Patricija

2015-12-06 10:12

Teisingai: melskimes visi ir dar geriau i sekta kokia uzsirasykim -is kart pasveiksim visi:)) suduvi, kai tik pasveiksi-pranesk. As irgi noriu:)

suduvis

2015-12-06 09:12

As gerbiamieji sergantieji issetine skleroze esu nusivyles visais gydymo budais ir neseniai vienas sergantysis sia liga pam dave Sergejaus Lazarevo knyga rdquo;Karmos Diagnostikardquo; ir zinokit radau kodel mes sergam ir ka mums daryti kad pasveikti.Tad paskaityti uja ir jum linkiu

saulius

Labas V I S I E M S,
Aš valgiau pagal daktaro Jan Kvasnevski valgiaraštį - hemoglobinas /gal geras/ buvo pakilęs iki 7,8, bet aš buvau sustiprėjęs. Dabar gal reikia kartoti ir pastoviai?

Geras

Pakomentuokit apie peticijas- mažai kas supras

diva

2015-12-06 08:12

Ar kas zinote, kokios nors literaturos apie IS. Man svarbu zinoti, viska apie IS.Ir tik nereikia sakyti, kad neieskociau literaturos, knygu, nes bet kokia informacija apie IS galbut neisgydis ligos taciau, pades ismokti gyventi su sia liga.

diva

2015-12-06 08:12

Labas Rasele, as tau siulyciau persivesti mokytis neakivaizdziai, taip galesi daugiau pailseti, ir geriau jausies. Mano tetciui kuriam 51m. , o serga 6 metus, as parupinau NONI vaistu, galiu pasakyti tik tiek, kad jo fizinis aktyvumas pagerejo, jis per vasara numete 8 kg. svorio, nuolat vazineja dviraciu, taip sau isikaldamas i galva, kad neleis sustinkti kojom. Nors zinoma vakare kencia koju skausmus, taciau isitikines, kad pedalu minimas jo dar nepalaustos ligos rezultatas.

Geras

2015-12-06 06:12

Labas rytas visiems
Sauliui- kodėl neatsiliepi? Jeigu turi kokios info apie tą Lenkijos kliniką, tai būk žmogus ir parašyk visiems mums.Ačiū
Visiems geros dienos, optimistiškesnių minčių, sveikatos ir ramių išeiginių.

ksena

2015-12-05 22:12

O ka jus vartojate vietoj baklofeno,midokalmo-didele spastika mano kojose.Ir isvis as jau 5 men be jokiu vaistu.

vaivai

2015-12-05 22:12

ir man taip buvo.Viskas prasidejo nuo zando maudimo-galvojau,kad dantis....bet vis nepraejo.O tasmaudimas virto i kazkoki aptirpima ir plotas vis didejo.Didejo tol,kol apeme puse kairiosios veido puses...Paskambinau savo gydytojai,sako,gali but trisakio nervo uzdegimas.Pagulde extra i ligonine,bet tai nebuvo trisakio nervo uzdegimas.Po plecianciu vaistu viskas praejo.Vat taip man buvo.Bet nesigasdinkit,o kreipkites i gydytojus.

daiva

2015-12-05 18:12

Žilvinai, gal gali parašyti,ar minėta moteris sirgo IS? Kokie negalavimai ją vargino? Kur galėčiau gauti šių homeopatinių vaistų? Būsiu dėkinga už atsakyma.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių