2015-05-01 04:05
Aciu debeseliui uz grazu eilerasti.Mano mama yra toli ir su amzium tampu vis daugiau sintemitali.Isvaziavau is namu 18 metu ir per tos metus is tikruju mazai ir bendravom.Buvo tarpas,kai mamos nemaciau 7 metus,buvo tik telefoniniai pokalbiai,tai buvo laikas nuo 94 iki 2001 m,kai buvo ir sienos ir finansiniai sunkuimai.Dabar nuvazuoju kas 2 metai,nes tai ir paskirstem,kad vienus metus keliaujam i jo tevyske,kitus pas mane.Is tikruju ir as gyvenu su vyru alkoholiku,tik kai as blaiva pasikeite santykiai.Buvau ir musama ,ir zeminama.Pirmus blaivybes metus dar vis jausdavau savo kalte, jis butinai noredavo pabrezt,kad sugadinau jo gyvenima.Po laipsniui jis suprato,kad as daugiau ne esu marionete ir valdyt kumcsiu jis jau ne begali.Pries 4 metus jis isejo pas kita moteri ir as buvau be galo laiminga,jau buvo sutvarkyti dokumentai skyrybom,kurios neivyko.Dabar ,jei geria-tai visos 4 dienos,kai nedirba.Nerekiu,neprovokoju ,bet ir visiskai ignoruoju ji,tada jis pola tvarkyt buta/nors buto siurbymas yra jo pareiga/,pasiima tvarkyt mano masina.Vieno zodziu rsquo;rsquo;lenda i siknarsquo;rsquo;.Neikalbinejiu ji nustot gert,nes zinau,kad beprasmiska.Kiekvienas pasirinka savo strategija gyvenant ir bendraujant su alkoholiku.