sirgo, jai buvo prieinami visi imanomi pasaulio vaistai, bet niekas nepadejo, tik pagreitino liga, ji mire. Man labai skaudu, del to parasiau.

Vita

asmeniskai man nestumo metu buvo viskas gerai, bet po gimdymo praejo keturi menesiai ir vel uzspaude akies nerva, o po metu ir kojos apsunko. siaip tai gydytojai laikos tokios nuomones, kad nestumas tik i nauda, bet va pervargimas auginant vaika-ne visai gerai, bemieges naktys, poilsio stoka... labai noreciau dar vieno vaikelio, bet bijau rizikuot, nesu uztikrinta, ar uzstektu jegu...

rimas

Edita II, rašai, kad parašei už klausimą dėl INTERFERONO, kam? Ir iš kur žinoti ar stovi eilėje? nors gydytojas taip sako, šitaip sakyti galima juk ,,N"" metų.

valentina

2015-01-21 17:01

as skaitau ir gaprisimenu ,kad mano akiu dugna tyre Alytuje ir visalaik sakydavo .kad jus gsl turejot spaudima as jo neturedavau ir praejop kiek laiko ir as prasiau siuntimo ikauna ir kaune is akiu dugno pasake .kad is AS JA KAIP GYD , DABAR SAKO AS JA SERGU 28 METAI TAI AS TAIP GALVOJU .KAD I SITA REIKALIUKA ZIURET PACIAM,

gene

2015-01-21 17:01

Visai neblogai prie šitos ligos naudoti Q 10

ksena

2015-01-21 16:01

Ne dirgeles,o dilgeles... ne isidirginti,o isidilginti... jei rasom apie ta pati augala :)

SKAITYTOJA

2015-01-21 16:01

As va vis paskaitau kaip jus cia vieni kita guodziat ir neiskenciau neparasius.Nesergu as sia liga, bet nesvarbu, reikia dometis , bet ziriu kad jusu" mokytojas" suduvis labai jau kartojasi , raso ta pati per ta pati , kiek skaitau tiek mintinai jau moku.Aisku , gerai , kad jis raso apie tai , kaip sveikai maitintis , bet jau badauti 10 dienu begydytojo prieziuros tikrai nemeginkit , o ir nezinai ar tas suduvis yra isbandes si badavima.Cia juk internetas , visokiu zmoniu pasitaiko.Beje radau "draugo"svetainej nuotrauka su uzrasu "suduvis", idomu ar cia ne tas pats zmogus...iesko moters..gerai , kad iesko , bet cia jusu diskusojose dominuoja tik jo pasisakymai ,ju labai daug , bet kartojasi visi...sekmes , sveikatos visiems , ir kaip zinot zmones yra skirtingi , skirtingai suserga , skirtingai ir sveiksta , taip , kad netaikykit tai kas kitam tiko , gal jums tai visiskas peilis.Nesupykit , kad ilindau i jusu diskusijas .

GINTAS

2015-01-21 15:01

Tai dar toli ne issamus atsakymai.Issamiai apie tai pakalbeti prireiktu ne vieno menesio,ar net metu

Vita

2015-01-21 14:01

kaip kas ismanysim, taip ir gydysimes. pasitarsim va forume ir bus gerai.

Vita

2015-01-21 14:01

idomu kas bus, kai ives tokia tvarka www.delfi.lt/news/daily/Health/article.php?id=15703217

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 27 ir 0 svečių