Vienas

2015-05-16 20:05

Bendrauti forumuose nera mano megstamiausias uzsiemimas,visai kas kita -gyvai(jeigu zmones supranta viens-kita).Tiek jau parasyta...
Nesikartosiu.
Roberta:yra vienas is zmoniu tipas,kurie i visus teiginius atsako-Taip,bet...
Tame bet ir yra suo pakastas.
Kas liecia kasdienines problemas,giminiu problemas,globalini atsilima ,masini alchogolizma ir t.t.,visa tai tik neatsiejama buties dalis,is kurios mes(patys nesuprasdami)gaunam labai daug.Jeigu galim kazka pakeist,tai reikia keist,bet kai situacija nevaldoma nera prasmes kankintis,tegul dangus sprendzia mums neissprendziamus dalykus.
O kas liecia visiska pasveikima,tai jis yra neimanomas,nes visiskai sveiku zmoniu paprasciausiai nera..
Yra zmoniu,atrodanciu sveikai,bet taip tik atrodo.Kiekvienas ir bijo ,ir nerimauja,ir pergyvena ir kencia.Ar galima nuo viso sito pilnai isgyt? Na cia jau kita tema,daug sudetingesne...
Kas liecia vaistus,tai jie itakoja ir taip issiderinusius smegenu chem.procesus ir vartojimo metu sumazina pojuciu stipruma tam,kad mes galetumem pailset nuo ,,ejimo is proto,,.Bet nustojus vartoti vaistus ,susiduriame su problema,kai psichika dar nera stabili,cheminiu procesu organizmas nesuspejo subalansuot ir t.t.Tam reikia laiko.Gero ,ramaus,mums padedancio laiko.Kad tas laikas butu ramus,tuo turime pasirupinti mes patys,nebepuldami gelbet viso pasaulio,nebebegdami,kaip voveres ratu,nuramine minciu nesibaigiancia grandine.
Geri-blogi,silpni-stiprus,daug-mazai,gyvenimas-mirtis,kaip sunku gyventi tarp siu priesingybiu dantraciu ir bijoti,kad jie musu nesumaigytu.
p.s.siandien,po lietaus buvau trumpam sustojes.Kvepejo jauna zole ir alyvos..

violla

2015-05-16 20:05

Dar. Nenoriu rašyti ten,kur lyg ne mano puslapis. Bet skaitoma visur. Nors jau rašiau,bet dar kartą noriu pataisyti,šį sykį Žilviną ir Zuikį-depresija,tai nėra psichikos liga. Tai iš esmės -ne tai. Toks pavadinimas patogus medikams,jis leidžia eiti jiems pačiu lengviausiu keliu. Ir,aišku,dar nesuvokimas.
Joks rytietis medikas ar filosofas-psichologas, ar senas išminčius-tokios klaidos nepadarytų. Bus ji ir pas mus kažkada ištaisyta,ne taip ir ilgai teks laukti.
Palyginimui pasakysiu,kad buvau nustebinta,jog jau ir katalikų bažnyčia,netgi vienuolynai kalba apie meditacijas,energetinius išlaisvinimus ir kt.,kas dar neseniai buvo lyg tabu. Taip,vienuolynuose medituoti mokomasi. Tai ne tas pat,kas kalbėti maldas.
Tuo pačiu,ir medicinoj vyksta suvokimo pokyčiai visomis prasmėmis. Stipriausi medikai kalba apie energetinius blokus,kanalus,pasąmonės galias, minties galias ir valdymą, žmogiškąją mitybą,astrologiją bei ekologiją.
O tai jau-gera pradžia.

rasa

2015-05-16 19:05

Gal jus cia netycia taip susaket pone ROBERTA ?

violla

Sugalvojau: kuriam ašramą Letos sode. Dabar ji nesirodo,tai susikraustykim ir viskas. Atvažiuos ir ras. Ir dilgėlių su pienėm sode ravėti jai nereikės-aš iš jų visiems spausiu pačius tikriausius maisto papildus. Tai -renkamės rytoj,ar ne?

violla

Geriausias gydytojas yra tas,kuris pats persirgo gydoma liga. Tik -nelinkim to. Aš turiu gydytoją,kuris žino,kas tai yra išgyventi migrenos priepuolį. Oi,kaip mes gerai susikalbam,kiek jis man padėjo! Tik jo nuopelnas,kad tos auksinės tabletės kompensuojamos nors 50 proc. Taip pat ir buvusio viceministro šeimoj yra sergančių migrena. Jis ir pramušė šitą bloką biurokratinėj sienoj.
Taigi,ir mes,vienas kitą turim suprasti,jei reikia -nulūžusį pakelti.
Ne taip greitai ir statėsi Maskva...
Stengiasi visi keltis,bet velnioniškai sunku. Kartais būna,kad visi nežinomieji lyg ir surasti,bet pritrūksta tik vieno oro gurkšnio...

debeselis

2015-05-16 18:05

Aš ir palaikau ir pritariu Viollai ir Robertai, kad, tai nesilpnųjų liga. Be to kiek aš žinau tai šykštūs, negailestingi, išdidūs nelabai ir serga depresija. O jai ką tai aš su Jumis!

guru

2015-05-16 17:05

Ta stimuliacija pasireiskia prislegtos nuotaikos pasalinimu,atsiranda daug energijos,zmogus pasidaro labai zvalus ir ilgiau vartojant gali pradeti kristi virsvoris.Siaip man nepasireiske sirdes darbo sutrikimas,na ir kraujo spaudimas,as su juo problemu neturejau,bet nesulaukiau raminamo poveikio tai gryzau prie remerono.Siaip as 7men.vartojau Seroxata,bet nepatyriau pilno pagerejimo,tai mano gydytoja nemokamai dave Wellbutrino(jai ji atnese zmogus kuriam nepatiko jo salutiniai reiskiniai.Jis ju buvo teisgerias 3tabletes tiktai,tai man atiteko didelis kiekis jo).Gydytoja sake,kad Wellbutrinas yra vienas populiariausiu antidepresantu JAV.

violla

2015-05-16 17:05

Perskaičiau visus komentarus ir,po velnių,labai patiko. Pafantazuosiu,ta proga: jeigu mes visi,įkurtume bendrąjį ašramą ar, tiesiog, rezervuatą,na,nors pusei metų. Užtektų užsivesti,kad toliau per atstumą išlaikyti ritmą ir tvarką. Suneštume visi savo žinias ir patirtis,savąsias valias ir -ne. Taikiai ir ambicingai pradėtume tartis su savom ligom. Net neabejoju,kad lydėtų sėkmė. Čia -kaip anoniminiai alkoholikai ar narkomanai...
Juokas juokais,bet aš pirmoji apsigyvenčiau tokioje stovykloje. Kartą,seniai, sveikos gyvensenos mokykloje teko 2 savaites pragyventi- tai pasaka,kaip gerai daugumai sekėsi. Ir man. Deja,bet...paleidau tą paukštę iš rankų...Ir po to, kiek tų paukščių vėl buvo sugauta!!! Neišlaikiau. Liko tik apipešiota ir supykusi viltis...
Tai ką, kuriame stovyklą?:)))
O jeigu rimtai,aš kažko panašaus ir ieškau. Ir,beveik,randu. Bet kokiu atveju,naujas patirtis papasakosiu. Gerokai vėliau.

Roberta

2015-05-16 16:05

Galvoju, kad labai teisingai Jūs čia visi rašote.. dabar galvoju apie guru mintį, kad pasveikt gali ir silpni. Tokia ir esu-silpna. O dar kad būčiau jauna mergina, kai viltys prieky, kai planai visokie. O mane dar ir vidurio amžiaus krizė veikia. Kai dairais-ką nuveikei, kas turėjo prasmę, ką dar gali, ko ne, kur kreipti bures tolyn, kur kalta išorė, kur tu pati, kur keisti aplinką, kur savo vidinį pasaulį. O dar aplink artimieji, kuries reikia mano pagalbos. Ypač skauda širdį dėl tėvų. Mama ligota, tėvas neišsipagirioja. Ryt važiuosiu jiems ką pagelbėti. GALIngas žmogus tas,kas GALI ir kitu pasirūpinti, ne tik apie save galvoti.. Padėkime vieni kitiems ir kaip nors. Tik susikabinkim taip, kad ne kartu skęstume, bet kiltume:)

Roberta

2015-05-16 15:05

labai man jauku, kad mane palaikote...Parašysiu, kas bebūtų...Ačiū:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių