irute

2015-02-13 13:02

aciu uz palaikyma:)

egle

2015-02-13 13:02

Gerb. Sima,

Kaip supratau is Jusu zinutes, Jus vartojate (ar vartojote) vaistus Tysabri.
Noreciau informacijos apie siuos vaistus, ju kaina Amerikoje.
Esant galimybei parasykite apie Jusu bei siuos vaistus vartojusiu ligoniu bukle.
Nekantriai lauksiu atsakymo.
Dekinga

Pagarbiai Egle

Vytas

2015-02-13 11:02

Na, dziugu tada tau skirs vaistukus, kurie neleis tai ligai plisti ir kaip judejei iki dabar, greiciausiai jausis panasiai...ko ir linkiu...as tai laukiau to rdquo;komunizmordquo; 10 metu...t.y. kol skirs 100 procentine kompensacija vaistams, kurie bent jau pristabdo progresa t.y. invalidizacija....:) Viskas bus ok... jus spejote:)

irute

2015-02-13 10:02

Labas viesiems:)man 19metu,neseniai diagnozavo IS.Teko mesti mokslus,nes del ligos nesugebejau egzaminu islaikyti:(Sako kad tik pati pati pradzia,kad laiku pagavo ta liga.Nieko apie ja nezinau...Kai foruma paskaiciau,tai baisu pasidare-kai negali vaiksciot:(man tirpo kojos,sunkiai valdau kaire puse ir nuo gruodzio dvejinasi akyse.Buvau sanatorijoj,bet nepagerejo tai paskyre tolimesni gydyma.Noreciau paklaust ar galeciau kreiptis del invalidumo?

vilma

2015-02-13 09:02

KAIP VYRAI SLAUGO MOTERI: Kodėl tu lovoje? Sergi? O visai gerai atrodai. Labai valgyti noriu. Tu gulėk gulėk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus makaronai? Dėžutėj? Kurioj - čia jos penkios. Tu nesikelk, aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Šitoje - cukrus... Koks skirtumas, ką išpyliau? Kruopos kažkokios. Kam atsikėlei? Aš pats sutvarkysiu... Nesijaudink ir eik į lovą. Kur atidarytuvas? Stalčiuj nėra. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. O, kur suradai? Aš ten du kartus žiūrėjau. Eik, aš viską padarysiu pats... Oi, įsipjoviau pirštą... Ar pas mus yra jodo? Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva sukasi, einu prigulsiu. Analgino atnešk. Išjunk televizorių. Pradaryk langą. Ne, kiaušinienės nenoriu, geriau blynus. Uždaryk virtuvės duris, ligoniams reikia ramybės

Vytas

2015-02-13 09:02

PRITARIU SU ABIEM RANKOM IR KOJOM!!! Neurorubinas ir vitaminas grupes B mums labai reikalingas... Dar drysciau pasiulytipagerti Kofermenta Q10...raso, kad ir mums tinka:)

Geros dienos visiems:)

Mi

2015-02-13 07:02

Su MEILĖS diena visus ir visas! Mylėkit save, mylėkit vieni kitus, mylėkit gyvenimą. Būkit limingi

Mi

Vaistais galima išgydyti fizinę negalią. Tačiau vienintelis vaistas nuo vienatvės , sielvarto ir beviltiškumo yra meilė. Pasaulyje daug mirštančių dėl duonos kąsnio, bet daug daugiau - dėl trupučio meilė.
Motina Teresė

Edi

Labutis,Kokios nuotaikos po meiles dieneles?Pakilesnes ar ne?Geros dieneles....

Vita

2015-02-12 20:02

as pries naujus stipriai gripavau, su labai didele temperatura. irgi kirto stipriai per kojas, si kart abi. susileidau neurorubina, pagerejo. leidziami greiciau ir stipriau veikia,tik sedyne labai skauda :)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių