Vita

2015-02-03 11:02

na nejaugi jus tikrai tikit tais samanais? jei jau taip tikrai padetu, tai manau visos ligonines jau senai turetu tokia aparatura. nejaugi valstybei labiau apsimoka uz musu kiekvieno gydyma moketi po 35000 per metus?

saulius

2015-02-03 10:02

Aiškinu. Į penciją išeinama, kai sukanka moterim nežinau ir vyrai irgi nežinau arba neįgalūs - kai nustato pirmą grupę, dabar darbingumą, taip ir išvaro.Su antra grupe aš išdirbau septynis metus. ČĖSIUS su šeima emigravo į Naująją Zelandiją.

saulius

2015-02-03 09:02

LABAS, Kartoju. Ką diagnozuoja daktarai-neurologai yra 0.Taip Vilnius MS drauijos narė Marija buvo vihptk T.Y. IŠMESTA iš darbo, o MBR parodė, kad ji sveika. Ką daryti??? Aš siųliau į medicininį auditą. Taigi turime reikalauti M A G N E N I O B R A N D U O L I I O REZONANSO.

art

2015-02-03 08:02

vertejai.tuos vaistus sake reiks lasint kas trys menesius kokius tris kartus,tik kaina ju grazi,ju nekompensuoja.atliko man visus tirimus del tu vaistu.man jie tinka tik kazkodel baisoka lasintis.nezinau ka daryt,galiu bet kada nuvaziuot ir man sulasins.patarkit ka daryt.

Algirdas

2015-02-03 07:02

Na man tai pvz nustate 20m sita liga. Dabar 23m

daiva

Likimo draugai,prašau,patarkit,kuo galiu pakeisti Prednizoloną?Kuo toliau,tuo sunkiau jį toleruoju.Manau,šiam hormonui,kaip ir daugumai vaistų,tampu alergiška.Interferonu gydytis jau vėlu. Vartoju homeopatinius vaistus-žirnelius,arbatžoles.
Būsiu dėkinga už atsakymus.
Sveikatos visiems!!!

Algirdas

Teisingai. Svarbiausia neuzsidaryti ir bendrauti. Stiprybes visiems!

suduvis

viva-elei mudvieju istorijos panašios-mane irgi medikai nugydė,bet kas įdomu jie kaltais nesijaučia.Prisigalvojo visokiu kvailysčiu tipo plazmoferezė ir tt.Jum nežinodamas kokioj padėtį esat galiu patarti pabandykit Balvočiūtės žoleliu lašus,nuo skrandžio -gerkit sidabražolės nuovira.Ir apsidairykit aplinkui mes turim tiek visokiu vaistų aplink-žoliės,vaisiai ir daržovės,riešutai.Tad sėkmės jum ir nepasiduokit ligai:)))

Edi

2015-02-02 21:02

As naujoke.skaitau jusu visu nnuomones ir komentarus apie sia liga.Noreciau placiau suzinoti,nes neseniai man degnozavo.

vilma

2015-02-02 16:02

Mano vyrui sanatorijoje kažkoks gydytojas ir pasiūlė gydytis cordicepsu bet sako kad reikalinga su gydytojo pagalba juos naudoti ir dar gydytojui už tai reiks mokėti papildomai.Man atrodo kad cordicepsą kaip papildą galima gert ir be gydytojo. Dar davė kito gydytojo adresą, kuris kaip minėjo sėkmingai gydo IS, rašau gal kas pasinaudosite osavickis@komo.lt

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 44 ir 0 svečių