Egidijus

2015-05-16 17:05

Na, as kaip nemazai pasidomejes sia tema, galiu reziuomuot. Vyriskas androgeninis gydomas siomis priemonemis:
FINASTERIDAS - vaistas nuo prostatos isvesejimo, organizme mazina totestorono virtima DHT, kuris ir sukelia vyriska plikima. Vieninteleje Amerikoje FDA oficialiai patvirtinta kaip priemone nuo plikimo ir pardavinejama po rdquo;Propeciardquo; prekiniu zenklu, kurio sudetyje 1 mg finasterido. Lietuvoje galima gaut finasterido tabletes po 5 mg, aisku jos skirtos butent prostatai, bet galima skaldyt ir bus rdquo;padelkinerdquo; Propecia.
Pliusai: efektyvumas, maza kaina
Minusai: galimas pasalinis poveikis
MONODOKSILIS - apie ji jau ir kalbat, Regaine 2-5%, isoriskai naudojamas tepalas.
Pliusai: efektyvumas
Minusai: kaina, gali sudirgint galvos oda
KETOCONAZOLE - priesgrybelinis vaistas, kuris tuo paciu yra ir DHT blokatorius. Jo 2% sudetyje turi sampunas Nizoral. Tam tikri, tiesa negausus, tyrimai rodo, kad jis gali but tiek pat efektyvs kaip ir Regaine.
Pliusai: apsaugos nuo grybeliu (jie irgi gali salygot plikima)
Minusai: ne visai patvirtintas efektyvumas, truputi gali dirgint oda

Uzsienio forumuose paskaitai, tai zmones dazniausiai is kart visus 3 vartoja.

Bendros isvados tokios. Plaukai auga 6-8 men. ciklais. Jei jums menesi pavartojus kokia priemone plaukai auga/slenka, tai dar joks ne irodymas, kad jums padeda/nepadeda. Tik po 6-12 men. galima kazka bandyt izvelgt. Jei vartosit auksciau paminetas priemones labiausiai tiketina, kad plikimas bus sustabdytas ar bent jau pristabdytas. Tuo tarpu atgauginti plaukus, padidinti ju skaiciu, pavyksta tik nedaugeliui. Nutraukus gydyma, po kiek laiko plikimas gris pilnu tempu. Tai, va taip viskas.

linas

2015-05-15 16:05

Sweiki, nzn dabar kartais kai nepamirstu pasitepu ta regaine 5 % bet jau beveik rankas nuleides, o nezinot kur butu galima kreiptis kaune, pasidare labai didele problema, ar cia nuo tos regaines ar nuo ko nzn bet visas virsugalvis ir kakta ziauriai riebaluojasi, kuo toliau tuo labiau stipreja tas riebalavimasis, is ryto nusiprausi o jau po 3 val visa kakta blizga ir taip ziauriai, reikia su kokia servetele nusivalyt, apie galvos plovima reiciau nei kas dien ir nera kalbos jau y vakara visas virsugalvis riebaluotas ziauriai. Gal galit kas patart kur butu galima kreiptis del tokios problemos ?

neringa

2015-05-14 21:05

Kontraceptikai gali tureti neigiama poveiki plaukams, netgi instrukciju lapelyje tai yra nurodoma. Vienoms nieko, o kitoms gali buti ivairiu salutiniu poveikiu. As zinau kad man kontraceptikai labai paveike plaukus neigiamai. Ir netgi gydytojai tai pagaliau pradeda pastebeti ir pripazinti. Paprastai, nustojus vartoti KT. plaukai slenka nuo telogen effuvium, tai dazniausiai laikinas reiskinys (bet ne visoms) ir po 3-6 men. slinkimas turi sustoti ir ataugti plaukai. Tas pats atsitinka moterims po gimdymo.

linas

2015-05-13 19:05

nežinau ar neperanksti džiaugiuos bet va kiek laiko ta regaine naudoju antra buteliuka jau baigiu sunaudot ir ka jus manot rezultatas jau visiem pastebimas :D tu baltu puku tai visas priekis pilnas bet taip galingai ir virsuj tie pukai jau auga juodi na dar tokie tik tamsus, bet kiek man jie dziaugsmo suteikia. Daba grynai is priekio atrodo kad y galva kokiu zemiu pripilta, nes tas juodumas dar netolygus, kai kur ryskiau kai kur sviesiau. Na bet jau vilties tai daug man suteike, du nepilni men ir tokie rezultatai :D

aidas

2015-05-13 14:05

Taip... tikrai matosi, kad plikimas tai didelele problema! Vienas patarimas visiems vartotojams ivairiu priemoniu nuo plauku slinkimo. As kaip pastebjau siuose rasiniuose visi raso: ... pavartojau menesi... kitas raso pavartojau 2 menesius ir t.t. Jus gerai isiskaitykit i vartojimo instrukcijas kuriose rasoma: vartoti preparata reikia ne maziau kaip 6 menesius padaryti 1 men. pertrauka ir vel vartoti. Tai gi nusisteikit ilgam vartojimui bet kokio preparato o ne rekit, kad va pavartojau menesi, bet efekto nepastebejau. Reikia vartoti visus preparatus ilgai ir pastoviai jeigu norit tureti plaukuota galva, o tokiu stebuklingu, kad uzlasinai lasiuka ar patepei tai plaukai tiesiog akyse pradejo dygti... cha-cha! Taigi pasirinkote koki preparata stabdanti plauku slinkima tai ir vartokite keleta metu, jeigu netoleruojate to preparato pakeiskit i kita. Taigi isiskaitykit gerai instrukcijas mielieji plikiai, o ne stugaukit, kad nepadeda...

rence

2015-05-13 08:05

sveiki. as zinau nuo ko man slenka plaukai tik nezinau ka daryti. man jie slenka nuo kontraceptinio pleistro gal kas zinot ka daryti? padekite nes baigiu jau nuplikti.aciu

Irka

2015-05-13 06:05

Virginijai

irina@esilute.lt

rimas

2015-05-11 21:05

Man tik 21, o man jau nuo kaktos pardejo slinkt plaukai. kitur, is sonu neslenka...

wirginija

2015-05-11 20:05

Irkai

O kada jus su vyru susipazinote? pries nuplinkant ar po? nes tai didelis skirtumas. Ir kaip, kokiu budu jam pasakete, kad nesiojate peruka, ar jis is pradziu neissigando?

wirginija

2015-05-11 20:05

Irkai

O kada jus su vyru susipazinote? pries nuplinkant ar po? nes tai didelis skirtumas. Ir kaip, kokiu budu jam pasakete, kad nesiojate peruka, ar jis is pradziu neissigando?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių