vida

2015-02-04 14:02

aciu, kad paraset, kad atsiliepet i mano zodzius. nes net draugei nusibodau.pinigu neduot negaliu, nes tai jo pensija. as ja paimu ir dalinu jam, nes jis pats per diena pamestu ar isleistu.bet kiek tai gali testis.

inga

2015-02-04 08:02

Jurgita, daug dabar yra siulomu nauju metodu, bet nedaug kam padeda. Tiek psihologai tiek daktarai, tiek užkalbėtojai turi patikt tam pacientui.Akupunktūra tai metodas kuriuo galima koduot bet bet koks kodas užkoduoja ir visus organizmo susirgimus.Pirmoj eilej reikia psihologiškai dirbt su ligoniu,atstatyt išsekusi organizma,ir tik po šios programos galima koduot.Neužmiršk kad ši priklausomybė atsiranda ne šiaip sau.Yra daug psihologiniu stumokliu,kurie ir išprovakuoja šia priklausomybe.Visu pirma dvilikapirštė nustoja gamint alkoholi užtai ir atsiranda butinybė vartoti alkoholi:reikia sureguliuot fermentu dardo organizme;atstatyt kepenu vekla,nes kepenis greičiausiai toksikuojasi;inkstu veiklos darba;sustiprint imunine sistema;ir tik tada koduot.Juk neteisiklingai sustatyta programa dar daugiau nualina žmogu one padeda.Juo labiau pagrindinis pagrindas tai pačio ligonio psihikos busena.Aš žinau kaip galima padėt tokiems ligoniukams,bet atvirai šnekant vengiu daug dirbt su jais nes tai ilgalaikis ir sudėtingas darbas.Man užtenka kantrybės,bet ne kiekvienam ligoniukui tai aktualu.Ne vienam padėjau bet ne per viena diena.Programa yra 3-6mėn.

Danutė

2015-02-03 19:02

Dilemai.O kaip jus duodate jam tuos vaistus teturamas. Ar jis pats geria. Kai idedu i sultis, pasidaro karcios, be to ir matosi, plaukioja grudeliai. Maiste ne taip jauciasi, bet kai geria, jis nevalgo. Siaip tai greiciau nustoja gerti, nes nuo alkoholio tada pykina.

Virginija

2015-02-03 08:02

bandziau isejom suvaikais i sesers 50metu jubilieju siaip einam su vaikais bet nereguoja o kalbetis apie tai tai nenori sako baik mane erzinti jis nori gyventi savo gyvenima bet iseiti nenori rupintis irgi nenori zino kas bus bet as versiuos per galva viskas bus sutvarkyta

Danutė

2015-02-02 19:02

Ira istatymas iskraustyti smurtautoja is namu su policija, be teises prisiartinti per kazkoki atstuma, bet tam reikia tureti is ekspertu irodymus.

vida

2015-02-02 15:02

palikau girtuokli ir pabegau pas vaikus. tada pasidare gaila buto ir jo nupeipusio. dar atsiprase. grizau ir jau trecia diena pakiso peili ir isdauze stiklus duru , veidrodi. vel isbegau. stogas vaziuoja. gaila ir jo ir saves, buto nusiaubto. nezinau kaip toliau gyventi. grizti nenoriu, bet jis ateina pas vaikus , praso pinigu, ateina pas mane i darba irgi praso. duodam, bet po dienos vel neturi. siaubas. o man dar jo gaila kaip ligonio.patarkit!!!!!!!!

alina

2015-02-02 15:02

labas vakaras,mielosos moterys patarkite jaunau mamai.Man 23m turiu dukrele 1.9m,bet ta pati problema turiu geriantį vyrą ,geria 3-4 dienas iki komos,veliau kaip prasiblaivėja neigia,kad jis girtuoklis,žada negerti ir vel tas pats,kuodotis griežtai atsisako,viska išbandžiau netgi palikusi buvau,bet vel naivi patikejau juo ,kad negers o dabar dar blogiau ir taip jau 3m,vieni sako skirtis,nes jis niekada nemes gerti,kiti sako kentek ir gyvenk del vaiko,kokia jusu nuomonė?iš anksto ačiū kas patars

inga

2015-02-02 14:02

Sveiki,vis einu į šį puslapį paskaitinėti,vis tikiuosi ką nors vertinga išgirst,bet godos vis tos pačios ir patarimai tokie patys.Turiu vyrą alkoholiką-išbandžiau viską bandydama jį gelbėti ir padėti,net skyrybas, bet deja vis grįžta prie butelio,net kartais nežinau nuo ko užsikabina,tai būna liūdesys,tai džiaugsmas,tai ne toks žodis pasakytas-žodžiu,kai nori išgert,priežasčių randa.per alkoholį prarado viską,net sveikatą,dabar yra neįgalus,lyg ir supranta savo problemą,bet kitų pagalbos nepriima,tikisi pats susitvarkyti,bet deja...Visiems kas turi galimybę siūlyčiau atsiskirti nuo tokių žmonių-tada arba jie išsikapstys,arba numirs.aš nepairyžtu išeit iš savo namų,nes sulaukus gyvenimo vidurio nesinori būt kurnors kampininke, taip ir vargstu,bt niekam nelinkiu

Veronika

2015-02-02 13:02

haniai.Problemos sprendima pradek nuo atsakymo-AR SERGIALKOHOLIZMU,AR NORI MEST DEL SAVES?Jei tai darysi del kitu-tevu,vaiku,vyro ar draugo-tikimybe pasveikti nedidele.As is to meslo islipau pries,beveik 6 metus.Patikek,kaip gera dabar gyvent.

Danutė

2015-02-02 06:02

Krikščioniškas reabilitacinis centras: www.viltis.visiems.lt Medicinos mokslų daktaro psichoterapeuto Boriso Ivnevo Telefonas Klaipėdoje: (826) 279922 Debreceno 41-1.Jis koduoja. Turiu pažįstamų, kurie jau nebegeria po keletą metų. Mano vyras nors užgėrė po kelių mėnesių, bet pradėjo norėti sustoti, kai pamatė, koks puikus gyvenimas, kai negeri. Per tą laikotarpį labai gerai sekėsi verslas. Šis gydytojas važinėja po miestus. Registratūros telefonas Šiauliuose: 453314, kabinetas 316 Vytauto gatvės poliklinikoje. Telaimina jus Visus Dievas sunkiame kelyje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių