dr

2015-11-26 10:11

Gabija, o kaip jūs manote-kokia priežastis jūsų ligos.

gegute

2015-11-25 16:11

auuu

Roberta

2015-11-25 14:11

Ar skaitėte tokią knygą rdquo; Tik mylėdamas save būsi laimingasrdquo;? gal jūs per griežtai viską vertinate, reikia daugiau gal susitaikymo su esamybe. Sako, pamilti net galima savo ligą, nes ji daug ko išmoko. Gal bandykit įsileisti meilės į širdį. Nors nesu aš didelė patarėja, žinoma, pati nežinau dažnai, kaip geriau-mylėti ar kovoti:) Bet nereikia gal labai kietinti gyvenimo, reikia atpalaiduoti širdį, pasitikėti gera tėkme. Bandykite bent tuos teigiamus teiginius sakyti kasdien rdquo; Aš esu sveika, man viskas gerairdquo; ir pan. Sako, reikia susikurti tokią mantrą ir ją kasdien kartoti daug kartų, pasąmonė įsirašo tai ir realybėje tai išsipildo. Aš bandau. Bet imu ir užmetu šį dalyką, o čia reikia nuoseklumo diena iš dienos. yra daug puikių knygų. Kai man buvo žiauri depresija, tik jos ir gelbėdavo. Grįždavau iš darbo ir į lovą su knyga. Jos teikė viltį, kad galima pasveikti, karetu įkvėpdavo tarsi gyvenimui. kai kai užsikabina už dvasinių praktikų-meditacijų ir t. t. arba bent išmokti reiktų autogeninės treniruotės, yra tokia knygelė. Tie psichologiniai dalykai labai padeda. Tik nesakykite sau teiginių su ne. Nesakykiterdquo; Aš nepalūšiurdquo; ir pan. Reikia sakyti teigiamus teiginius, be neiginių. reikia ir valios, ir ramaus susitaikymo. Kai man labai sunku, sakau-Dieve, nebežinau aš jau kaip elgtis, kaip gyventi, nuspręsk tu, tebus tavo valia...rdquo; Arba tiesiog pasimeldžiu rdquo; Tėve mūsųrdquo; . Tai tarsi kažkaip atbaido tas didžiąsias juodumas, nors truputį palengvina. Laikykitės, juk viskas Jums gerai, juk nieko blogo nerado, tai ko čia dabar bijoti.Geriau sugalvokite, ką gero nuveiksite šį vakarą dėl savęs, ir kitų.

Roberta

2015-11-25 14:11

Tai gerai, kad Jums nerado nieko blogo. Nelaukit to blogio, negalvokit, ale -lengva, žinoma, pasakyti. Ar bandėte kabintis už kokių dvasinių praktikų, religijų, tikėjimų? kartais žmones tai išgelbsti. Ne kartais, o dažnai. Tik ten reikia daug tikėjimo, nuoseklumo, netgi valios.

Roberta

2015-11-25 11:11

Nusistačiau aš, kad ta mano viršininkė gyvena labai blogai, jei tiek pyksta, ardos, nepasitiki.Ir galvoju-klaida būtų man nervintis ir jos bijoti. Juk tai jai patiktų:) manau, kad kažkur giliai net gailiu jos. Tegu sau būna blogietė, jei jai toks gyvenimo būdas patinka. O aš nepasiduosiu. Atremsiu išpuolius, bet daugiau stengsiuos nesiteisinti, nesileisti į ilgas kalbas.išklausysiu, argumentuosiu ir tiek. Tik dalykiškumas ir sveikas protas čia gali padėti. O tas įsinervinimas, įsijausmininmas-nieko gero. Visai nenoriu jaustis auka. Visikių žmonių yra. Man gi nebūtina eiti pagal jos stilių ir nebūtina taip jautriai reaguoti. Mintyse pasakysiu-tegu, na ir kas, pasisiausiu apsiaustu tarsi, ir tegu bėga jos bloga energija žemyn, arba tegu atsispindi atgal į ją.

Roberta

2015-11-25 06:11

na va, aš jau darbe:) pasiruošusi gynybai, jei pultų:) o kaip Jums darbuose sekasi? kas Jums yra darbas, kokie santykiai su bendradarbiais, koks požiūris į darbą, kaip jame jaučiatės.

Roberta

2015-11-24 16:11

Oje, nepavyko man su ta dieta, vis tai to, tai ano pasmaguriauti noris:) Savaitgalį stengiaus dirbti fiziškai. šeštadienį-per jėgą-norėdama pabėgti nuo minčių blogų, o sekmadienį jau smagiau-stengamasi mėgautis teikiamais šeimos židinio malonumais:) Vis stengiausi dieną rdquo;prifarširuotirdquo; ka-kokių malonių smulkmenų. Pvz. viriau šokoladą:) visgi-nerimas dėl rytojaus yra:( galvojau apie tai, ką galėčiau dirbti dar, be šio darbo.. Ak, kaip nėra paprasta, kai jau ne jauniklė, ir gyvenu ne didmiesty. . Baugu kažką pradėti tarsi iš naujo. Gaila jau įdėto įdirbio. Nors..lyg ir norėčiau kažko dar naujo pabandyti. Bet svarbiausia-susirasti tokias sąlygas, kur jausčiausi saugiau. bet baugu nuo vilko ant meškos pataikyti, baugu, kad nerasiu geriau, kad jau lyg ir pavėlavau...

Roberta

2015-11-22 11:11

Jo, išnešiau tą jos nuotrauką, kuo toliau-tuo geriau:) iš viso reik baigti reikšminti:)vakare džiazuoti lekiu, gero savaitgalio ir JŪms:)

dr

2015-11-22 10:11

labai nesveika ir sielai, ir kūnui ir pykti, ir nuleidus galvą kęsti kitų išpuolius.

Roberta

2015-11-22 10:11

Ačiū, kad kalbamės, įstrigau šioj kryžkelėj, noriu rasti pozicijos tašką, Jūs man padedate.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių