violla

2015-03-15 17:03

Labas vakaras.To dar nebuvo! Aš tikrai jau niekada nebandysiu atsirinkinėti, kas yra kas.
Tiesiog man jau to nereikia. Jūs,visi,savimylos,kuriems žūt būt reikėjo,kad šitame forume manęs nebūtų-pasiekėte savo tikslą.
Paskutinis mano žodis-iš forumo išeinu. Nuostolis bus tik mano, jau minėtiems asmenims,nes nebus kam adresuoti savo pyktį,ironiją,netikėčiausius sumąstymus. Aš jums šito šanso daugiau nesuteiksiu. Bet jūs rasite kitą objektą,nes be to neišgyventumėt, tai jūsų maitinamoji gysla. Savotiškas psichosadizmas,be abejo,kito atžvilgiu.
O tie žmonės,kurie mane gynė,kaip mokėjo,ar tiesiog manė,kad su tokiais tik taip ir reikia, jeigu norės,bendraus toliau. Daugybė šiuolaikinio ryšio galimybių. Taip,piliule,tu pasiekei tikslą. Taip,guru-Žilvinai,pasiekei savo tikslą. Šlovė jums. Judu nugalėjot,padedant vienai-kitai žmogystai. Judu ne draugai,bet tikslas buvo vienas. Tai ir apsijunkite tolimesnei veiklai,tik ar išsiteksite?
Dabar pasižiūrėsiu koncertą per tv,ir gal dar šiandien,parašysiu tą paskutinį pasiteisinimo-pasiaiškinimo laišką.Niekas jau daugiau neprašinės čia manęs grįžti,nes visi bendrausime kitu ryšiu,kaip aš norėjau: nuoširdžiai,atvirai,su jumoru ir ,svarbiausia,be pykčio.Neturėsite ir čia ko prikibti,nevadinsite parankiniais,o manęs garbėtroška. Apie kokią dar čia karjerą sugalvojot,kai visi, daugiau mažiau, turime sveikatos problemų. Karjera turėjo būti visų viena: kuo stipriau laikyti ar kelti vienas kitą. Dar prisifantazavote apie kažkokias sektas...eikit,jūs... sau. Pagal Erlicką:- eikit,jūs, vilnų verpt.

guru

2015-03-15 17:03

As gi parasiau GAL,bet Pripazystu,kad as galiu KLYSTI.Jeigu suklydau-ATSIPRASAU.

smilga

2015-03-15 15:03

Niekada nebūna šimtaprocentinės garantijos. Gyvenimas sunkiai telpa į kokius nors rėmus :)

megė

Isvada viena,cia visiem vietos uzteks.Tik nereikia smerkt kitu,kai pats gali but uz bet ka pasmerktas.Juk zmogiska ir pykti,ir but naiviu...Nera zemej angelu ir visisku lyderiu.Pritariu Smilgai,kad siuo atveju kai kas tapo lyderiu.Galbut zmogus negali saves taip isreikst realybej...o cia...jura iki keliu.Sekmes visiem!

smilga

Neiškenčiau ir aš neįsiterpusi, nes senokai skaitau jūsų forumą, esu pati vartojusi antidepresantus ir tebeturiu nerimo, panikos sutrikimų.
Aš manau, kad Violla tiesiog lyderė, kaip gyvenime (turbūt), taip ir čia. Jai duota vadovauti, vesti paskui save. Turi sugebėjimą įsijausti ir užjausti kitus, norą dalintis savo žiniomis su likimo draugais. Kas be ko, turi ir garbėtroškos, kai kuriose situacijose-pykčio, aštrumo. Bet ne veidmainė, bent aš nejaučiu jokio dirbtinumo.
Lietuvoj turbūt tokia taisyklė-jeigu žmogus kažką bando daryti dėl kitų, jis tikrai įtartinas ir geriau jau tokį nukenksminti... O juk atrodo visai natūtalu, kad panašūs ieško panašių ir buriasi į bendrą ratą.
Piliulė matyt labai nori su jumis bendrauti, tik nesugeba užmegsti žmogiško ryšio, pritapti. Ir tai gali būti depresijos priežastis.
Čia tik mano nuomonė. Sėkmės visiems, kartais apsireikšiu pas jus, jeigu neprieštaraujate.

megė

Prie ko cia ta piliule/as ne piliule!

vija

2015-03-15 14:03

Padės knyga JUSŲ SAMONĖS GALIA MERFIO.Psihologas tai gerai, bet brangios jo paslaugos.

guru

2015-03-15 14:03

As nezinau,kaip yra istikruju,bet ir as izvelgiu pas ta Violla daug egocentrizmo ir dirbtinumo.As manau,kad jai reiketu buti paciai savimi.

megė

2015-03-15 13:03

Nu ir idomiai cia,zemej SVENTIEJI nevaiksto.Cia,virtualioj erdvej,gali bet kas bet ka suvaidinti,APSIMESTI.Ka Jus,gerbiabieji,zinot,gal tas Jusu ISIVAIZDUOJAMASrsquo;rsquo;blogasis personazasrsquo;rsquo;nera toks blogas?...Kita vertus,kas ten zino,kas slepiasi po tuo GERUOJU personazu?Juk taip ir ITRAUKIAMI zmones i VISOKIAUSIAS SEKTAS.Atsargumas turi buti,bet kokiu atveju ir tai ne kazkokia paranoja.Juk ZMOGU,serganti dvasios ligomis lengviausia i jas itraukt.As nesergu depresija,bet mano sesuo jau ilgus metus priklausoma nuo vaistu.Tokiam zmogui sunku yra suvokt realiai visa situacija.Juk SEKTOS NAUDOJASI TUO.UZVERBUOJA zmones,papirkdami juos demesiu,nuosirdumu...ir visa tai juk VAIDYBA.Nekelia man pasitikejimo TOKIE ZMONES.NEPRARASKIT BUDRUMO,YPAC KAI LENDA I JUSU SIELA TAS,KURIS VISISKAI SVETIMAS.Man tikrai keista Violos persona.Net labai.Jei cia lankosi tu zmoniu artimieji,bent susimastys paskaite...

a

2015-03-15 13:03

Iš tikrųjų ir gyvenime sutiksi nemažai tokių, kas į akis šypsosi, o užanty akmenį laiko... tai čia lygiai tas pats ir su jūsų išsidirbinėjimais - tai aš vienokia, tai jau kitokia. Su tokiu žmogum į žvalgybą neičiau...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių