saulius

2015-01-22 10:01

Budrys buvo palatoje, bet is sergantys jo nedomina.

saulius

Gerai Kizlaitienė.Gulėjau aš Santariškėse, darė plazmaforenę - nerūpėjo, gal nieko nedaviau????? Tai merginai, kuri centrafūgavo mano kraują davau šokolado plytelę.

saulius

Piknogenolis- antioksidacinis ekstraktas, kuriame nėra jokių toksinų,jis gaminamas iš pušų, auginamų Prancūzijos pajūrije be pesticidų žievės. Piknogenolis - ntūralus ir saugus veikliųjų medžiagų darinys, kovojantis su laisvaisiai radikalais,t.y. sumažina oksidacinį poveikį, sumažina kojų tynimą ir atpalaiduoja sustingusias nuo šalčio rankas, stiprina širdies ir S M E G E N Ų veiklą.

Patricija

2015-01-22 09:01

Rasa Kizlaitiene Santariskese

art

Del punkcijos tai cia kiekvieno asmeninis reikalas.Man dare Kaune klinikose kai nustate IS.Daugiau gales daryt kai numirsiu,nes man po jos atsirado nugaros skausmai ir sunkiau tapo vaiksciot.O del interferono kai buvau Vilnui sake,kad man per anksti skirti nuvazevau po puses metu sako kad jau per velu.Ir suprask,kad nori tuos gyditojus.

saulius

L A B A S,
Kas iš daktarų b a n d o??? Žinau buvo niaurologas Vilniuje, bet pasimirė. Pačkauskas domisi po insulto kenčiančiais, MS mutiplai sklerozis Lietuvoje besidominčių gydytojų nerasta. Pasakykit bent vieną, B E N T V I E N Ą

loreta

taip,kazkam sweikam suweikia kelialapy,o mums kas lieka,na gawau tolonely kaunan pas gydytoja vasario 13d tai ten pasiteirausiu,kap ten yra istikruju

rima

Tai ,Ksena,kas per naujos lengvatos?

irena

2015-01-22 08:01

nieko baisaus siandiena buvau pas neorologa pasimti siuntima i kauna vaistams isirasyti nepastebejau kad kas pasikeistu taigi mazdaug eini kas trys menesiai tai visada pakliusime pas savo neorologa nes esame dispancerizuotos

Vai2te

2015-01-21 19:01

aiste, nereikia čia dramatizuoti. Kodėl interferoną nudojantys žmonės - bandomosios žiurkės? Tai jei diabetikai naudoja insuliną, tai tas pats, ane? Insulinas gi negydo, tik kompensuoja tai, ko tavo organizmas negamina. Tas pats su interferonais. Mūsų organizmas gi taip pat gamina interferonus. Jei žmonėms padeda, sulėtina ligos progresavimą, tai kodėl gi ne?

Dėl ligos priežasčių, tai nėra tiksliai žinoma, tai koks tikslas spėlioti? Kai bus aišku, tai bus aišku.

Kalbant apie vaistus, tai labai rimtai atliekami Copaxone tyrimai. Jau dabar yra požymių, kad jis veikia kaip vaistas. Būtent vaistas, kuris GYDO, o ne sustabdo.

Be to, nėra ko lyginti visus ligonius, nes ligos eiga skiriasi.

Ir man tai gaila tavęs, nes jeigu tai genetinė liga, tai pati nežinai, kas tavęs laukia.

Čia nepiktai, čia tik pamąstymui ;)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 29 ir 0 svečių