Roberta

2015-08-10 17:08

na, va, kaip smagu, kad važiuosit.Ale truputį jaučiuos..Na, o jei Jums nepatiks, būsiu kaip įkvėpus be reikalo.Beje, jei paskui vėl eini į tą kursą kartoti, jau mokėti reikia labai mažai.O kartoti norėsis, jaučiu, nes daug kas kitam kurse vėl kitaip, norisi įtvirtinti, pabūti tarp žmonių, kurie panašiai mąsto , siekia.Aš kol kas tai bandau tik du metodus, kai juos prisijaukinsiu, eisiu toliau:))O jums pavydžiu-susitiksit, susipažinsit.Na, bet gal kada susitiksim kokiam klube ar karojime:)) Kitą savaitę dar dirbu, o paskui turėsiu porą savaičių atostogų...Stengiuos kasdien rasti laiko sau, kad nebūtų taip-tik per atostogas visos viltys pailsėti.
atostogas reik išmokt pasidaryti kasdien:)) Normuotai:))

Leta

2015-08-09 16:08

Šeštadienį ir sekmadienį tikrai galiu planuoti. Taigi sutarim, iki pasimatymo rugsėjo 22. O dėl vakar galiu tik apgailestauti dėl prarastos progos

denis

2015-08-08 20:08

Sveiki. ESU TOLI,BET NORIU NAMO !!!!!

Leta

2015-08-08 14:08

Turiu šlakelį trejų devynerių, gydymui nepagailėsiu. Kviečiu

violla

2015-08-08 12:08

Nepagerėjo dar nė kiek, skausmą primažinu nošpa ir geriu linų sėklų nuovirą beo omeprozolį. Žinau, ne pirmas kartas,eiga ta pati. 99 proc.kartų susergu nuo kepto maisto. Tik vieną kartą buvo infekcinis, kai suvalgiau iš maximos mėsos vyniotinio...va tada, tai bent! Tris dienas vėmiau toliau nei akys mato, drebėjau ir miegojau. Į darbą nušliaužiau po savaitės.
O ant blynų nepykstu,jie niekuo dėti. Kalta esu pati,kad į rankas vėl paėmiau keptuvę, vis tas rsquo;bevališkumasrsquo;. Aš kai gyvenau mėnesį sveikuolių mokykloje Nemenčinėje,tai jau tada buvo įkalta, kad grįžus, pirmiausia, turime išmesti keptuves. Žinoma, išmečiau. Bet po pusės metų nusipirkau naują,gerą,brangią- tada dar-tefloninę. Dabar išmestos iš namų ir tefloninės,bet keptas maistas iš principo jau yra nesveikas. Kieno skrandis dirba puikiai,tie tuom kartu nepajaučia. Bet turintys nors mažiausią skrandžio problemą yra kaip indikatoriai,kurie patvirtina mokslo įrodytą tiesą.
O trejų devynerių po ranka neturiu,tai kuri kviečiat? Kada renkamės?:)))

jurate

2015-08-08 07:08

O kodėl yra blogai keptas maistas,jeigu kepti ant geros keptuvės ir gero aliejaus? Girdėjau,jog teflono keptuvės blogai.

violla

2015-08-08 07:08

Yra sakoma,kad Dievas davė maistą ,o velnias sugalvojo kulinarą...
Oi,kaip sergu skrandžio uždegimu pabuvus kulinare...Skauda skrandį iki juodumo, dreba rankos ir kas tik nori. Taigi, vakar iškepiau lietinių su šviežių daržovių įdaru ir dar ant rsquo;berghoffrsquo; keptuvės. Rodos, taip nekalta...Iš tikrųjų, na kam deginti tą maistą? Svarbiausia,kad žinau, bet vistiek darau...
Jūs nedarykite taip blogai,o tai skaudės ir ne tik...

Leta

2015-08-07 18:08

Sudėtinga man su dviem temom, parašau į vieną, o būtų gerai iš kart į abi. Violla, tu čia tikrai sukrovei visą kūgį, matyt, rdquo;pagavai kampąrdquo;. Paprieštarausiu tau dėl kelionių. Visur yra visokių vietų. Ta pati Amerika yra didžiulė šalis su nepaprastai turtinga gamta. Nuo Havajų iki Aliaskos. Nenurašyk tu jos vienu ypu. Mano patirtis sako, kad visur matai to ko nori. Norėsi pamatyti kičą - tikrai jo rasi, norėsi gamtos stebuklus, ar senovės liudijimus, matysi juos. Kai aš Amerikoj Yosemity draustiny pamačiau pakely stovintį indėną, žinok širdis apmirė. Ir tokių stebuklų yra visur. Galvojau, na ko aš nemačiau Vokietijoj, o kai važiavom per Švarzvaldą tai ir Haufo pasakos ir visi Vokietijos romantikai tarsi atgijo. Todėl jei tik turi progą - važiuok bet kur, būk nusiteikus džiaugtis kelione ir turėsi puikų nuotykį

violla

2015-08-06 17:08

Miela čia pabūti, su jumis ir jūsų mintimis. Ir, natūraliai, lyginu su savim: kiek panašaus,kiek to paties ir kiek,ar ko- nėra. Pirmiausia,kad jau gerbiu visus tikėjimus, tai tikrai besąlygiškai. Mes dabar esam katalikai, buvom pagonys. Bet koks skirtumas,iš kokios varpinės skambinti- skambinam vienam vieninteliam, tai ABSOLIUTUI. O kaip jį vadinanam,tai kultūros ištakų, tai papročių nuoroda. Niekas iš niekur neatsirado: jeigu vandens šaltinis laikomas šventu,vadinasi, kažkas tai buvo. Aš tuo labai tikiu ir elgiuosi pagarbiai bei rituališkai,kaip man intuityviai atrodo. Dažnai stereotipus laužau,prieš taisykles uždarau duris...Noriu pati išjausti.
O nežinau, ar be ligos rsquo;pagalbosrsquo; būčiau ieškojusi tiek dvasingumo, tokio tobulėjimo šitose, būtent, srityse. Gal greičiau mene, o gal net sporte žiemą su slidėmis pozavusi Austrijos kalnuose...taip madinga...gal būčiau lėkusi į, sakykim, koncertus užsienyje, nes vėl madinga...gal leidusi laiką vandens kaskadose, medaus voniose...Nežinau,bet gal. O dabar aš net nepriėmiau pasiūlymo-dovanos nuvažiuoti į Paryžių! Pamatyti Eifilį! Ką aš ten Europoje pamatysiu? Monstrus? Aukštąsias technologijas prieš patį žmogų ir jo sveikatą? Žinau,yra senoji istorija,vertinu. Bet, na, ne to aš jau noriu. Turiu galimybę vėlų rudenį išvažiuoti į Škotiją, bet į sostinę...??? Nežinau, palauksiu, gal išlošiu Tibetą ar Graikiją. O apie sintetinę Ameriką-girdėt nenoriu. Net neskrisčiau, gaila būtų tuščiai praleisto laiko.
Norėčiau labai,prisidėti kažkuo, tai kovoje prieš kičą, smurtą, skatinamas patalogijas ir visokias laidas per LNK- next...čia jau mano protas nesuvokia tokio prastumo ir chamizmo per tv. Parašau griežtus komentarus kaip ir daugelis,bet šunys loja-karavanas eina...next...ir t.t.
Ai, prirašiau,kas kliuvo ant liežiuvio. Pakaks. Va, šiek tiek ir išsikalbėjau.
O Leta, tave, galiu teoriškai pamokyti, nes su asmeniniu pavyzdžiu prastai: reikia beišsiderinančią nervų sistemą kalibruoti. O kaip- juk ir ieškome. Na, rasim, PO VELNIŲ!:)

Vilte

2015-08-06 10:08

Laba visiems...jus Leta teisi, tikrai, kai esi jautrus zmogus yra sunku.Nes ir as esu perdaug jautrus zmogus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių