Vienas

2015-09-03 13:09

viskas yra tik savo vietose...
manes cia niekados nebuvo,nes as visada buvau cia...
)

zunda

2015-09-03 11:09

Vaikai neprarandami po vieno vakarėlio, net ir labai audringo, tai apie kokią galimybę atsitiesti galima kalbėti. Tik kopti į viršų sunku, bet jei jau pradėjai riedėti apačion, vargiai kas nors sustabdys.
Ir visi gražūs žodžiai lieka tik gražiais žodžiais, nes tikrovė nėra jau tokia graži, kaip norėtųsi.

Roberta

2015-09-03 10:09

Gal jis tiesiog taip Nori. Negi to neužtenka?Yra kažkoks motyvas atėjimo mano, Jūsų, jo. Negi būtina viską išsakyti.O man jis įdomus, manau kaip tik reikia bendrauti su sėkmės žmonėmis, iš jų mokytis.Baikim vieną kartą vieni kitus stumdyti. Užteks vietos visiem gi,keik galima apie tą patį-kodėl tas taip, kodėl anas anaip.O aš va dabar pagalvojau eidama, kad gerai padariau išmetusi kelis REIKIA iš gyvenimo.Nu čia taip pagalvojau sau netyčia:) kažkaip tapo man laisviau kvėpuoti. O kai aš linksmenė, visiem geriau-ir darbe, ir namie. Svarbiausia-man pačiai:)

tomas

2015-09-03 09:09

sveiki,
atradau si foruma ir noreciau jusu paklausti ar si liga gali pasireiksti kuno skausmais bei virskinimo sutrikimais? man sveikata istyre bet nerado nieko blogo. sako cia nervines problemos.tai va patarkit kas nors kaip galima su tuom tvarkytis. aciu uz visas nuomones.

Roberta

2015-09-03 08:09

Pritariu,Jūs puikiai mąstote ir turite žinių.Tik kodėl bijote pasirašyti::) o tai labai ilgas nicas Jūsų, sakyčiau:)

Leta

2015-09-03 06:09

Sprendžiu kaimynės, pragėrusios dukrytę, kazusą. Akivaizdus faktas, kurį aš galiu pasmerkti arba ne. Nors nesmerkti ir atrodo nežmoniška. Ir vis tik, matyt, yra kito, netradicinio požiūrio galimybė, kitaip žmogui atsitiesti būtų neįmanoma.

rimantė

2015-09-03 05:09

Ačiū, kad paklausei. Buvau. Labai patiko. Ji pasakė, kad nereikia save kaltinti dėl nebūtų kalčių, o ir būtų, nes jei žmogus gyveni, tai ir klysti, ir skauda, juk gyva esu. Labai pagerėjo nuotaika.

Leta

2015-09-03 05:09

Įdomus straipsnis, gal ir jums patiks
hpsy.ru/public/x2274.htm

zunda

2015-09-02 22:09

jupi, sutinku, reikia prisitaikyti, jei negali nieko pakeisti, mane daug metų tai ir gelbėjo, ir, atrodo, turėjau su tuo susigyventi, bet paskutiniu metu tas požiūris, lyg koks ungurys, slysta. Iš to ir gaunasi tas vidinis konfliktas.

Gal reikia eit paprastesniu keliu, išgėrei saują piliulių, ir vaikštai apsvaigus, viskas dzin. :)

zunda

2015-09-02 20:09

D

Tai niekas daugiau prie mūsų ir neprisijungia. Bendrausim dviese, ar numarinsim forumą?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių