2015-03-19 07:03
As 1,5 vartojau Rebif. Paskui nutariau atsisakyti. Daktarei nesakiau. Atsisakiau todel, kad uzkniso save badyti ir matyti, kad nieko gero is to nera - buvo ir pablogejimu tuo metu ir hormonus reikejo leistis. Galiu pasakyti, kad kai nustojau (tai buvo 2006 m. ruduo), tai is karto pablogejo. Bet nezinau ar cia todel, kad nutraukiau ar eilinis rudeninis pablogejimas. Dabar vis dar tokia pat situacija. Pamazu bukle blogeja, 2 k per metus susileidziu 3 g prednizilono, 1 k pasidarau plazmofareze. Keleta kartu per metus pageriu vitaminu. Gal ir blogai darau, bet leidziu sau paciam spresti kaip man elgtis.
Su lazda dar galiu siek tiek paeiti, vairuoju automobili, dirbu. Siule II gr. - atsisakiau, nes nemaniau, kad man jau taip blogai. Dave pinigu automobiliui, bet kai suzinojau, kokius kryziaus zygius reiketu nueiti kad galetum tuos 4000 LT panaudoti - nieko nedariau. Tebeturiu ta pazyma, bet man rodos ji nebegalioja.
Liga - nepagydoma. Niekas net negali pasakyti ar interferonai padeda ar geriau tiesiog todel, kad liga letai progresuoja...
Jokiu budu nesiulau savo teisybes - tiesiog trumpai aprasiau savo apsisprendima.