darius

2015-10-13 16:10

As pabandysiu pasidalinti savo patirtimi gal pades kenciantiems: pirmiausiai kai labai skauda visi galvoja apie operacija ir as galvojai KT rode juosmeni dvi isvarzas po 7mm. Bet neprisisryzau taigi masazai, vertikalios vonios, TENS, po 3 men pradejo gereti tiesa visa laika spec pratimai kasdien. Privacios klinikos tik tiek tepadejo kad turi ejau tempimu ant tempimo stalo ir tiek. Tempimas yra labai efektyvu bet ir cia rezultatas pasirode tik apie pora savaiciu po tempimo. Toliau vartoju papildus MINCARTIL, ARTODOL arba ARTRODRINK su kolagenu,B grupe, aminorusgtimis nes kremzles reikia maitinti. Baseinas labai gerai kas gali, vandens masazai taip pat labai gerai. Kas turi pinigu Kaune jau maciau galima Eurovaistinese nuspirkti TENS masazuokli ir nusiskausminti bei masazuotis namie. Po 1,5 metu dariausi MRT 1,5T labai tikslus parode viena isvarza 2,6mm kita 4mm. Taigi progresas yra. Todel kantrybes visiems ir sunkaus darbo. Beje sunkumu kilnojima reikia pamirsti.
Paskaudeti ir dabar paskauda bet jau gyventi galima.
O operacija tik kai gresia organu veiklos sutrikimas arba jei skausmas visiskai nepakeliamas

brone

2015-10-13 13:10

Keletu is tu pratymu darau pati,bet nezinau-yptingo nieko nejauciu.O be to buna isvis skausmo priepuoliai tokie,kad is lovos islipu tik su vyro pagalba.O kartais net pykstu ant saves,kad guliu kaip rastas ir pajudeti negaliu visiskai.Kai visai prispaudzia skausmas,tada i pagalba imu tromadoli.

brone

2015-10-11 13:10

Sveiki,noreciau suzinoti,gal kas dalyvavo SPINE projekte?butu idomu su tuo ar ta pabendrauti.Kam idomu-www.spine.lt

linas

2015-10-11 12:10

Mielieji, Visu terapeutu gydymas yra unikalus. Visi gydo pagal standartines arba savitas metodikas, tarpusavyje metodikos kartais kertasi, bet terapeuto uzduotis parinkti teisingiausia, tinkamiausia gydyma. Medicinoje taipogi kiekvienas terapeutas pasakys kad niekur nera 100% garantijos nei vienoje metodikoje- tai tiesa. S-E-T taipogi sako, kad niekur nera 100% garantijos. Jei zmogus net jei jan 70metu praeina S-E-T kursa, jis jauciasi geriau nei anksciau. Be vaistu, be chirurgines intervencijos. Kodel???. Jei terapeutas dirba pagal esmini principa rdquo;Nepakenkti ir tik po to meginti padetirdquo; jis bus neklystantis prie bet kokios metodikos taikymo. As priimu zmones gydymui tik tada kai jie jau visur buvo, snekejo su visais profesoriais, jiems teko ir masazistai, terapeutai, manualistai. Po ju visu proceduru, kartais gadinimu man tenka isijungti. Kartais matau zmones nevaikstancius, tenka juos pastatyt atgal ant koju, kartais tai zmones su slapimo ir ismatu nelaikymu ir tenka gelbeti juos nuo peilio. Nuo peilio tenka gelbeti po 2-3 operaciju.
Medicina-biznis, idomi sinteze ne medikui? Jau greitai tai sulauzysiu, pasenusiuis stereotipus, netiknamus isvarzos gydymo metodus. Patikekit jau greitai Lietuvos zmones zinos kur kreiptis, kur jie ras atsakyma i savo klausimus. Mano pacientai dirba ir seime, sveikatos, ukio ministerijose. Kaikurie turi privatu versla, kai kurie dirba finansuose, o kaikurie paukstyne yra ir teisininku ir banditu. Yra tokie kurie augina bites, yra ir tokiu kurie gyvena kaime ir lenkia nugaras prie kibiru su pienu. Visokiu zmoniu yra, juos risa vienas tikslas kad jiems neskaudetu. Mano atsakymas JUDEKITE!

li

2015-10-11 10:10

Tiems, kurie blaskosi ieskodami pagalbos. Gink dieve, neikit pas Katauska, kuris, man garantavo 100%, kad nepakenks, ir 95% kad isgydys. Po jo vertikalaus tempimo nezmoniski skausmai ir du menesiai gulejimo. Viena koja suplonejo 4cm ir susilpnejo. Jis tuo tarpu tepasake:as nezinau, kaip jums padeti. Eikit namo ir laukit. Supratimo neturi apie stuburo ligu gydyma, tik visus vienodai tempia ant tokiu kartuviu ir baisius pinigus lupa. Dekui Jasiunui, kuris mane atkapste ir dabar naudoju terapimaster metoda, judu i prieki. Jau vaikstau neslubuodama.

arunas

2015-10-10 22:10

mane operavo Spakauskas ir labai liuks du menesius dirbu ir pasakyciau kad nieko dabar nebeskauda netaip kaip seniau be vaistu niekur

brone

2015-10-10 20:10

Mane ,po vienos rdquo;geros medikesrdquo;gydymo,teko operuoti nes del prispausto kaires kojos nervo ,nukaro peda ir buvo beprotiski skausmai.O dekinga esu neurochirirgui gyd.Jonui Milasiui.Jis dirba Klaipedoje apskrities ligonineje.Tokiu zmoniu kaip jis tikrai galima suskaiciuoti ant pirstu.Senai bebuvau sutikusi tokiu rupestingu,uzjaucianciu mediku kaip jis ir jo personalas!

egis

2015-10-10 19:10

Ar apie situos kalbama?:
Petrikonis (Kestutis) - KMUK neurologas
Zaveckas (Vidmantas) - KMU kinezeterapijos katedros destytojas, bet kaskaip neradau kad jis priima privaciai konsultacijai
Barkauskas (Dalius) - Sporto medicinos gydytojas

Rūta

2015-10-10 14:10

Jusu forumo deka atsisakiau operacijos ir dabar gydausi manksta. Trumpa istorija: pries metus prasidejo pirmosios problemossu stuburu, paskaudedavo juosmeni. Toks daktaras Ciziunas is Siauliu diagnozavo echoskopu disko trukima (idomu kiek echoskopu galima tai matyti. Darbas sedimas, su rdquo;galvardquo;, bet visa laika uzsiiminejau kuno kultura: pabegioju, vazineju dviraciais, esu ekstremalaus (po 50-60 km.) vaiksciojimo gerbeja. Pries tris menesius panasi problema pasikartojo. Diagnoze buvo ta pati - isvarzos dar nera. Po dvieju savaiciu gydymosi rdquo;Movaliurdquo; prasidejo didziuliai kojos skausmai, koja pradejau vilkti. Seimos gydytojai nusiuntus pas neurologus, buvo padaryta komp. tomografija, kuri parode L5/S2 11,8 mm isvarza ir stuburo kanalo susiaurejima iki 11,9. Beje, norejau magnetinio rezonanso, kuris tiksliau parodo, taciau buvo atsisakyta. Neurochirurgai is karto siule ekstra operacija.Atsisakiau. Nuvaziavau pas Lina. Praejus pusantro menesio kol kas nera kuo dziaugtis. Ant virviu beveik nieko nedarau, nes sako, kad negalima. Vis dar stipriai skauda, kai kurie raumenys atrofuojasi, be vaistu negaliu, bandziau, tai net elementarus pratimai skausmingi. Nedarbingumas jau du menesiai, nebenori testi, liepia operuotis, o kineziterapijos nepripazista, mano kad saviveikla uzsiimu. Ziuresiu kas bus toliau: darau manksta iki 3 valandu per diena, einu pas Lina ir Mindauga, groziuosi graziu rudenejanciu Vilniumi, pagaliau per 6 metu laikotarpi turiu puikias rdquo;atostogasrdquo;, savaitgali nueinu i darba rdquo;ekstrardquo; darbus padaryti. Stai toks gyvenimas.

vitalijusk54

2015-10-10 08:10

Stuburo išvaržą galima gydyti dviem būdais, tai operacija ir specializuota stuburo mankšta. Centro odontologijos klinika kaune ir vilniuje gali jums padėti kovoti su nugaros skausmais, juosmens skausmais ir kitais nugaros sutrikimais. Plačiau apie centro odontologijos klinika galite paskaityti jų svetainėje www.stuburomokykla.lt/

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių