Algirdas

2015-02-03 14:02

Na as manau, kad jis veikia visus skirtigai, bet labiau jis veikia jei skiriamas pacioje ligos pradzioje. Man kada nustate liga po metu paskyre beta-ferona ir menkiausi pablogejimai dingo 3metus. Tad tris metus buvau uzmirses liga visai. Dariau ka noriu ir kaip noriu kol va dabar akis pradejo nematyti, bet manau viskas susitvarkys reikia tik tiketi.

Algirdas

Na man dabar lasino ligonineje hormonus nors naudoju beta-ferona. O israse dar ir medrolio hormoniniu tableciu. Tad manau galima tik reikia atsargiai su tais hormonais.

suduvis

Pirmiausiai dėl Prednizolono tuo vaisto bijokit kaip velnias kryžiaus,jis kenkia ir kuo daugiau jo vartoji tuo labiau.Juk sakiau ir dar karta kartoju-homeopatiniai vaistai,ponios Balvočiūrės vaistažoliu arbata,galu gale pabandykit pabadauti nors penktadieniais.Aktyvuoto vandens aparatuka turiu ir jis man padėjo išsigydyti nemiga bet nuo išsėtinės sklerozės kažin ar padės.Geriau bus bičiu įgėlimai ar vegetarinė mityba.Stiprybės ir nepasiduokit ligai:)))

Antanas

Labas visiems. As sergu sia liga jau 9 metus. Praeita pavasari pradejau vartoti beta-ferona. Siaip jaučiuosi neblogai, tik va siuo metu kazkoks prikvaites jauciuosi.Labai greitai darbe pavargstu, kazkaip viskas vargina. Gal kas zinote ar galima vartojant beta-feronus dar plius koki nors hormona susilasinti.

dana

2015-02-03 13:02

gal zinot,ar yra tokie tyrimai kurie parodytu tinka vaistas,ar ne.I ar Vilniui ji daro.

as

2015-02-03 12:02

manau, kad žinoma reiks naudoti, bet tik tuo atveju kai neis iškest raumenų skausmų nueiti i toleta ir t.t.bent man dažnokai būna trišakis kurio skausmo neina ištvert tai tada naudoju vaistus nesinori apakt,nes tai jau buvo,o taip tai mums vyresnio amžiaus žmogiukams daugiau kaip prednizalono ar kažko panašaus jie,medikai, neskiria ir dar kokiais kiekeis,kiek žinau labai neilgai jis tos stiprybes priduoda,daugiau ateiti atima.Kai mane nuveš one savo noru tada gales leisti kas jiems šaus i galva,nepykit bet aš medikais nekažin kiek pasitikiu,kiekvienas reiškia savo nuomone o įsiklausyt į mūsų norus nelabai,apiePauza nieko blogo negaliu pasakyt, pasakiau kad harmonų nesu naudojus ir jis man jų neskyrė ,plazmofereze man tinka jis pritare,paskyre, bet ne taip lengva mums is provincijospas juos dasikasti.Norejau pernai atsigulti į klinikas kad truputį plečiančiu ,vitaminų plazmofereze atliktų tai poliklinikoi ant tokios pataikiau...dar sako ji domisi is,pasake kai nenueisi 100mtada gausi didele norma harmonų,ačių pasakiau kai smegenys nedibs galesit pasireikst.

Vita

nors, zinoma, skestantis ir uz siaudo griebias. ir pati uz jo griebiaus...ko tik nepadarysi, kad galetum bent viena diena pagyvent kaip sveikas zmogus...

Algirdas

Man skirtas beta interferonas. O daugiau nieko nevartoju apart vitaminu.

Vita

taip, gera. gera gauti gydyma, kuris tikrai padeda(kaip pav. beta interferonas). bet labai bloga, kai tavo liga pasinaudoja pasipelnyti, kaip kad folio ar imago tyrimai. buvau uzkibus ir as, ir mano anyta, deja nieko gero apie tai negaliu pasakyti. milziniski pinigai i bala ir sudauzytos viltys. man pazedejo, kad visai isgydis.ar ne nesamone? pasaulyje dar nera tokiu vaistu...

Algirdas

Na buvo keli rimti pablogejimai. Dabar va su viena akimi nematau. Na jei apie ta pacia vakcinacija kalbama tai domejausi tik man dar yra visokiu klaustuku. Bet tai manau ateities mokslas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 28 ir 0 svečių