doppelgänger

2015-05-19 21:05

www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoIfeature=related

doppelgänger

2015-05-19 21:05

Zundai

Pala, pala:) Jeigu jau Metallica, suprantu, bet negrosim unisonu, tačiau šis kūrinukas arčiau lopšinės, oi, ne, tik baladė:)

zunda

2015-05-19 20:05

D

Sakai, nelabai mėgsti švelnumą. Ach, tie vyrai. Taigi čia lopšinė. Klasikinė.

Tada asmeniškai tau, prieš miegą, pasididink garsą :)))

www.youtube.com/watch?v=D4qYLrvfMXgfeature=related

violla

2015-05-19 19:05

Labas vakare. Smagiai vyksta darbas Tiesos link.
Norėčiau ir aš įsijungti,bet šiandien perkaito kelionėje smegeninė...
Manau tik tiek,kad TIESA yra viena,bet mūsų keliai ją pasiekti skirtingai projektuojasi. Pvz,Leta turi,suprantu, jau suprojektuotą-per psichoterapiją. Mano -projektuojamas kitaip, Robertos dar, galbūt, kitaip. Visi jie sunkūs.
Aš jau abejoju savo galimybėmis pasiekti tą TIESĄ,nors mano projektas man labai patinka. Kažkoks paradoksas. Ką čia ...esu ištižusi ir tiek. Tušti išvedžiojimai, pasiteisinimai, alibi ieškojimas.
Čia aš apie save.
O Daluzei noriu pasakyti,kad neskubėtum vartoti žodžio rsquo;prakeikimasrsquo;.Tą reikia įsitikinti.
Toks žodis nėra toks jau nekaltas. Turi savybę rsquo;virsti kūnursquo;, kartojamas dažnai transformuojasi. Neuždek jam žalios šviesos...įgaus pagreitį...
Tai jau magijos dalykai ir su jais reikia elgtis atsargiai. Sakau,nes šitą sritį rsquo;čiupinėjaursquo;...
Sakau taip sau -draugiškai.

dalužė

2015-05-19 19:05

Aciu Letai uz palaikyma.
Is savo patirties noriu duoti keleta patarimu,kai uzeina nerimo ar panikos priepuoliai.Man padejo itaiga,pvz.tuo momentu,kai mintys tampa baikscios,prizadu sau,kad dabar galvosiu ar darysiu kazka malonaus,o po puse ar valandos grisiu i ta panikos busena.Uzsirasau laika ir jei ta busena neateina,dziaugiuosi savo pasekimu.Reikia dziaugtis mazais pasiekimais,na o jei nepasiseks,neliudeti,kita karta pasiseks.Mano seses,gal mes per daug reikalaujam is saves,reikia zigsnis po zingsnio.Visi iprociai salinami su kantrybe.Musu smegenys jau priprate prie liudesio,kaip koks narkomanas prie drug...
Man asmeniskai itaiga daug padeda,kaip jums?

Leta

2015-05-19 18:05

Jaučiu, kad šiandien buvau šiurkšti. Ypač su tavim Roberta. Kiekvienas turim laisvę pasirinkti. Jau kiek aš dirbu su savimi, o noras kitus pamokyti lenda ir gana. Atsiprašau.
Daluže, gerai, kad atėjai čia, rašyk kiek tik nori, gal koks tinkamas žodelis atsilieps mūsų galvose ar širdyse. Tu daug padarei, išsiplėšei iš žlugdančios aplinkos, toliau bus lengviau. Sakau taip, nes noriu, kad taip būtų

guru

2015-05-19 18:05

Praktikuojintys tikintieji neisvengemai susiduria su rdquo;sielos sausrardquo;,tai sunkiausia depresijos rusis is visu kokiu yra.

violla

2015-05-19 17:05

Jei dabar rimtai, tai tokiais atvejais man ramybė nepadeda. Man reikia žmonių bendruomenės ir jei ji neatsiranda, tai ir sėdžiu duobėj be šanso išlipti. Ežiukui geriau, jis jei neišlipa-eina namo.. Kažkas dažnai netikėtai paduoda ranką..iki šiol. Bijau to laiko, kai niekas gali nepaduoti, dažnai jaučiuos nedideliu nuostoliu rsquo;nebuvimersquo; čia. Bet tebus tai labai dar toli...o gal iki to laiko duos vaisius mano sodinti iliuzijų medžiai? Taip -pasaka baigsis gerai..:))) Šiandien gyvenu. Kažkaip.

guru

2015-05-19 17:05

Pasaulis isgyvena didelia ir nuolatos gilejancia dvasine krize.Neisimtis ir Lietuva-savizudziu krastas,pasekmei to esame.Neisgelbes musu,jokios religijos,jogos,magijos.Belieka gerti vaistus,galima bandyti patiems keistis ir tureti vilti...

doppelgänger

2015-05-19 16:05

Mėgstu vokiečiakalbius, keistai itin racionalus mąstymas. Geriausi filosofai, labiausiai kenčiantys nuo to pačio galvojimo.

www.youtube.com/watch?v=3T65NpyfPkQamp;feature=related

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių