xxx

2015-02-25 17:02

aciu uz atsakyma.

Vytas

2015-02-25 17:02

350 gr. tarkuotu cesnaku uzpilkyte stikline degtynes. Si misini tamsiai laikykite desimt dienu, bet 5 kartus per diena pamaisykite.Galiausiai nukoskite.Pirma diena patariama isgerti lasa sio sio antpilo su stikline pieno (tiesiog ilasinkite antpila i piena) Kas dien pridekite po lasa . Kai isgersite 25 lasus - mazinkite iki 1-o....taip patariama gyditis puse metu....

rimas

2015-02-25 16:02

Labas Gražina, teko ir man susidurti su Gyd. Lukošaičiu, man taip pat jis padarė rūpestingo gydytojo įvaizdį, tai jis ir davė siuntimą galutinei diagnozei nustatyti , nes Šiauliuose kompiuterinis tomografas nieko neparodė, bet aš važiavau kažkodėl į Kauną.
Tai tiek, sėkmės jums Vilniuje gaunant interferoną!!!

vilma

2015-02-25 15:02

o ka ten sneket reikia? ar klausia ko? kaip supratau vita,tai reikia karingai nusiteikt.

Vytas

2015-02-25 14:02

As profilsktiskai geriu semenu alieju...sako profilaktiskai mums tai gerai...

grazina

sveikas Rimai.mes iš joniškio.mano brangus vyras serga apie 20metu.visa ta laika gydėmės pas vaičiukyniene.jinai ji siunte i kauna du kartus pasidaryti plazma farezijos.pirma karta jam buvo geriau,bet po antro karto,sako nieko geriau nebuvo. dabar prieš kalėdas važiavo i šiaulius daryti plazma farezijos.irgi rezultatas šiaip sau.ligos paumejimas dabar pas mano vyra,tirpsta kojos dega raumenis.sugalvojom šiauliuose pas gyd.lokošaiti pasirodyy,jis mus tuoj i vilniu priregistravo.o ar gausim vaistu pats dievas težino.gyd.Lokošaitis mums padarė rupestingo daktaro ivaizdi.pats pasiule važiuot i Vilniu,butent intenferonui gauti.Ateityje siulėsi su juo draugauti,ka mes rimtai tai galvojam daryti.joniškio daktarai santehnikai.va taip ir gyvenam.sveikatos,sveikatos ir darkarta sveikatos visiems!!!

irute

priims ta pacia diena,tik palaukt reikes ilgokai atsakymo.

dana

2015-02-25 12:02

ir dar copaxona reikia leistis kasdien,padeda jis tau ar ne nezinai,tai gali parodyti tik magnet.rezonansas,o kenkia visam organizmui,todel ir reikia istirti krauja,nes jei sugadinsiu pvz.kepenis,IS ataku dar gali padaugeti.

dana

2015-02-25 11:02

prdejau,mes tikejau kad prailgins tarpus tarp pablogejimu,bet iki siu vaistu 3 metus ataku nebuvo,o kai leidausi juos po pusmecio pablogejo,nzn.gal sutapo,tada ir pradejau abejoti.

dana

2015-02-25 10:02

naudoju copaxona antrus metus,nzn.ar jie padeda ar ne,reiketu issityrti krauja,tada pasakyciau,nes jei viduj bus kokiu pazeidimu,atsisakysiu,ta vieta i kuria duriu patynsta ir guzas laikosi 5-6 dienas,galvoju kad pats organizmas gal priesinasi,nzn.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių