2015-07-11 12:07
sveiki man 23m,mano santuoka truko tik 3m.daugiau neiskentejau.mano buves vyras priklausomas nuo alkoholio.buvo ta pati istorija kaip ir visu moteriskiu pastovus barniai namie,agresyvumas,buvau visiskai uzdaryta namie,leisdavo tik su tevais matytis,toks ir buvo tas gyvenimas sededavau su dukra namie uzdaryta matydama kaip girtas vyras nuolat miega,priekaistai kad esu netikusi ,bloga vireja,i svecius negalejom nuvazuoti nes prisigerdavo kaip kiaule .turbut norit paklausti kodel istekejau uz tokio?atsakymas paprastas kai draugavom ant ranku nesiodavo,net ne itariau kad linkes prie alkoholio,buvo kotoks,po santuokos viskas pasikeite tapau verge ir alkoholiko auka.sitos kancios asaros tikrai nevertos vyro,tad atsikeliau viena ryta paemiau daiktus ir isejau.jau tada negalvojau kad neturiu kur su vaiku eiti,nuejau pas tevus i vieno kambario buta,palikau ji nors buvo labai skaudu mylejau ji.bet zinot dabar esu laiminga atradau ramybe,nematau girto veido,turiu laisve esu vel zmogus o ne verge.zinau esu viena su vaiku,gyvenu su tevais sunku na ir kas neprarandu vilties stoju ant koju,dirbu pagal savo specialybe esu medike,bendrauju su zmonemis o buvau uzdaryta kaime.vaikas irgi laimingas nemato skandalu,vaikas mato pasauly kitomis akimis o svarbu turi ramybe.greitai isnuomuosiu buta o gal kada nors surasiu zmogu kuris mane gerbs,myles ir vertins.TAD MOTERYS SUSIMASTYKIT ne laidokit save ir tik nesakykit kad gyvenat del vaiku,vaikai tikrai nori ramybes,o ne girto tevo.aciu sekmes