olga

2015-03-17 17:03

Nuo mažens saikingai girkime vaikus, garsiai džiaukimės mažais jų pasiekimais. Taip nežlugdysime jų ego, mokysime pasidžiaugti nuveiktais darbeliais ir planuoti rdquo;šturmuotirsquo; laukiančius darbelius.Kaip gerai suaugęs jautiesi, kai esi užaugęs šeimoje, kurioje nereikėjo paniškai bijoti tėvų. Kaip ir visame kame-neperlenkime lazdos. Viską leisti vaikui-pats tiesiausias kelias padaryti jį nelaimingu.

Viktorija

2015-03-16 09:03

Džiaugtis savo ir kitų džiaugsmais ir pergalėmis duota tik geriems, jautriems ir neegoistams. Tai didelė gamtos dovana.

jonas

2015-03-15 14:03

jo liudana kiekviena netektis ne tik atima bet ir duoda imi giliau mastyti

Roberta

2015-03-14 12:03

O man tai linksma-Gabijai, pasirodo, nėr blogai. O dar savaitgalis.Man labai patinka, kai miegi ir neskamba žadintuvas. Gero savaitgalio visoms:) Nors apniūkę, bet nieko tokio-pavasaris bus!

Alge

2015-03-14 10:03

Būsenos ir nuotaikų svyravimas...To neišvengti niekam,- nei gyvenant mirtingųjų gyvenimą, nei...ypač turint sveikatos problemų.

liuda

2015-03-13 11:03

Roberta, ko tu nervuojies? :) Juk žinai, kad perdidelis impulsyvumas apsunkina gyvenimą ir norą bei mokėjimą džiaugtis juo... Juk kasdienybė nėra tokia džiaugsminga kaip šventės, bet čia ir yra gyvenimo išmintis - mokėti pamatyti kažką gražaus ir gero kiekvienoj dienoj, dažniau pakelti akis į dangų, įsiklausyti į atgijančios gamtos garsus, apsidairyt aplinkui ir dažniau nusišypsoti vienas kitam, pradėti kiekvieną rytą darnoje su savimi ir aplinkiniais.
Nesam gi marionetės ir negalim būti išsišiepę ir laimingi kaip kvaileliai ištisai. Kaip dangus dažnai apsiniaukia, taip ir mums užplaukia debesėliai gan dažnai, bet reikia mokėti pajausti tuoj tuoj išlįsiančią saulutę ir gyventi bus lengviau... :)

Roberta

2015-03-13 10:03

Nu eikit jus m svilpt.Tai niekas neturi kuo pasidziaugti???Daugiau neisiu čia, jeit taip.ir kiursokit sau

Roberta

2015-03-13 05:03

pas mane ant palangės žydi keturios orchidėjos. Netiesa, kad jos lepios. Tik nereikia perlaistyti ir nemėgsta kietos žemės, reik sodinti į laidžią žemę, geriausia-jos skirtą specialiai. kartą per metus pavasarį patręšiu ir tiek. Auginu ant palangės, kur nėra tiesioginių saulės spindulių. Šiokią dieną nėra kada jomis pasidžiaugt, tad ir yra laisvadieniai man patys gražiausi-kad galiu ilgiau pamiegoti, nereikia spręsti super problemų, galiu bindzinėti, dirbinėti, tvarkinėti, žiūrinėti ir džiauginėtis, kad ir tomis gėlėmis. Buvo ir darbe orchidėja, tai žydėjo ištisai trejus metus, paskui kažko ėmė ir numirė, na...

Alge

2015-03-12 17:03

Neapraudok, žmogau mirtingas, to, ko vakar netekai/Ir šios dienos mastu rytojaus nematuok/Nei dingusia, nei būsima minute netikėk/Džiaukis akimirksniu šituo-laimingas būk dabar. (Omaras Chajamas)

Roberta

2015-03-12 14:03

Aš tai džiaugiuos, nes atgavau savo truputį rublinių indėlių:) Kaip tik labai norėjau šią vasarą sūnų išleisti į stovyklą. Pakaks:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių