inga

2015-02-10 16:02

jurgita,ka tik vyras atidare man pasto dezute ingulka_mar@yahoo.com nepyk jei is kart negalesiu atrasyt nes be vyro nelabai dar moku susitvarkyt su kompiuteriu.Mano vyras tavo vyrui siuncia nuosirdzius linkejimus ir stiprybes. tikimes kad jus irgi nugalesit sia bjaure lyga.

inga

2015-02-10 16:02

Daina,galima sakyt kad gyvenimas duotas mums viena kart. mistikai teigia kad yra renkarnacija.As noriu gyvent dabar ir siame pasaulyje.Taip moralizuot lengva,bedgi ziurek tu neteisi, tu vieninteisi esi tokia silpna prieinama,visa kaip drugio kreciama.Kiekvienas zmogus nepakartojamai individualus.Tu irgi tokia.Anapus eiles nera,ten niekas taves nelaukia.Tokiam stovy eiti prie dievo reikia, bet nepakliu i sekta.Nes pazeidziami greiciausiai ir ikliuna.Jei sugebesi atsitraukt tai gyvenimas dosniai tau atsidekos gerumu, nes tu yrodysi savo valios stiprybe.Savo laiku buvau pasakius kad savo vyro niekam nepaliksiu,nei dievam nei velniam nei kitom mergynom.Tai buvo pagrindinis mano devizas. Siuo metu po metu kasdieninio girtuokliavimo mano vyras noredamas igivendint mano svajone,gyvent nuosavame name,mete gert pradejo rimtai dirbt ir paemes paskola nupirko nama.Isitikinau kad bet kokia svojoniu, troskimu informacija modeliuojasi ir pyldosi. Taip kad kiekvienas zmogus gali sumodeliuo savo ateiti.

joli

2015-02-10 10:02

Sakykit kur ieskoti naltreksono??? Kiek klausiau vaistinese jo niekur neradau.

Danutė

2015-02-10 05:02

Perspėdama Darių apie žolę, turėjau galvoje kanapes...

vida

2015-02-09 11:02

tiek tas alkoholikas iaugo i smegenis , kad isejus pas vaikus dar galvoju ka jis veikia, ka valgo ir cia rasineju. gimines sako, jei gaila grizk, kad pajautu kuria diena.sunku ka keisti, kai tau 50 metu. su mazais vaikais nebutu vienisumo jausmo, o dabar vaikai jau dideli. nesedes su mama visa laika. reikia ieskoti uzsiemimo, bet nenioriu nei megsti, ner tv ziureti. blaskaus po kambarius.

inga

2015-02-09 09:02

Sveiki,manau,kol mes patys skeptiškai žiūrėsim, kad iš valstybės pagalbos sulaukt negalima,tol ir toliau girti sukėlinės avarijas ir darbe ir keliuose,mėtys savo vaikus pro langus,užmušinės žmones.Valstybei garbės tai nedaro,laikas į kova su šia bjauratim, bet galintys kažką nuveikt matyt šio puslapio neskaito

Danutė

2015-02-09 07:02

Daina, parašysiu tau eilutę iš Šventojo Rašto. Pabandyk suprasti. Ar žinai, kad Jėzus tave myli, kreipkis į jį ir kada nors suprasi, jog Jis tave girdėjo. "Kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą. nes Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sūnų, kad kiekvienas, kuris Jį tiki, nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą. Dievas gi nesiuntė savo Sūnaus į pasaulį, kad Jis pasaulį pasmerktų, bet, kad pasaulis per Jį būtų išgelbėtas." (Jono 3,15-17)

Samanta

2015-02-08 16:02

revia

daina

kaip gerai kad atradau savo dusios bablūdelius.Aš girtuoklė, nežinaun kaip sustot.Lengva moralizuot,bet sunku nuo to mėšlo atsitraukt, o ypač kai dušioj tūkstančiu rėkenčiu velniu. aš prisigeriu paskiau tūsas tada nekontruoliuoju saves ,einu su kuo papuola dulkinuos. kita diena nekenčiu saves ir vėl užtai geriu. Žinau kad tai bjauru ir blogai bet nematau kelio kaip pabėgt. Belieka tik viena, lauk kada baigsis mano gyvenimas.Viena džiugu, kad aš ne viena tokia šiukšlė šiame gyvenyme.

lota

noriu paklausti vartojanciu vaistus Revia ar jie kompensuojami, nes juk ju kaina apie 300 litu, tai juk brangus malonumas, nors ko tik nepadaryciau, kad negertu, be to buna vakaru kai prageria bare po 1500, o gal tik barmenes kaina tokia nuskaito:(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių