suduvis

2015-01-28 10:01

Bet brangieji lauti to kda nos neverta-mes gyvenam dabar o ne kadanors.Tad nepasiduokite ligai,kovokite su ja.As Kaune Vilniaus gatveje
"Muziejaus homeopatuinej vaisinej" isigijau ponios Balvociutes lasu nuo Issetines Sklerozes bandysiu.Linkiu jum visiem nepasiduoti IS,sekmes:)))

sima

2015-01-27 23:01

Zinau, kad yra pacientu kuriems Tysabri neskiria, gal , kad liga perdaug astriai progresuoja, gal del imuniteto problemu. Siaip tai daktarai turi isbandyti kitus IS vaistus pries paskyriant Tysabri, kadangi yra brangus ir yra kazkiek rizikos, tai sveikatos draudimas lengvai uz juos nemoka.
Juos leidzia kas menesi, laseline apie valanda laiko ir dar valanda palaiko ligonineje, kad nebutu alergiskos reakcijos (kartais pacientams atsiranda alergiska reakcija ne po pirmos laselines, o veliau). Nezinau ar Lietuvoj siulo tuos vaistus, bet manau jei galima juos gauti bus daug maziau reguliuojami nei JAV.
Kaslink ju veikimo principo, tai daktarai nemanau, kad patys zino kaip jis padeda jau esantiems simptomams, bet kaslink ligos sustabdymo ar pristabdymo duomenys pakolkas labai ispudingi, nera ka lyginti su kitais dabartiniais vaistais. Kaip as supratau paaiskinima, tai kazkokios molekules prilimpa prie kraujo kuneliu ir tada tie kraujo kuneliai negali iseiti is kraujo apytakos i smegenys kur jie kenkdavo sveikoms smegenu lastelems.
Tikiuosi daugmaz atsakiau i klausyma, nes tiesa sakant pati daug nezinau.
Sveikatos visiems !!! Sima

suduvis

2015-01-27 13:01

Kaiptik Interferono neteko vartoti ponia Daiva.Po to kai iš manes beveik invalida padarė beprotiųškos Prednizolono dozės aš nuo bet kokiu Heminiu vaistu atsisakiau,vartoju tik homeopatinius vaistus ir tai su baime.Laikausi tokiops taisyklės kad gaisra geriausiai užgesinti udnimi.Bet jei nebeliks man vilties tai pabandysiu ir Interferona juolab kad iki to laiko jau busiu išsivales organizma.Tad kodėlgi nepabandžius,-bandysiu.Sėkmės likimo broliai:)))

sima

2015-01-27 12:01

As gyvenu JAV, cia juos patvirtino birzelio menesi, bet vistiek reikejo laukti. Kadangi per pirmus ju bandymus pries pora metu, keli zmones mire nuo kazkokio reto smegenu viruso buvo vaistais sustabdyti (is 4000, komplikacijos buvo dviem pacientams). Tie kuriems buvo komplikacijos naudojo ir kitus IS vaistus ir imunitetas buvo labai nusilpes, tai dabar pries Tysabri menesi laiko reikia jokiu IS vaistu nevartoti ir juos gaunant pasirasai formas, kad zinai apie rizika, taip pat kas menesi daro kraujo tyrimus ir labai priziuri laselines metu, kad nebutu jokiu alergisku reakciju. Pasaliniu poveikiu nera, bent man.

saulius

Labas likimo seserys ir broliai,
Paskaiciau ir nieko nesupratau. kas cia vyksta? Jei sergi IS magnetinis branduolinis rezonansas padarytas ar tik neurologas pasake?
Saulius

sima

Labas visiems,
Ilgai nerasiau, bet vis paskaitineju, kazkaip daznai pykcio buna sitam forume.
Sausio 24 diena gavau penkta Tysabri doze. Vaistu nesinori reklamuoti, bet sitais vaistais as tikiu, nes jau po pirmos dozes pajauciau pagerejima bendroj buklej ir energijoj, nieko drastisko, bet skirtumas jauciasi. As zinoma naudoju visokius papildus ir Balvociutes vaistazoles ir kitus netradicines medicinos budus, tai viso kredito Tysabri negaliu duoti. Pirmais menesiais tai tiesiog jautesi kada jau laikas vel vaistus lasinti, nes vel nusilpdavau, po to organizmas jau ju pakankamai matyt gavo ir to nesijaucia (daktare sake, kad toks nusilpimas pries sekancia laseline buvo ne man vienai). Jei ka domina, tai galiu daugiau parasyti ka zinau, ka daktarai kalba ir kokius resultatus mato skirtinguose ligoniuose.
Sekmes ir sveikatos!!!

daiva

2015-01-27 11:01

Kristina,kai žmogus geras,nesiskundžia,kiti mano,kad toks asmuo neturi problemų.Sėkmės ir kantrybės tau!!!

Kristina

2015-01-27 10:01

Tai pagal jūsų supratima,aš esu tada sveika,bet man to niekas dar nepatvirtino.

Vita

2015-01-27 09:01

nesileidau, nes dar nebuvo rasta liga

daiva

2015-01-27 09:01

Sūduvi,ar jums teko vartoti Interferoną?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 56 ir 0 svečių