e-expert

2015-06-26 19:06

;]- na isskyros gali begti ir keleta metu kol menesines prasideda. Daugiau nieko neparasei (duomenu, metu), tad nezinau ka ir patarti.

eexpert1@mailru

2015-06-26 17:06

Patarimai, kurios laukia is manes bus rytoj apie pietus. Labai daug paklausimu, nespeju. :)

Eexpert

2015-06-26 17:06

aaa- taip tiesa, bet ir pilvui (padeda isvis visam svoriui augti), bei kepenis nuo daznesnio vartojimo (pvz kasdien) suvalgo. Tad su siuo reikalu neapsimoka didinti krutine.

eexpert1@mailru

2015-06-26 15:06

Kamilee- tavo svoris turetu buti apie 52 kg, kad butu brendimas (krutines) geresnis. Dabar matyt nera is ko jai bresti.

Paslaptingoji- 6-7 kg trukumas brendimui, tai jau tikrai ne siek tiek kuda, uztat ir krutine tokia.

karolina- cia sunku nemacius kazka pasakyti, reiktu gal su mama pasitarti, ji tai jau supras kuom padeti.

garbanė- smagu, kad pasiilgot. -tavo svoris turetu buti apie 58-59 kg, kad brendimas butu tinkamas. Skaudenti gali del masaziuku ir teigiamo poveikio kai keiciasi krutines apimtis.

padekite...- cia dar nieko nepadarysi, nes ankstoka dar. Brendimas mergaitems prasideda nuo 13,5 metu. Palauk truputi.

e-expert

2015-06-26 10:06

xx.- na kol kas svoris dar nera blogas, priesingai sakyciau normalus, nes telpa i apskaiciavimo remus. O krutine tikrai priklauso ir nuo didesnio svorio.

xx

2015-06-26 08:06

Nezinau, gal mano kaulai labai sunkus, bet esu labai plona, mano pilvas plokscias. Visa laika per mazai sveriau, tik neseniai pradejau daugiau valgyt ir priaugau svorio. O siaip as galiu valgyt kiek noriu, bet nepastoresiu nei kiek. Ir pastebejau kai pradejau daugiau valgyti siek tiek paaugo krutine.

e-expert

2015-06-25 18:06

xx.- taip normalu buna taip, kad pateplioja ir liaujasi. O tu nesi liekna jei teisingai nurosei ugi ir svori, tai jau siek tiek virsija idealias normas, o siaip sakyciau, kad geras svoris. Nepagreitinsi niekaip brendimo, tereikia islaukti.

Paslaptingoji

2015-06-25 18:06

Sveiki , man 15 metų lapkričio 8 dieną bus 16 , mano ūgis 169 , mano svoris 50 , man jau viso labo 15 o krūtinės beveik nėra ką daryti , gal būt tai dėl to jog esu šiek tiek per kūda ?? Prašau atsakykit , man tai labai svarbu .

Eexpert

2015-06-25 16:06

ggt- juosta stabdo brendima, nors dar tik pradejai bresti, tai nera ko noreti. Siais laikais ziuriu kuo anksciau uzsinorite krutines, o bunate per kudos ir per jaunos. Jeigu nesiojate liemenele su "pakietinimais" ar "juosta", tai nesitikekite, kad suverzus krutine ji gali normaliai bresti (siuo budu imanoma stabdyti krutines augima).

Kamilee

2015-06-25 14:06

Sveiki,man 14metų,rugsėji bus 15metų. mano ūgis yra maždaug 165 ir svoris 47. Susirgau mėnesinėmis nesenai,ir skundžiuosi,kad neauga krūtys,turiu labai mažą krūtinę ir dėl to siaubingai kompleksuoju,nes vaikinai tyčiojasi iš manęs.... ką daryti? atsakykit prašau.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių