Labas vakaras.To dar nebuvo! Aš tikrai jau niekada nebandysiu atsirinkinėti, kas yra kas.
Tiesiog man jau to nereikia. Jūs,visi,savimylos,kuriems žūt būt reikėjo,kad šitame forume manęs nebūtų-pasiekėte savo tikslą.
Paskutinis mano žodis-iš forumo išeinu. Nuostolis bus tik mano, jau minėtiems asmenims,nes nebus kam adresuoti savo pyktį,ironiją,netikėčiausius sumąstymus. Aš jums šito šanso daugiau nesuteiksiu. Bet jūs rasite kitą objektą,nes be to neišgyventumėt, tai jūsų maitinamoji gysla. Savotiškas psichosadizmas,be abejo,kito atžvilgiu.
O tie žmonės,kurie mane gynė,kaip mokėjo,ar tiesiog manė,kad su tokiais tik taip ir reikia, jeigu norės,bendraus toliau. Daugybė šiuolaikinio ryšio galimybių. Taip,piliule,tu pasiekei tikslą. Taip,guru-Žilvinai,pasiekei savo tikslą. Šlovė jums. Judu nugalėjot,padedant vienai-kitai žmogystai. Judu ne draugai,bet tikslas buvo vienas. Tai ir apsijunkite tolimesnei veiklai,tik ar išsiteksite?
Dabar pasižiūrėsiu koncertą per tv,ir gal dar šiandien,parašysiu tą paskutinį pasiteisinimo-pasiaiškinimo laišką.Niekas jau daugiau neprašinės čia manęs grįžti,nes visi bendrausime kitu ryšiu,kaip aš norėjau: nuoširdžiai,atvirai,su jumoru ir ,svarbiausia,be pykčio.Neturėsite ir čia ko prikibti,nevadinsite parankiniais,o manęs garbėtroška. Apie kokią dar čia karjerą sugalvojot,kai visi, daugiau mažiau, turime sveikatos problemų. Karjera turėjo būti visų viena: kuo stipriau laikyti ar kelti vienas kitą. Dar prisifantazavote apie kažkokias sektas...eikit,jūs... sau. Pagal Erlicką:- eikit,jūs, vilnų verpt.