2015-06-03 15:06
Sveiki,
netyčia užtikau šitą temą ir ji mane paskatino vėl pabandyti ... Prieš keletą metų parašiau į laikraštį "Lietuvos sveikata" su mintimi susirasti kontaktų su žmonėmis, turinčiais tą pačią problemą kaip ir aš-alopecia areata, tą laišką išspausdino, bet kažkaip nepavyko gauti reakcijos, o gal tiesiog nei vienas, kurį tai būtų sudominę, nepaskaitė. Manau, kad tikrai būtų smagu Lietuvoje turėti kažką panašaus į JAV esančią NAAF (alopecia areata draugiją), laiks nuo laiko susitikti, pasidalinti žiniomis, patyrimais etc. (aišku, Internetas tuo atžvilgiu lobynas, bet mes tiek daug ko čia Lietuvoje neturime ir ne taip paprasta bei pigu atsisiųsti). Bent man tas website"as savo laiku labai padėjo vėl atrasti kelią į gyvenimą, kai jau atrodė, kad niekas nepadės ir visai nesinorėjo gyventi. Dabar ir pati jaučiuosi pakankamai stipri, kad galėčiau kitiems patarti, padėti susitaikyti (jau turiu 5 metų "stažą" be antakių ir blakstienų ir nuolat atsinaujinačiomis "skylėmis galvoje" ... hmmm). Lietuvoje su šita problema iš tikro sunku, išbandžiusi esu daug kelių ir gydymo būdų - homeopatiją, dėles, ekstrasensus, visokius trynimus, pabadavimus etc., bet realiai ypatingo pagerėjimo nesulaukiau...nors rankų nuleisti vistiek niekaip neišeina :)
Jei trumpai apie save - man 27, jau 3m esu laimingai ištekėjusi, turiu 2m dukrytę (vyras nėra matęs manęs su tais nerealiais plaukais, kuriuos turėjau ir visus kitu, jau sirgau, kai susipažinome). Dirbu normalų darbą ir kaip ir nieko netrūktų. Bet ši liga tokia jau yra - pagerėja, pablogėja, ir vėl atgal, neduoda apie save pamiršti. Tad vis grįžtu prie to begalinio noro sutikti žmonių, su kuriais galėtum pašnekėti apie tai, kas aktualu (na, mano vyrui tą sunku suprasti, sako visi gi turi problemų .. bet kodėl tada yra diabeto draugija bei visokios kitokios, maty, kažkas tame yra)... Taigi - gal tokių panašiai galvojančių entuziatų atsiras būtent čia? Lauksiu žinių :) Nuoširdžiai esu su jumis visais. P.S. Beeje, aa turiu būti dėkinga už labai daug atradimų ir supratimų savo gyvenime, bet aišku, vistiek mielai ją paleisčiau iš savo gyvenimo :P Iki