Roberta

2015-08-22 17:08

Aš nepykstu:)

doppelgänger

O čia tiems, kurie mėgsta transą, mano 99 - tieji, daugiau nepasakosiu

www.youtube.com/watch?v=vL0BpWnL4UE

doppelgänger

Leiskit man pasikartoti, ačiū:)

www.youtube.com/watch?v=aKw5mbcE7VY

Roberta

2015-08-22 16:08

Psichozė – tai sutrikimas, kurio svarbiausi simptomai yra haliucinacijos (girdima arba matoma tai, ko iš tikrųjų nėra), sutrikusi orientacija (žmogus nesuvokia, kas jis yra, kur yra ir koks laikas), sutrikęs mąstymas ir kliedesiai (tikrovei prieštaraujančios mintys). Dažniausia psichozė yra šizofrenija.
Nu ne, tikrai to nepatiriu-nei haliucinacijų, nei kliedesių, tik jaučiu užaštintrintai gyvenimo prasmės, esmės ir savo vietos jame klausimus.

Roberta

Matai-yra raukšlės gerumo,senatvės, natūralios, o yra nevilties, pykčio, depresijos raukšlės.Nenorėčiau atrodyti kaip vaikščiojantis lavonas, o, deja, dažnai tik taip ir atrodau. Man ne tai, kad trumpa panika, bet būna dienomis,net savaitėmis, kai labai suaktyvėja nerimas, atrodau sau niekinga, kvaila, negera, pasaulis neteisingas, nevertas gyventi,bevertis, viskas juoda, aš neturiu jėgų, negaliu nieko dirbt, viskas erzina, negaliu net susišukuoti, nekenčiu savęs, atrodo, kad nusišneku, kad einu iš proto.Vaistai tarsi susigeria į mane ir neviekia kažkodėl.Nenuramina.

one

to Roberta:Panikos atakoms numalsinti reikalingi vaistai.Veliau -gi reikia mokytis jas sutramdyti.Tai nera paprasta ,bet imanoma.Priezastis daznai gludi smegenu provokacinej reakcijoj.Jeigu jums kazkada,kazkokioj-tai vietoj ivyko neramumas,tai paprasciausiai uzsifiksuoja smegenyse ir tampa fobija.Jums vel patekus i ta vieta smegenu reakcija tampa sabloniska:cia bus bloga=neramu=susijaudinimas=ta pati paniska reakcija.Panikos atakos metu mums atrodo,kad mes einam is proto(bet kazkodel neiseinam),kad mirsim(bet nemirstam),kad labai baisu(o ko baisu?).Jeigu atejus neramumui ismokstame i ji minimaliai reaguoti,jis praeina,nesukeldamas atakos.As ipratau ziureti i tai su jumoru ir kai smegenys pradeda rekti: baisu,tuoj numirsiu ir t.t., as atsakydavau:na tai stipk galu gale,uzknisai visai...:)
Taip ir nenumiriau,neisprotejau ir viskas gerai.
Nustojus gerti antidepresantus ,kol sustipresit,galima pereiti ant naturaliu(5htp neblogas ),bet tai jau gydytojas turi spresti ir jus,pagal jusu savijauta.
O kas del rauksliu,tai apie tai net nedera galvot,negalim likti amzinai jauni.

Roberta

Bet tai gali būti siekiamybė ir reiktų į tai eiti.O dvasiškai sveikas-tiesiog darbingas, teigiamo požiūrio į save ir gyvenimą, harmoningas, jaučiantis pilnatvę žmogus, nepiktas, neirzlus, meilės širdy daug turintis, sveikas, žvalus, kūrybingas. Tai siekiamybė. Žinoma, turbūt aš to niekad neasieksiu, nes depresija tarsi įsigėrus į mane, bet o gal man pavyks, gal, todėl man labai svarbus palaikantis žmogus. O jų taip mažai, tiesiog nėra. Kol kas kabinuosi už knygų, idėjų.Prašau Dievo neatsiųsti tų silpnybės dienų, savaičių, to nerimo, juodumos, chaoso, savigailos, pykčio, baimės, niekinimo savęs ir kitų. tai tiesiog iščiulpia energiją.

one

2015-08-22 15:08

to guru:Pirma ,komentaras buvo skirtas ne jums.Antra,apie metodu nauda galima tureti nuomone tik juos isbandzius(aisku tai asmenine nuomone ir nepretenduoja i absoliutizma).
Trecia:Jusu busena salygoja jusu mintis ir jeigu jus visame izvelgiate netikruma,veidmainiskuma ar paiputima,tai yra jusu ir jusu ego problemos.
Bendrauju su zmonemis,kurie nori to ir tiek..

Roberta

2015-08-22 15:08

Man labai patinka One mintys, tikrai matyti, kad žmogus žiūri gerokai giliau ir yra patyręs.Matyti, kad tai ir skaityta, ir domėtasi, ieškota, per save perleista ir išnešiota, tikrai labai ačiū. Aš irgi panašiai galvoju. Ir bandau tai realiai daryti, tik va, regis, ir susirašau netgi, ką turiu daryti, kur prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, ką kaisti, su kuo susitaikyti, keisti požiūrį ar aplinkybes, ir darau lyg, judu link to, bet vis vien, kai užeina tas nerimo ir panikos etapas, tik chaosas galvoje, tik juodumos čiulpia viską ir nieko nelieka, deja:(One, ar visgi Jums pavyko išmokti susidoroti su tuo? Tam reikėjo valios ar per laiką išsiugdžius kitą požiūrį ir darant darant žingsnelius į tai.Galima pasyviai laukti laukti, kol stebuklas įvyks, bet, matau, kad to nebus, reikia labai kardinaliai užsiimti savim. Šiandien nusipirkau kažkokių paprastų homeopatinių raminančių, antidepresantus mažinsiu po truputį, visgi nežinai, žmogus, tos reakcijos. Šiuo metu guliu ir rašausi, ką turiu daryti, ko ne.Manau, čia valios daug reik. Ir dar meilės, švelnumo su savim. Aš labai nenoriu būti tuo plaukiančiu lapu pasroviui. Bijau pažiūrėti į veidridį, praeinu pro šalį skubiai, nes veidas nutysęs kažkoks, jau raukšlės nusivylimo kalasi veide. Gerai Maja rašė-kas bebūtų, reikia ir gražiai atrodyti,ir būti mandagiu, maloniu. O kur čia atrodysi, kai susigniaužus visa, išbalusi, neišmiegojusi , o tada ir pyktis nepaaiškinamas ir ant kitų, ir ant savęs. Oi, kaip aš noriu būti sveikos dvasios.

doppelgänger

2015-08-22 14:08

Kaip iškilo , taip ir nuleisk. Jupi, linksmuolė.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių