vycka

2015-01-31 12:01

o kaip suprast y pensija

saulius

2015-01-31 10:01

A l g i r d a i,
Man irgi prasidėjo nuo akies nervo uždegimo, akipkotis dešinės akies buvo 0, rašiau, kad Armėnijos žemės drebėjimmo pasekmes mačiau tik viena akim. Okulistė,po akim kažką suleido su švirkštu ir nusiuntė į Kauną pas profesorę Daktaravičienę, bet ji IS pradžią neužtiko. Dar dirbau, po 7 metų aš buvau išpirdolintas į pensiją. 40 metų ankstoka?

inetta

2015-01-31 09:01

Vilniau, matyt, paprastai darbaholikas esi, jei ligonineje gali ilsetis.. :)

inetta

2015-01-31 09:01

Del to tyrimo, tai svarbiausia atsigulus galvot apie visai kitus dalykus. Apie kazka,kas malonu ir su liga visai nesusije. zinoma, ne lengva, nes garsas ikyrus, bet..ne tiek ilgai juk reikia ten isbuti:) ir jei isbusi ramiai, nesjudant, nereiks tyrimo kartot, va ir gausis labai geras dalykas:):)
Cia, Airijoje, tai man patiko, kad ausines uzdeda ir savo diska gali atsinest koki nori, muzika klausytis:) nors tie garsai siek tiek vistiek girdisi, bet ne taip garsiai:)

Kristina

2015-01-31 08:01

Man (Rebifą) skyrė,kai jau buvau pagimdžius ir paklausė,ar nesiruošiu daugiau gimdyt.Jei norėčiau,galėčiau,bet prieš tai turėčiau parašyt raštišką atsisakymą vaistų.
Dar norėjau paklausti,kiek laiko jaučiat pašalines reakcijas,naudodami šiuos vaistus?Ar taip buvo tik po pirmų kartų,ar tai jaučiat nuolat?

Algirdas

2015-01-31 06:01

Na tai as esu is vln. Mane gydo santariskes. Rasa Kizlaitiene. Na bet daug bendrauju ir su okulistais, nes pablogejimas yra akies nervo. Tai gydo Rasa, o konsultuotis siunciamas esu ir pas okulistus.

Algirdas

Na mano rega tos akies 0.01 na ir atrodo kad toks debesiukas yra uzslinkes. Matau galima sakyti tik siluetus. Na ir kazkaip nelabai tikiu, kad tai yra pablogejimas butent sitos ligos, nes nera nei galuniu uztirpimo nei nuovargio. Okuliste pasake, kad turime tik menesi, paskui prasides nebegriztami akies regejimo procesai. Tai jei cia kazkas kita butu nesmagu prarasti aki vien del daktaru aplaidumo.

Algirdas

na okuliste pasake, kad leidimas i aki vaistu jau yra nebesaugu. Tad paskyre hormonines tabletes. Na as galvoju, kad tai nebutu kazkas kita. Kad paskui nesakytu daktarai kad sugadinome tau aki. Nes as galvojau, kad per savaite tikrai turi atsistatyti, o jau menesis bus. Reikia pasidaryti nuotrauka, o gal cia kazkas kita yra ir panasus simptomai kaip issetines pablogejimas.

ele

2015-01-30 20:01

Labas,gyd.Kizlaitienė sakė jei nori gimdyk,nes kai gausi vaistus nebegalėsi!
Ir paklausė ar turiu kompens.vaistų pasą,nes išrašys kažkokią pakaitinę hormonų terapiją?Taip ir nesupratau kas tai,bet taip daugiau ir nesusitikome.(vaistams į eilę nepastatė,sakė atvažiuoti po metų)

Algirdas

2015-01-30 19:01

Sveiki. Noreciau gauti informacijos kam nutiko panasiai kaip man. Sergu sia liga jau tris metus viena diena atsikeliau ir nematau su desine akimi ir jau menuo neatsistato. Paskyre hormoniniu tableciu bet vis tiek nieko nepadeda ar kam buvo tok pablogejimas uzsiteses ilgesni laika.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 75 ir 0 svečių