saulius

2015-11-22 09:11

Jeigu gersit imunitetą stiprinančius vaistus - tai bus peilis, nes išsėtinė sklerozė yra autoimuninė liga. Pasiteiraukit pas Daivą arba pas bet kokį mediką.

zmogus

Sauliau, būk žmogus- baik žmones gąsdint.

Geras

Patikėk- esu raštingas -perskaičiau visus aprašymus iki galo, bet kad stiprina imunitetą niekur neradau. Kad jį moduliuoja ( koreaguoja) radau ir baisiai daug kontraindikacijų :) radau, tik ne kad stiprina.
Kiek suprantu tai imunitetas pas mus yra sustiprėjęs, bet ne į gerą, o atvirkščiai- toks aktyvus, kad pats save žaloja. Tai kaip jį galima stiprinti?
???

saulius

Gerą dieną,
Nesurantu kas Jūs domina??? Man tai aišku: geriu Omega 3 /žuvies riebalai/- 5 kapsulės ryte 5 kapsulės vakare; Lecitin- po 3 kapsules ir homeopatiniai 1/kasdien,2/kas antrą dieną,3/kas 14 dienų pagal homeopatininkę Zulonienę.

rima

Taip jie stiprina imuniteta.Pasiskaityk vaistu anotacija.

Geras

2015-11-22 08:11

O gal čia todėl kad posenis straipsnis, gal truputį rdquo; ne į temąrdquo; žiūriu kalbėta ( turiu galvoj imuniteto stiprinimą).

Geras

Recidyvuojančios-remisinės eigos IS yra gydoma brangiausiais ir efektyviausiais vaistais – #946; interferonais (IFN-#946;). Irodyta, kad IFN-#946; stiprina imuninę sistemą, sumažina ligos recidyvų dažnį, sulėtina invalidumo progresavimą.
Šiuo metu Lietuvoje sergantiesiems IS prieinami #946; interferonų produktai – interferonas 1A (rebifas) ir interferonas 1B (betaferonas).

Čia lyg tau prof. Paužos pasisakymas ( tingiu bežiūrėt kieno)
Va, aiškiai parašyta- stiprina imunitetą. Tai kai yra iš tikro?
Pakonsultuokit. Ačiū

Geras

Labas visiems. Lyja, lyja, lyja.Kaip gyvenat visi, kaip Patricija kruta?
Pasakykit durnam žmogui- aš visada maniau ir, atrodo kur tai ( tiksliau- daug kur) skaičiau, kad interferonai mažina imunitetą. Vakar paskaitinėju kažkokį mūsų garbių profesorių pranešimą apie neurologines ligas, tame tarpe ir is, jų gydymo būdus, ir randu- net išsižiojau- kad interferonai stiprina imunitetą. Apšalau ir nesupratau, nes kažkaip nesitiki. Tai ar ten klaida ar aš visai durnas?
Tuoj rdquo;iškirpsiurdquo; pasisakymo dalį ir įdėsiu.
Visiems geros dienos(nežiūrint lietaus ir mūsų bėdų)- visiems, visiems.

x

2015-11-21 20:11

ka zinot apie gydyma ozonu nuo spuogu

ele

2015-11-21 20:11

Tai išeina,kad reikėjo to diplomo nerodyti ? Su antra grupe 40% galima dirbti 4h, būtų pats gazas:).
Gal girdėjot tokį NO FAT ,skirtas surišti riebalus,kad neprasiskverbtų per plonąsias žarnas.Tokiu būdu organizmas gauna mažiau apie 30%riebalų, skirtas norintiems sulieknėti, o mums juk irgi nereikia riebalų? 100% natūralus, pagamintas iš kaktusų.Ką galvojat? IKI

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių