Juozas

2015-03-19 11:03

Paumėjimų kiekis, specifika yra labai sunkiai prognozuojami. Kiekvienam ši liga vystosi labai asmeniškai, gali būti kad paumejimu nebus net ir 10 metų, gali būti jie bus dažni. Tai priklauso nuo gyvenimo būdo, gydymosi, organizmo savybių. Dauguma atvejų ši liga nebūna greita, ji būna šalia tavęs ir tu tik tai žinai, ne visada jauti. Svarbiausia saugoti save ir ypač svarbu nestresuoti, paprasčiausia stengtis būt laimungu. O ar tu tikrai žinai, kad sergi??? Kaip tau nustate ligą?

stasė

2015-03-19 10:03

Atrodo,kad as sergu ilgiausiai,mazdaug 25 metus, ir jokiu vaistu.isskyrus vitaminus ir baclofena nuo raumenu skausmo,nenaudojau, bet dar sugebu pasirupinti savimi,tai labai atsargiai ziuriu i visus vaistus. Cia ne patarimas,bet kai paskaiciau jusu istorijas,tai iskilo dar daugiau nepasitikejimo vaistais.

edita

2015-03-19 10:03

NORĖČIAU PATARIMO. SVAIGSTA GALVA IR LABAI SILPNA. DABAR GERIU VITAMINĄ C IR SELENĄ SU GINKMEDŽIU IR SIBIRO ŽENŠENIU.

Dovil

2015-03-19 09:03

NORIU PAKLAUST, GAL KAM TAIKĖ TOKĮ METODĄ: KAS MĖNESĮ LAŠINO SOLIUMEDROLI 3G., KARTU VARTOJANT COPAXONA.

nerijus

2015-03-19 09:03

Sveiki,
gal kas girdejote apie Kijeve daromas kamieniniu lasteliu persodinimo operacijas. Tikrai zinau, kad 1 zmogus is Mazeikiu tai pasidare. Tik niekaip su juo negaliu susisiekti, suzinoti kokia jo savijauta buvo pries ir po operacijos. Labai idomios Jusu visu nuomones, kad ir nuogirdos, nes tai kol kas tik "terra incognito"...

suduvis

2015-03-19 08:03

Vitalija as bites siūliau prie visu kitu būdų.Dar i.u.26m nieieškokit Amerikoj vaistu-juk daukas yra visai šalia.Vietoj sidabruoto vandens pabandykit - gyvajį vandeni,gydytis yra daugybė būdų.Mes tik to bijom nes heminė medicina visai šalia irgalvos sukti nereikia.Dar jum siūlyčiau pamėginti homeopatinius vaistus- man tai jie padeda.Ir tuoj bus darir bitės bei dirgėlės.O svarbiausia kad mus gydo grynas oras,juk mūsų liga iškilo nuo deguonies trūkumo mūsų organizme.Bent aš taip manau.Tad stiprybės visiems:)))

Marina

pirkom cem tech adresu v. konstitucijas 23c-614 daktares pamoke kak naudoti, patinka

saulius

L A B A S. TAIP DĖL BŪSTO PRITAIKYMO ŽINAU, VIENAS VILNIETIS GAVO PILAITĖJE, BET MAMAI TEKO PARDUOT SAVO TRIJŲ KAMBARIŲ BUTĄ.AŠ SUTILČIAU SAVO BUTĄ ATIDUOT, KAD TIK NELIKTŲ IS ŽENKLO.

Angele

i.u. parasykit nuoroda apie sidabro vandeni, kur pasiskaityt ?

Andrius

2015-03-19 07:03

As 1,5 vartojau Rebif. Paskui nutariau atsisakyti. Daktarei nesakiau. Atsisakiau todel, kad uzkniso save badyti ir matyti, kad nieko gero is to nera - buvo ir pablogejimu tuo metu ir hormonus reikejo leistis. Galiu pasakyti, kad kai nustojau (tai buvo 2006 m. ruduo), tai is karto pablogejo. Bet nezinau ar cia todel, kad nutraukiau ar eilinis rudeninis pablogejimas. Dabar vis dar tokia pat situacija. Pamazu bukle blogeja, 2 k per metus susileidziu 3 g prednizilono, 1 k pasidarau plazmofareze. Keleta kartu per metus pageriu vitaminu. Gal ir blogai darau, bet leidziu sau paciam spresti kaip man elgtis.
Su lazda dar galiu siek tiek paeiti, vairuoju automobili, dirbu. Siule II gr. - atsisakiau, nes nemaniau, kad man jau taip blogai. Dave pinigu automobiliui, bet kai suzinojau, kokius kryziaus zygius reiketu nueiti kad galetum tuos 4000 LT panaudoti - nieko nedariau. Tebeturiu ta pazyma, bet man rodos ji nebegalioja.
Liga - nepagydoma. Niekas net negali pasakyti ar interferonai padeda ar geriau tiesiog todel, kad liga letai progresuoja...
Jokiu budu nesiulau savo teisybes - tiesiog trumpai aprasiau savo apsisprendima.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių