Elija

2015-02-11 20:02

Labas,aš leidžiuosi copaxone,rytoj važiuoju pasiimti 3mėnesiam. Man sakė gerai laikausi, dar spėsiu kepenis pagadinti,tipo švelnesni ir copaxone skiria sergant skydliauke ir pan. Tik nuo jų guzai kuriam laikui susidaro ir niežti :),. Bet pastebėjau man geriau pasidarė :)iki

Vilte

2015-02-11 20:02

Dar norėjau parašyti apie antidepresantus, tai vaistas kovai su depresija.Kai smegenyse trūksta tokios medž. Seratonino, kt.dar vadina ,,džiaugsmo hormonurdquo;. Tai vartojant antidepres.jo ir gaunama.Jis pradeda veikti maždaug po 2savaičių ir mažiausiai pradėjus jį reikia vartoti 0,5metų.Įeiti ir išeiti iš vaisto palengva.Indikacijos:kai niūrios mintys užvaldo ir ateitis atrodo niūri, net nebesinori gyventi ir tai trunka ilgiau nei 2sav, tai jau galima įtarti depresiją

Vita

2015-02-11 19:02

man irgi buvo israse zoloft`a, bet negalejau gert, labai bloga buvo. apsiejau ir be antidepresantu. geriau pabandyt problemas sprest paciam, o ne vaistais slopint.aisku, jei jau nesigauna, tai kur bedingsi...

Dovil

2015-02-11 19:02

REBIFF 44, JAU 3,5 METŲ

vilma

2015-02-11 18:02

ryt parasysiu kaip su ja ejosi. Ziuriu forumas vel normalesnis pasidare... Tik gaila senbuviu nesimato.

rima

Balnytės net negalima lyginti su Malciene. Tai labai maloni, atidžiai išklausanti, daug gerų patarimų duodanti, tokia tikrai šilta ir žmoniška gydytoja. tikrai buvau maloniai nustebinta su Balnyte pabendravus. Neduok dieve tos Malcienės...

V

Neringa, man irgi du metus aiskino kad ataugos stubure del to spaudzia nerva del to tirpsta kojos,rankos dare masazus,elektrofarezes,lygtai tam tikra laika pageredavo veliau tas pats akiu dugnas nieko nerode,veliau sutriko koordinacija,svaigo galva KMUK padare magnetini rezonanca ir galvos smegenyse rado zidinius,linkiu kad tu ta liga nesirgtum sekmes.

ji

GAL KAS KAUNE DARETES LEIDZIAMU VAISTU ANTIKUNIU TYRIMUS.IR DAR LABAI DOMINA GAL KAS GALETU PASIDALINTI PASTEBEJAU KAD PRADEJAU LABAI PRAKAITUOTI GAL KAM NORS TAIP BUNA.AR GALETU CIA BUTI DEL IS.

neringa

2015-02-11 17:02

nesipykit cia visi del manes,man is tikruju buvo siaubingai neramu,as labai per jautriai i viska greitai sureaguoju,paskui aisku as jau puse gyvenimo viska i prieki apgalvoju,nu kvailas tas mano harakteris.bet nors tu ka negaliu paskui ilgai ismest is galvos jeigu kas ka pasako negero.o nors vienas zodis geras tai kaip vaistas nuo visu ligu,perskaiciau x-komentara,ir pasidare daug ramiau,matau kad jau ner taip blogai kaip pati sau piesiau.

vilma

2015-02-11 17:02

nu ziuresim... Tikiuos kad uz Malciene normalesne.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių